Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıvett geçen gün yaptım ben hatta arasına fındık ve ceviz içide koydum harika oldu .

bişey daha soracam cnm o tarifin içinde niye yumurta ve kabartma tozu yok
canım maya kabartma tozu yerine. yumurtada yok bunda üstğne sürüyosun yumurta sarısını ok.
kıs kelebekkkk o poğaçalarrr boğazında kalsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karnımda açtıı satennnnnnnnn

kaynana söle emek yapsın kız ne oturup duru

son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen

cnm egzersiz yapmadan da yanma mı hissediyorsun?

tmm akşama denemeye çalışcam tekrar

mrb.yok kaşıntı yok çok korktum dün sokana kadar ondan heralde.ultrason jeliyle yaptım ama

cnm burda belki giden arkadaşlar vardır...cevap vereceklerdir sana...hangi aşamadasın tatlım?
istersen önce burda çözmeyi dene...istersen yine gidersinnn...bak burda çözen çok ark.var..

leyyyyyynnnn yapmayınnnnnnn canım istedi diyosssss yaaaa....

allaaa allllaaaa....çalışıyos burdaaaaaa...ohhh kebab vallaaaaaaaaaaa....

leeeyyyyynnn heeeeeyyyyyt be canlarımmmmm....hehhhh bi pasta cnm istememiştiiiii.....
ne oluyooooo alüüüüüü bak dilinizde uçuk çıkacakk heeeee....
kıyamam ben sana gel cnm sende gel...
ewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya
cnm yapacaksın kaçmak yok valla terlik geliyor heeee

canım bak burda bende dahil birçok ark. dr. gedecekken bu topiği bulduk ve burdaki melek ark. sayesinde yendik ve cogu ark. dr. okadar para vermekten kurtuldu dr. gitsen vercegi egz. yine sen yapıyorsun bence sende buraya gel cnm yardımcı olalım kısa zamanda sende çöz. boşuna dr. para verme. 100 den fazla ark. burda çözdü 20 si hamile. sonuçta dünyada tüm dr. uyguladıgı yöntem egz. bizde burda ögretiyruz neler yapmanız gerektiğini tatlım.

mrb.yok kaşıntı yok çok korktum dün sokana kadar ondan heralde.ultrason jeliyle yaptım ama

canım korkmak yok üstüne gidicen kasmısındır ondandır bizdede oldu sen devam et egz. yaptıkca gecicek o yanma. nefes alıp ver ıkın. popo yönüne ittir ok. kasılma olursa dur bekle nefes al ver. gitgel yap mum içindeyken yanmanın gectiğini göreceksin cnm

meraba prensez seninle daha tanisamadik ama ben sana dün gece mesasa yazdim okudunmu 1.de agrin varsa muma ara ver parmak yap kendini gasa getir baskalari yapiyorda ben niye yapamayim de

mrb. canım ewet bende sende yeniyiz.ben daha kulak çubuğu yaptım canım dün ilk defa bugün mum yapacam ama cesarete gelemedim daha bekliyorum.yanmam olunca bugün korktum işte benim canım çok azdırda ağrı eşiğim çok düşük maalesef

kesinlikle minnoşa katılıyorummmmm

bizimde öyleydi zaten ondan vaji olduk şimdi üstüne düşeceksin tatlım okey kulak çöpüyle orda boşluk oldugunu gördün acı yok agrı yok yanmada zamanla geçecek bişeycik yok tatlım hadi ama üzme bizi lütfen cearetini topla canım okey ...

ewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya

kendini kastığın için yanma oluyodur veya akıntında olabilir yanman geçsin sonra devam etfito krem var günde 4 kez vaji içine sokmaya çalış tahriş yanma akıntı vs için sonra devam et eger çok tahriş edersen sürekli yanman olur canım birde krem olarak ne kullanıyosun direk mum mu deniyosun yada dr eldivenine falan mı geçiriryosun ben hiç mum denemedim de

cnm sen parmak egz.yaptın mı ?kulak çöpünden muma geçtin? o kısmı ben mi kaçırdımm
bebemmm?

tmm. canım sağolun deneyeyim bakalım belkide yanmaz yapabilirim çok tşk.ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…