Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet denedim yapmaya ama normal 3sn fazla sıkamıyorum o kasları
benimde öleydi 1 hafta boyunca her lavaboya gittimde denedim sonra alışıosun gün içindede o hareketi yapabiliosun ve alışıosun her şey kendiliğinden gelişiyorr ilişki sırasında vajina kendiliğinden o kaslarını çalıştırıo canım antreman yaptırmış oluoz yani...

benimde öleydi 1 hafta boyunca her lavaboya gittimde denedim sonra alışıosun gün içindede o hareketi yapabiliosun ve alışıosun her şey kendiliğinden gelişiyorr ilişki sırasında vajina kendiliğinden o kaslarını çalıştırıo canım antreman yaptırmış oluoz yani...

vajinimiz bize küsmüş o yüzden açılmıyor siz benim ne kadar açıldığımı bilmiyormusnuzda korkuyorsunuz diyor:1::1::1:

afferin sana bebişim maşallah hızınıza yetişemeyecez bu gidişleeeee anlaşılan çok halay çekcez ard arda :7:

canım üstü kapalı olarak anlatabilrsin :40:

venusten simdi yatiyorum gribim cok oksuruyorum esimde yemek hazırlıyo sagolsun bu gece p...s denemesi yapmak istiyordum oncesinde mum yaparim diye dusunmustum ama ben aparat deneyemiycem galiba aparat hic yapmadim simdiye kadar kendi 2 parmagim ve es 2 parmagiyla cok rahatim yine de mum yapmam sart mi itici geliyo ne yapayim sence...? Bide p....si 2cm kadar alabiliyodum...

ne güzel yok ben daha egzersiz yapmadım ama penis giriyor fakat a..ğr oluyoro yüzel kaslarımı kontrol etmek için yapmak istiyorum şimdi öğrendiğim kadarıyla denicem pe.. olmassa egzersiz hiç beklemden yapıcam

anladım canım hayırlısı inş.olur da egzersize gerek kalmaz ama insan hakikaten egzersizle öğreniyor bazen egzersiz yaparken bile bacaklarımı kastığımı fark ediyorum sonra bırakıyorum bi bakmışım yine kasmışım sanırım yavaş yavaş öğrenicem farklı bişi ya bide sölemesi ayıp ve komik egzersiz yaparkene popomda bi basınç hissediyorum gaz var gibi normal mi ya :1::1::1:

anladım canım hayırlısı inş.olur da egzersize gerek kalmaz ama insan hakikaten egzersizle öğreniyor bazen egzersiz yaparken bile bacaklarımı kastığımı fark ediyorum sonra bırakıyorum bi bakmışım yine kasmışım sanırım yavaş yavaş öğrenicem farklı bişi ya bide sölemesi ayıp ve komik egzersiz yaparkene popomda bi basınç hissediyorum gaz var gibi normal mi ya :1::1::1:

heyecandandır o bişe değildir

kız nazlı sen bu kulak çubuğuna fena sardın bir di ikiydi derken yakında 100'lük deste alıcan:1:
eşimin işi çıktı bu akşam yok geç gelicek yapamayız dedi olmaz dedim geç de olsak yapıcaz dedim çaresiz tamam dedi, Olacak olcak inanıyorum artık :66:

olur canım olur normaldir.bende egzersiz yaparken gaz bitmezdi açık sürekli hava alıyodu heralde:1::1::1:

kız nazlı sen bu kulak çubuğuna fena sardın bir di ikiydi derken yakında 100'lük deste alıcan:1:
eşimin işi çıktı bu akşam yok geç gelicek yapamayız dedi olmaz dedim geç de olsak yapıcaz dedim çaresiz tamam dedi, Olacak olcak inanıyorum artık :66:

ay sorma anofelim ya napım kıs ona bir iki ekleyince öyle gözüm korkmuyor o yüzden kulak çöpüne taktım :61: kaleme pamuk sardım önce gözüm korktu ama o daha kolay girdi bide uzun ya sonuna kadar soktum içim bi tuaf oldu soğuk soğuk içimde bişi hissettim tatlı bi histi ya :1::1::1:

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?gülesim geliyor ya o anda bastırıyor ordan ama bişi çıktığıda yok içim gıcıklanıyor gibi bi tuaf his ilginç geliyor yaptıkca merakım artıyor :1:

iyiyim bende canım.iyi iyi aman öle olsun bölece kasılmalrın azalır egzersizlerin kolaylaşır canım.güle oynaya yap egzersizlerini:9::9:

birşeysorucam başarmışarkadaşlar ilişkide daha hiç acı olmuyordeğilmi

yok tatlım en ufak bir acı olmuyor.egzersizlerdeki gibi hatta p... tamamen olduğunda hisssetmiyorsun bile.ilk zamanlar azıcık yanma oluyor oda tam rahatlayamadığından kastığından okadar yanii:34::34:

Back
X