Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dostlar bende yarı vajili sayılırım benidearanıza alın ben ilişkide çok a...ğ ...ı ve a...ı yaşıyorum buda kaslarımınzayıflığından kaynaklanıyor bu akşam denicem 2gündür bu akşamdenicem size yazıcam diyorum hep korkudan erteliyorum buakşam kesin yazıcam size bana cesaret verin lütfen

evet cnm haklısın sanırım küçük dudaklara denk geliyor.eşim benim yine kasıldığımı görüp kendi kendine olmayı tercih edince üzülüyorum.adam yıllarca bu anı bekleyip evleniyor ama hala kendi kendini tatmin etmesi üzüyor beni.yardımlarınızla yeneceğim umarım...

seni çok iyi anlıyorum aynı duygular içindeyim çok çok ama çok kötü bu durumu yenmemiz lazım moralini bozma ama o zaman eş daha kötü olur kendi kendisini tatmin etirme sende rahatlatabilirsin bunu dene bir sürü yöntem var :34:

sen hele bi yen onuda yazarız bebişimmmmm az kaldı bak sende çok mesafe kat ettin.... bi kere şunu aklınızın bi ucuna yazın seks; dünyanın en güzel, en eğlenceli, sevdiğin adamla tek vücut olduğun, ruhen ve bedenen kendini eşine verdiğin en mutlu anlardır....asla acıyan sana acı veren bi durum değildir......

venustenbenimde halayımı çekin tamam mı çünkü bende yarı vajiliyim lütfen yenip burdaki dostlara yardımcıolmak istiyorum benide görsünler listede ama daha yenemedim yaşadığım a...ı bu işe karşı korku besledi bende p.. deniicem gene a..c hissedersem bu egzersizlere başlıcam hiçzaman kaybetmemeliyim :44:

seni çok iyi anlıyorum aynı duygular içindeyim çok çok ama çok kötü bu durumu yenmemiz lazım moralini bozma ama o zaman eş daha kötü olur kendi kendisini tatmin etirme sende rahatlatabilirsin bunu dene bir sürü yöntem var :34:

evet bazen engellemeye çalışıyorum bari buna karışma diyor.ne gibi yöntemler var cnm bilmiyorum ben...

ayy çok tşk ederim venüstencim :61: ellerine sağlık çok güzel olmuş
:16::16::16: bu arada ben egzersizlerimi yapıp geldim.kaleme pamuk sardım onu soktum çok rahat oldu girerken bişi hissetmedim onun biraz kalını olsun diye 12 kulak çöpünü streçledim eldiven geçirdim ve onuda soktum içerisinde beklettim git gel yaptım girerken az birazcık zorlandı ama bırakmak yok dedim ve 3 kere soktum çıkardım yine sevinçliyim ve mutluyum :66::66::66::66:

:16::16::16: bu arada ben egzersizlerimi yapıp geldim.kaleme pamuk sardım onu soktum çok rahat oldu girerken bişi hissetmedim onun biraz kalını olsun diye 12 kulak çöpünü streçledim eldiven geçirdim ve onuda soktum içerisinde beklettim git gel yaptım girerken az birazcık zorlandı ama bırakmak yok dedim ve 3 kere soktum çıkardım yine sevinçliyim ve mutluyum :66::66::66::66:

pravooo tebrik ederim :81:

venustenbenimde halayımı çekin tamam mı çünkü bende yarı vajiliyim lütfen yenip burdaki dostlara yardımcıolmak istiyorum benide görsünler listede ama daha yenemedim yaşadığım a...ı bu işe karşı korku besledi bende p.. deniicem gene a..c hissedersem bu egzersizlere başlıcam hiçzaman kaybetmemeliyim :44:

canım benim öncelikle sil at kafandan acı olayını bu kadar kadın yaptı kimisi ilk defa gördükleri bir erkeğin eşi oldu o gece konuşmak yok aşk yok anlayış yok bizler çok şanslıyız belkide şanslı olduğumuzdan bu kadar erteledik sevdiğin adamla beraber olmak dünyanın en zevkli olayı rahat bıraktığın anda girdiğini bile hissetmiyosun canım benim hadi bak çok oynayasım var şenlendirin sayfayı :62::62::62::62:

canım benim öncelikle sil at kafandan acı olayını bu kadar kadın yaptı kimisi ilk defa gördükleri bir erkeğin eşi oldu o gece konuşmak yok aşk yok anlayış yok bizler çok şanslıyız belkide şanslı olduğumuzdan bu kadar erteledik sevdiğin adamla beraber olmak dünyanın en zevkli olayı rahat bıraktığın anda girdiğini bile hissetmiyosun canım benim hadi bak çok oynayasım var şenlendirin sayfayı :62::62::62::62:[/QUOT

çok çok aşırı istiyorum ama k...n gelmese bide öle pert oluyorki oturamıyorum :17:

afferin sana bebişim maşallah hızınıza yetişemeyecez bu gidişleeeee anlaşılan çok halay çekcez ard arda :7:

bilmem kurallarını bilmiyorum buranın aykırı mıki...aykırı değilse anlat.çok yardımcı olmuş olursun.

canım üstü kapalı olarak anlatabilrsin :40:

buişi yapan arkadaşlarımvar inan onlarda başka bişesokamıyor sizse artıkdaha rahat bir ilişki yaşıcaksınız süper bende başlıcam eğer gene kasılırsam

sen daha önce yaptın mı egzersiz?yoksa denemeler devam mı ediyor?bende kendimce karar almıştım son bi kez daha pe... deniycem olmazsa egzersizlere başlıycam diye.sonra düşündüm yine deneme olcak ve girmiycek üzülcem diye hemen o gün başladım bu hafta çözücem dedim eşime haftasonu yapıcaz oda sağolsun sen bu hızla gidersen haftasonuna bile kalmaz belki dedi biliyorum başarıcaksın dedi her akşam rapor veriyorum aparatın kalınlığını gösteriyorum :9::9::9:

afferin sana bebişim maşallah hızınıza yetişemeyecez bu gidişleeeee anlaşılan çok halay çekcez ard arda :7:

canım üstü kapalı olarak anlatabilrsin :40:

sağolasın venüstencim :61: inşlaallah haftasonuna çifter çifter halaylar çekilir burada o kadar çok istiyorum ki herkes yensin koçişlerimizin ve bizlerin yüzü gülsün :61:

sen daha önce yaptın mı egzersiz?yoksa denemeler devam mı ediyor?bende kendimce karar almıştım son bi kez daha pe... deniycem olmazsa egzersizlere başlıycam diye.sonra düşündüm yine deneme olcak ve girmiycek üzülcem diye hemen o gün başladım bu hafta çözücem dedim eşime haftasonu yapıcaz oda sağolsun sen bu hızla gidersen haftasonuna bile kalmaz belki dedi biliyorum başarıcaksın dedi her akşam rapor veriyorum aparatın kalınlığını gösteriyorum :9::9::9:

ne güzel yok ben daha egzersiz yapmadım ama penis giriyor fakat a..ğr oluyoro yüzel kaslarımı kontrol etmek için yapmak istiyorum şimdi öğrendiğim kadarıyla denicem pe.. olmassa egzersiz hiç beklemden yapıcam

Back
X