Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaa bu haftada mı verdi tüh kaçırdım geçen hafta izlemiştim . netten bakayım saol cncmm

canım ilk başta bende geçen haftaki sandım ama canlıydı seksologlar ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları katıldı 5-6 kişi vardı bir sürü konuyu tartıştılar ve cinselliğe kadın açısından baktılar çok geç olmuştu tamamına bakamadım evde misafir olmasaydı tel açacaktım şu vaji konusunu fiyatları konuşacaktım adam diyo 3 ay sonraya randevu veriyoruz biz diyo yani bu işin kolay bi şekli olması lazım bunu yaşayan kadın çok fazla yazık günah hem zamana hem paraya :94:ben netten bulcam o programı linkini gönderirim sizede :24:

zaten genelde tv açık oluyo bide arada dikkatimi bişey çekiyo tvde kızıyo ozaman eşim :1: ama müzik mantıklıymış mesajın geldi bu arada saol akşam okandaki doktor nasıl peki...?

geneli prof tu seksolog zaten baya bi elit kesime ulaşıyormuş o pahalıdır tahminimce ama programı seyretmenizi tavsiye ederim
:46:

Mrb venüscüm mum ile nedense uğraşıyorum kaç zamandır bir türlü yapamıyorum bende 3 tane kulak çubuğuna peçete sardım biraz kalınlaştrırıp yaptım çok rahat oldu ama nedense mum denenesi defalarca uğraşmama rağmen yapamıyorum çok üzgünüm umudum tükenmek üzere ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun herşeyi denedim denemedğim yöntem kalmadı nefesle yapıyorum ıkınıyorum tv bakıyorum kafam dağılsın diye yok dün tam 3 saat uğraştım gene yok :(((((((( :20::20::20::50::50::50:
cnm benim mumun etrafına pamuk sarıp denedinmi direk mum sert oldugu için acıtıyor olabilir pamuk sar ben öle yapmıştım çokta rahat olmuştu cnmcm... kulak cubugu kısa oldugu için ileri gidemiyor dogal olarak mum uzun oldugu için daha kolay aslında sen pamuk sar streçle prez.geçir jelle cnmcm umutsuzluk yok beraber üstesinden geleceğiz cnmcm ...:16::16::16::16:
Evet canım dr. dan istedim. Yazz bu kanama dışınd ahiç bir etki yaşamadım aksine bedenimde hafilemeler oluştu. Jel tenime değince tiksiniyorum, ultrason çekilirken mecburen sürüyorlar tuhaf oluyordum. Ne yapalım mecbur alacağız. Aslında bebe yağı daha rahat geliyor bana , kokusuda rahatlatıcı aloveralı. Ama kullanmayın diyor arkadaşlar. Eğerki bizim hassas bölgeye mantar yapıyorsa bu bebeklerede zararlı değil midir?

İnşallah canım. Sizlerin azim verici sözleriyle inşallah başarabilirim.

cnmcm jelden igreniyorsan eline dr. eldiveni geçir öle jel sür cnmcm ... bebe yagı bebeklere niye zararlı olsunki vaji yapı olarak göz kadar hassas bir organ o nedenle içindeki madde vajinin ph dengesini etkiliyor ve mantara sebebp olyor yani vaji yapısına uygun deil. oyüzden su bazlı kayganlastırıcılar tavsiye ediliyor. yada prez. kullan üzerinde kayganlasıtırıcı oludugu için oda kolay oluyor ben parmak egz. prez. yapıyordum ama hemen kuruyor tabi takviye kayganlastırıcı sürmek lazım. bepantene de kullanabilirsin dr. bana vermişti cnmcm ama pek kayganlık olmuyor jel gibi...eldiven kullan sen artık bunu yenmek için göz yumacaksın bebişim.

bakayım bi dedim 4yenen ders veren vardı okuyana kadar dolmuş burası 14 kişi olmuşuz :69:
kızlar çalışanlara ve deneme yapıp çalışanlara kolay gelsin :69:
ben tatildeyim :63:

arkadaşlar meraba bu gün üye oldum bu siteye napcağımı şaşırmış vaziyetteyim hastanede çalışıyoum kadın doğum doktoru erkek soramıyorum. 4 yıllık evliyim bi oğlu var hiç böle olmamıştım.ilişkiye giremiyorum eşimle inanılmaz bi acı kıvranıyorum resmen bakireymişim gibi daha önce hiç yapmamışım gibi ilişkiye girerken kanıyo resmen parçalanıyo napcam bilemiyorum kayganlaştırıcı da aldım ama işe yaramadı yardım edermisiniz:(

canım ilk başta bende geçen haftaki sandım ama canlıydı seksologlar ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları katıldı 5-6 kişi vardı bir sürü konuyu tartıştılar ve cinselliğe kadın açısından baktılar çok geç olmuştu tamamına bakamadım evde misafir olmasaydı tel açacaktım şu vaji konusunu fiyatları konuşacaktım adam diyo 3 ay sonraya randevu veriyoruz biz diyo yani bu işin kolay bi şekli olması lazım bunu yaşayan kadın çok fazla yazık günah hem zamana hem paraya :94:ben netten bulcam o programı linkini gönderirim sizede :24:

geneli prof tu seksolog zaten baya bi elit kesime ulaşıyormuş o pahalıdır tahminimce ama programı seyretmenizi tavsiye ederim
:46:
ben baştan sona kadar seyrettim sonra aradım defalarca düştü numaramı aldılar dedim işte 5 yıllık evliyim vajinismus sorunum var diye konu akışına göre bağlıycaz dediler ama aramadılar zaten zor düşürmüştüm :43: ama o seksolog değilde diğer doktor vardı doğan şahin diye bu cetad ın sayfasındada ismi var telefonu aldım bugün bi arıyım bakalım ne kadarmış....
aynen diğer aparatlarda işileriyor p...sde olmuoy çalışmaya devamm :)

arkadaşlar meraba bu gün üye oldum bu siteye napcağımı şaşırmış vaziyetteyim hastanede çalışıyoum kadın doğum doktoru erkek soramıyorum. 4 yıllık evliyim bi oğlu var hiç böle olmamıştım.ilişkiye giremiyorum eşimle inanılmaz bi acı kıvranıyorum resmen bakireymişim gibi daha önce hiç yapmamışım gibi ilişkiye girerken kanıyo resmen parçalanıyo napcam bilemiyorum kayganlaştırıcı da aldım ama işe yaramadı yardım edermisiniz:(

geçmiş olsun canım....kendini kasıyormusun onu anlamadım ????? vajinada yara vs. bişey varmı hiç jinekoloğa göründünmü canım? normalde doğum sonrası oluşan vajinusmusta varmış....doğumdan sonra ilk defa ilişki denediğinizdemi böyle bi sorun ortaya çıktı ?

bir jinekologla kesinlikle görüşmelisin tatlımmm...

ben baştan sona kadar seyrettim sonra aradım defalarca düştü numaramı aldılar dedim işte 5 yıllık evliyim vajinismus sorunum var diye konu akışına göre bağlıycaz dediler ama aramadılar zaten zor düşürmüştüm :43: ama o seksolog değilde diğer doktor vardı doğan şahin diye bu cetad ın sayfasındada ismi var telefonu aldım bugün bi arıyım bakalım ne kadarmış....

canım dr lar hakkında çok fazla yorum yapamıyorum ceza alıyorum ama bana kendi doktorum demiştiki ben senin ne yaşadığını anlayamam çünkü senin cinselliğe bakış açın ile benim bakış açım farklı ben hiç bir zaman senin düşündüğün gibi düşünmedim cinselliği ve haklıydıda o zamanlar ben oooooo neler neler düşünüyodum :1: yani onlar teorik olarak yardımcı oluyor bizler ise bu konuda pratik yaptık aynı şeyler korktuklarımız yaşadıklarımız aşamalarımız hep benzer...doktorum bu işi başaracak olan sensin ben sadece sana yol göstereceğim demişti ama telkin almak ve eşinin de bu konuyu kabullenmesi açısından tabiki yararlı psikolog çünkü bizler burada bi şekilde dertleşip çıkış yolunu buluyoruz onlar napsın kimselere bişey anlatamıyorlar :69:

cnm geçmiş olsun enfeksiyon veya dogum sonrası vaji olmus olabilirsin dr. görünmende fayda var cnmcm ....
kızlar hepinize selamlar, ben geldiim. MAlum pazardı dün, koca evde olunca giremedim fazla :1:
var mı gelişmelerrr:81::81::81:

kız taze gelin napın bakalım gece ucuyodun bulutlarda :9::9::9::9:

Back
X