- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.581
yazdın mı bebişim tarifi
fatmagüllerr size bi pasta tarifi veriyim çok kolay.....
1 adet pasta keki
1 paket krem şanti
1 paket çikolata sosu
1 bardak süt
krem şantiyi tarifine göre (sütle) hazırlayıp dolaba kaptırıverin
çikolata sosunu hazırlayın
pasta kekinin alt kısmını bir kaşık sütle ıslatın sonracıııma krem şantiyi dolaptan alın üstüne sürün sonra diğer pasta kekini üstüne koyun yine sütle ısşatın sonra kalan krem şantiyi sürün... sonra çikolat sosunu üstüne dökün.... ııııımmmmmm manyax bişi oluyo
cnm egzersiz yapmadan da yanma mı hissediyorsun?
canım maya kabartma tozu yerine. yumurtada yok bunda üstğne sürüyosun yumurta sarısını ok.bişey daha soracam cnm o tarifin içinde niye yumurta ve kabartma tozu yok
kıs kelebekkkk o poğaçalarrr boğazında kalsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikarnımda açtıı satennnnnnnnn
cnm egzersiz yapmadan da yanma mı hissediyorsun?
dinledinmi bebişim ? rica ederim :13:
anacım sen tamamını alsanda inanmayacan zaten...eşin oldu diyorsa olmuştur yawrum hem bekle dedim bende sana zaten hemen çıkarma öyle kal bebişim senin artık gidecek yolun kalmamış sen yolun yarısını geçmişsin orada durup soluklansan vaji falan kalmayacak kuşum
bişey olmaz yawwww vajiyi yenince eritirsiniz balım
hiç boşuna bahane bulma leynnnn o kadar dil döktük boşunamı anacım korkacak bişey yok dene en azından belki hemencecik oluverecek aaaaa kendini niye olumuz şartlandırıyorsunki ????
cnm ne oldu anlamadım ben yaptınızmı ona mı inanmıyorsunuz ??????
yok cnm vajiden diil o evlenince alnıyor kg normal verirsiniz artıkın
merhaba tatlım yanma kasmaktan olabilir dün çok kastım demişsinya kaşıntı fakan varmı mantarda olabilirsin dene bakalım egz. yine yanma olursa dr. git yada krem falan kullanmısmıydın ??
son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen
leyyyyyynnnn yapmayınnnnnnn canım istedi diyosssss yaaaa....
allaaa allllaaaa....çalışıyos burdaaaaaa...ohhh kebab vallaaaaaaaaaaa....
kıyamam ben sana gel cnm sende gel...leeeyyyyynnn heeeeeyyyyyt be canlarımmmmm....hehhhh bi pasta cnm istememiştiiiii.....
ne oluyooooo alüüüüüü bak dilinizde uçuk çıkacakk heeeee....
cnm yapacaksın kaçmak yok valla terlik geliyor heeeeewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya
son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen
mrb.yok kaşıntı yok çok korktum dün sokana kadar ondan heralde.ultrason jeliyle yaptım ama
mrb.yok kaşıntı yok çok korktum dün sokana kadar ondan heralde.ultrason jeliyle yaptım ama
meraba prensez seninle daha tanisamadik ama ben sana dün gece mesasa yazdim okudunmu 1.de agrin varsa muma ara ver parmak yap kendini gasa getir baskalari yapiyorda ben niye yapamayim de
kıyamam ben sana gel cnm sende gel...
kıyma bana yazacaktımmmmm aklıma ne geldi....kıymalı börekkkkk...çüşşşşş diyorum kendime
ne olcek benim bu oburluğummmmm yawwwww...dur bi annemi arıyım bennnnn....
cnm yapacaksın kaçmak yok valla terlik geliyor heeee
kaçmak yokkkkkk...heeeee...bak terliklerrrrrr gelicekkkk anammmmmm....
canım bak burda bende dahil birçok ark. dr. gedecekken bu topiği bulduk ve burdaki melek ark. sayesinde yendik ve cogu ark. dr. okadar para vermekten kurtuldu dr. gitsen vercegi egz. yine sen yapıyorsun bence sende buraya gel cnm yardımcı olalım kısa zamanda sende çöz. boşuna dr. para verme. 100 den fazla ark. burda çözdü 20 si hamile. sonuçta dünyada tüm dr. uyguladıgı yöntem egz. bizde burda ögretiyruz neler yapmanız gerektiğini tatlım.
mrb. canım ewet bende sende yeniyiz.ben daha kulak çubuğu yaptım canım dün ilk defa bugün mum yapacam ama cesarete gelemedim daha bekliyorum.yanmam olunca bugün korktum işte benim canım çok azdırda ağrı eşiğim çok düşük maalesef
ewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya
bizimde öyleydi zaten ondan vaji olduk şimdi üstüne düşeceksin tatlım okey kulak çöpüyle orda boşluk oldugunu gördün acı yok agrı yok yanmada zamanla geçecek bişeycik yok tatlım hadi ama üzme bizi lütfen cearetini topla canım okey ...
canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım
cnm sen parmak egz.yaptın mı ?kulak çöpünden muma geçtin? o kısmı ben mi kaçırdımm
bebemmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?