- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.061
kocalar ne dicekkii ayolll bugün bana diyorki ooo 12cm aldında beni alamıyorsun kandırıyorsun beni die

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocalar ne dicekkii ayolll bugün bana diyorki ooo 12cm aldında beni alamıyorsun kandırıyorsun beni die![]()
yok benimki evde yemegini yedi tatlisini yedi simdide cayini iciyor.ben dedim hele 1.bakim kim var kim yok. 1.de bakim dedim firca gelmismi 1.yerden bana.:18:
günaydın kıslarrrrrrgene kimsecikler yokk bekçi özümlee bekçi venüsten varızzzzzz kimse yokkk
![]()
günaydın kıslarrrrrrgene kimsecikler yokk bekçi özümlee bekçi venüsten varızzzzzz kimse yokkk
![]()
eeee kıslar nasılsınız??kahvaltı yaptınız mı??
iyiyiz çok şükür seni sormalıı....ben sadece sütle bisküvi yedimmm ...ananeme gitcem orda yicem için az yiyim dedimmmm
sagol cnm iyiyim bende kahvaltı yapıcam şimdi bugün forum sessiz herkes inzivaya çekilmiş galiba :))[/QUOTgünadyın meleklerim
sagol cnm iyiyim bende kahvaltı yapıcam şimdi bugün forum sessiz herkes inzivaya çekilmiş galiba :))[/QUOTgünadyın meleklerim
günaydınnnn tatlımmmmmmmmmmmmm![]()
günaydınnnnn....
günaydınnnnn....
nasılsnız kızlar denetim var griemiyorum ya bu arada yenen var mı özüm anne nasılsın
nasılsnız kızlar denetim var griemiyorum ya bu arada yenen var mı özüm anne nasılsın
sabah sabahhh sinirliyim aslında cicimmmm...sabah eşim işe giderken karnın aynı 6 7 aylık gibi dedii bende tuvalaete çıkamıorum bayağıdır dediiimmm...bişeyler saydı bende eltimde ilaç var doktor verdi kabızlık için oda hamileee onu alır iiçerim dedimmm....gitmiş anasını aramış yaaa tuvalaete çıkamıooo su haptan verin gibii akşam eve gelsin çiğ çiğ yicem onuuuuuu...anasını ne arıooooooooo![]()