Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy neler oldu kim neler yaptı meraktan şişecem...çok merak ettim hepinizii..hafta sonu şehir dışındaydımm..dönerkende annemler geldi bizimle bendeler birkaç gün ondan sık gelemeyeceğimm siteye...okuyamıyorum geçmişide yenenler varsa tebrik ediyorumm...hepinizi çok özledimm..siteye yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişler ...öpüyorum hepinizi çok çokkk :71::71::71:

Ya ilk gecemizde bile bu kadar olmamıştı 1 hafta canım acmıştı geçmişti zaten sulanma falan olmuyor bi kere canım yandı die iice kendimi kasmaya başladım bırakamıyorum bırakınca tekrar acıyo içinde hiç bişiy yok dışı sanki daraltmışım gibi çok etkiledi bu durum bizi önceden çok sık birlikte olurduk artık yaklamıyo bana eşim oda üzülüyo:(

Canım doğum sonrasında ilk cinsel deneyimlerinizse bu durum olabilir kuruluk için femalub diye bi jel var boru gibi aparatını vajinadan içeri sokup sıkıyorsun çok rahatlatıyor ve kuruluk yok oluyor önce bununla bir dene sonrasında parmak egzersizi yaparak kendine güvenini tekrar kazanabilrsin vajina çok esnek biliyorsun dar olduğunu sanmamız hep kasmamızdan kastığımız zamanlarda acı oluyor tabiki üzülecek bi durum yok canım normal bunlar çözümü var sonuçta herşey çok güzel olacak ama bir an önce üzerine düş bu durumun zaman geçtikçe daha çok kafaya takılıyor bu tür durumlar dahada içinden çıkılmaz hale geliyor ihmal etme....

merhaba teşekkürederim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir ortam umarım derdimi çözerim 1 aylık evliyim bende ilişkide sorunlarımvar açık açık yazmak nasıl olur bilemiyorum ama kan geliyor 5 6 damla endişeleniyorum doktor muanesine gittim kızlık zarın duruyor dedi ve bana genişletebilirsin dedi bu nasıl mantık yani çok darmış ben bunu istemiyorum bu arada ilişkisayımız sadece 3 korktuğum için yanaştırmıyorum kayganlaştırıcı aldım daha denemedim fakat acımı anlatamam size tahriş olmuş merhem kullanıyorum 2 hafta iyileşme süren var dedi ama ilişkiye girebilirsin dedi beni korkutuyo o acıaklıma geldikçe :50:

şuan o kadar güzel bir ortamda hissettim ki kendimi bende öle düşünüyorum ama cesaretim kırılmaya başlıyor bi yerde okudum eşinizde ıllımllı olunca kötü erteliyorsun yaa çok değişik bişeymiş bu :(

canım benim hiç korkma gereksiz korkuları sil aklından hissettiğin acı kasmandan kaynaklanıyor kısa bir süre egzersizle bu sorunu aşacağına inanıyorum ama hemen başla sakın erteleme bir çok vajili arkadaşa nispeten daha şanslısın 1 ay kısa bi sürede hemen sorunun üzerine gitmeye başlamışsın...egzersizle hem alışırsın hemde hiç dar olmadığını kendini rahat bıraktığında kesinlikle acı olmayacağını anlamış olursun ama mutlaka jel kullan sakın benim ıslaklığım normal deyip kuru kuru ne ilişki yada egzersiz yapma sen farketmesende o an heyecandan kuruyorsun...

ayyyy neler oldu kim neler yaptı meraktan şişecem...çok merak ettim hepinizii..hafta sonu şehir dışındaydımm..dönerkende annemler geldi bizimle bendeler birkaç gün ondan sık gelemeyeceğimm siteye...okuyamıyorum geçmişide yenenler varsa tebrik ediyorumm...hepinizi çok özledimm..siteye yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişler ...öpüyorum hepinizi çok çokkk :71::71::71:

hoşbulduk teşekkür ederim

hoşgeldin canım ben de diyorum nerde bu kız:26:biz de seni özledik canım arayı fazla açma öpüyorum

saol canım benimm.bende yenen arkadaşlar bririyimm okuyamıyorum geçmişi misafir var malumm ama sanırım arkadaşlar fazlasıyla yardımcı oluyorlardır sana .yinede banada sormak istediğin olursa mesaj atabilrisin arada uğrarım benn yardımcı olmaya çalışırımm.Allahım şifa versin tatlım:71:

hoşgeldin canım ben de diyorum nerde bu kız:26:biz de seni özledik canım arayı fazla açma öpüyorum

hoşbulduk canımcımm.haber veremeden gittim ama aklım sizdeydii..ara ara gelecem duramam sizsiz:9::9::9:çok öptüm tatlımmm:71:

birde bir şey paylaşmak istiyorum gerçi daha ilişki sayımız çokaz ama aynada baktığımda mercimekkadar bir delik var orada çok inanılmaz küçük buda korkutuyor beni

yırtılma vajina girişinin hemenüstünde doktor bana daha farklıbirkayganlaştırıcıverdi tüp şekllinde içinde 4 tane var yanma oluyor evet aynen 10 cm giriyor olması normal mi ben neden daha gircekmiş gibi hissediyorum peki
canım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcm

hg. annecim :9::9::9:annanemler mi geldi slm söle muck ösletme kendini :9::9::9::9:

birde bir şey paylaşmak istiyorum gerçi daha ilişki sayımız çokaz ama aynada baktığımda mercimekkadar bir delik var orada çok inanılmaz küçük buda korkutuyor beni

canm peki ilişkilerin nasıl geçti rahatmıydın 3 kere yapmışsınız.biz genelde bacaklarımızı açamıyoruz çünkü sen birkaç defa yapmışsın

canım küçük falan deil orası p.. göre esniyor bebek çıkıyor ordan düşün bebek başı çapı 52 cm falanmış okadar esniyor yani p... 3-4 cm çapında bişey hem sen ilişkide yaşamıssın cnm esnemese p... girmezdi deilmi sen kendini kastıgın için acı duyuyorsun bu kaygılarını aşmak içinde egz. yapmalısın inanki çok kolay olacak merak etme cnmcm. p... yapıyorsan 2-3 günlük egz. agrısız ilişkin olur tavsiye ettiğimiz jelide al bak nasıl rahat olacak cnmcm....

bebişim o mercimek kadar sandığımız yerden karpuz kadar bebiş çıkıyo millet daraltmak için ameliyat oluyor :9: Hiç kendi kendine vesvese yapma güzelim zevk açısından dar olması makbul allah mükemmel şekilde dızayn etmiş vajina ve p...si birbirine uygun yaratmış... Bende deliğim olmadığını sanıyodum hiç bişey girmes girse içim parçalanır sanıyordum noldu hiç bişey olmadı egzersiz yaptım ilişkide yaşıyorum en ufak acı sızı yok şimdi baktığımda bile dışardan dar gibi görünüyor ama ilişki esnasında p...s nasıl ereksiyona ulaşıyorsa bizimde bazı bölgelerimiz genişleyip açılıyor ilişkiye hazır hale geliyor sen egzersize başla kendini keşfedeceksin iç yapını vajinanın etrafını içini tanıyacaksın zaten inşallah gerek kalmaz ama ilerde fitil falan yerleştirmen gerektiğinde mecburen elinle itmen gerekecek....

canımm o mercimek deliği ben bulammaıştım ilk ayna egzersizinde:1:sonra gördüğüme göreceğime pişman olmuştumm.ama egzersizler sayesinde vajinin nekadar açıldığını ve esnediğini anladımm rahatladımm.onun için hiç sıkıntı etme ,sen rahat olduğun ve gevşemeye başladığın sürece vajii açılmaya hazır seni bekliyor olacak:34::34:

canım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcm

hg. annecim :9::9::9:annanemler mi geldi slm söle muck ösletme kendini :9::9::9::9:
geldim kuzum.annannelerin eline öpmeye gel,anneyede yardım ett azcıkk :1::1:

canım küçük falan deil orası p.. göre esniyor bebek çıkıyor ordan düşün bebek başı çapı 52 cm falanmış okadar esniyor yani p... 3-4 cm çapında bişey hem sen ilişkide yaşamıssın cnm esnemese p... girmezdi deilmi sen kendini kastıgın için acı duyuyorsun bu kaygılarını aşmak içinde egz. yapmalısın inanki çok kolay olacak merak etme cnmcm. p... yapıyorsan 2-3 günlük egz. agrısız ilişkin olur tavsiye ettiğimiz jelide al bak nasıl rahat olacak cnmcm....

o ilacınadınıbulamadım tekraryazar mısınız denemek istiyorum

bebişim o mercimek kadar sandığımız yerden karpuz kadar bebiş çıkıyo millet daraltmak için ameliyat oluyor :9: Hiç kendi kendine vesvese yapma güzelim zevk açısından dar olması makbul allah mükemmel şekilde dızayn etmiş vajina ve p...si birbirine uygun yaratmış... Bende deliğim olmadığını sanıyodum hiç bişey girmes girse içim parçalanır sanıyordum noldu hiç bişey olmadı egzersiz yaptım ilişkide yaşıyorum en ufak acı sızı yok şimdi baktığımda bile dışardan dar gibi görünüyor ama ilişki esnasında p...s nasıl ereksiyona ulaşıyorsa bizimde bazı bölgelerimiz genişleyip açılıyor ilişkiye hazır hale geliyor sen egzersize başla kendini keşfedeceksin iç yapını vajinanın etrafını içini tanıyacaksın zaten inşallah gerek kalmaz ama ilerde fitil falan yerleştirmen gerektiğinde mecburen elinle itmen gerekecek....

evet bacım kesinlikle sölediklerine katılıyorum fitil atarken cogu yapamazken biz parmak egz.yaptıgımız için hiç zorlanmıyoruz :)))

canm peki ilişkilerin nasıl geçti rahatmıydın 3 kere yapmışsınız.biz genelde bacaklarımızı açamıyoruz çünkü sen birkaç defa yapmışsın

forumda yeni olduğum için tam takip edemiyorum yazılanlarını atladıysam kusura bakmayyın bir iki kere bende açamadım sonra zaten eninde sonunda ollucak olması gerek die açtım şunu yaptım normalzamanda eşime dedimkidur desemde durma çok sadıstçe ama başka türlü hep ertelenirgaliba ama acımdandolayı son anda kesiyorum

sanki mikrop kapar tırnağım yırtar düşüncesindeyim dediğiniz şeyi şuanyapamam gerçekten bu dediğinizi kocamla yapmaya çalışıyorum üstüne oturup ama girmiyor öle zorlama istiyor dayanamıyorum

sanki mikrop kapar tırnağım yırtar düşüncesindeyim dediğiniz şeyi şuanyapamam gerçekten bu dediğinizi kocamla yapmaya çalışıyorum üstüne oturup ama girmiyor öle zorlama istiyor dayanamıyorum

CANIM TIRNAKLARINI KES ELİNİ GÜZELCE YIKA DOKTOR ELDİVENİ PREZERVATİF VEYA STRECH FİLM SARABİLRSİN YADA HERHANGİ Bİ APARATLA DENEYEBİLİRSİN AMA BİLİŞSEL DAVRANIŞ DİYORLAR BUNA BİLİNÇLİ OLARAK KENDİN DENEMELİSİN....

forumda yeni olduğum için tam takip edemiyorum yazılanlarını atladıysam kusura bakmayyın bir iki kere bende açamadım sonra zaten eninde sonunda ollucak olması gerek die açtım şunu yaptım normalzamanda eşime dedimkidur desemde durma çok sadıstçe ama başka türlü hep ertelenirgaliba ama acımdandolayı son anda kesiyorum

canım valla en iyi sen bilirsin durumunu tabi ama bana vajili gibi gelmedin.zaten 10 cm girmesi çok normal.tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir bu konuyu ama ben abes bişey görmedim.bence doktor 2 haftada iyileşir dediyse bu sürenin geçmesini bekle sonra baktın ki olmuyo egsersiz yaparsın.

Back
X