Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizleri akşama doğru yapıyorum nedense gündüz yapamıyorum akşamsakin sakin yaa dün gece askalsın alcaktım içimeçok heyecanlandım bıraktımbugündaha bikalın mumla denicemmmmmmm

off kısslar regl oldumşimdi egzersizlerde kaldı off ya offfffffff:84::84::84:
canım sıkma canını relg bitince hemen başlarsın:61::61:
ben egzersizleri akşama doğru yapıyorum nedense gündüz yapamıyorum akşamsakin sakin yaa dün gece askalsın alcaktım içimeçok heyecanlandım bıraktımbugündaha bikalın mumla denicemmmmmmm

:nazar::nazar:ooo canım bayağı ilerleme var hadi bakalım az kaldı.:46::46::46:bende öyleydim gündüz yapmadım gece nedense daha bir iyi oluyordu.haftasonuna biter inşallah bu iş :66::66::66:

canım sıkma canını relg bitince hemen başlarsın:61::61:

:nazar::nazar:ooo canım bayağı ilerleme var hadi bakalım az kaldı.:46::46::46:bende öyleydim gündüz yapmadım gece nedense daha bir iyi oluyordu.haftasonuna biter inşallah bu iş :66::66::66:

yaaa bu kadar çabukolması beni o kadar şaşırttı kiii anlatamam baş kısmından biraz daha fazlasını aldım biraz daha uğraşsam alıyordum heyecan işteee:44::44::44:

merhaba canım tebrik ederim inşallah geriside çabucak gelir. zar ve kanama olayını unut artık bitanem ben kaç gündür parmak egzersiziz yapıyordum şuan yüzük parmağımı tamamen alabiliyorum ama ne zara denk geldim nede kırmızıya hiç bişey olmadı. hatta bu zar ve kanama olayı beynime o kadar işlemişki her egzersizde sonra beyaz çamaşır giyiyorum kırmızı görürsem diye hiçbişey yok. çünkü egzersizle yavaş yavaş esneterek vajiyi hazır hale getiriyoruz. bende kızlık zarı giriş kısmında diye biliyorum yani o deliğin göründüğü yer diye. sen hiç egzersiz yapmışmıydın? hangi aşamadaydın canım?

Teşekkür ederim canım. Egzersizi ilk aşama 2 kez yaptım sonra hiç yapmadım. Hatalıyım. Çünkü birleşmede hayli canım yandı sebebide kendimi çok kasıyordum ve korkuyordum, aklımda kan gelecek acıyacak düşünceleri dönüp dolaşıyordu yine. Halbuki karşımdaki beni seven sevdiğim canım eşimdi onun beni incitmeyeceğini düşünerek rahat olsaydım öyle canım yanmazdı. Birde egzersizlerimi yapsaydım olmazdı. Kan gelmedi fakat tahriş oldum haliyle. Tahriş olduğum için 3-4 gün ilişki yaşayamayacağım, eşim yasak koydu. İyi olmayı bekliyorum.

canımmmm tbrkler çok sevindim :64::64::64::64::64:

teşekkür ederim. :71:

maşallah sana şeker geriye bişey kalmamış zaten halay yakındır:64::64::64:

:71: teşekkür ederim.

Bu tahrişin çabuk geçmesi için ne yapmam lazım bilgisi olan var mı? Bana yardımcı olun.

EGZERSİZLERE DEVAM EDİN ARKADAŞLAR. BENİM GİBİ TEMBEL OLMAYIN..

kızlaaaaaaaaaaaarrrrr... ben de dün akşam pe... denemesi yaptım. sanırım oldu ama emin olamıyorum. yani kendimi o kadar şartlamışım ki çok acıycak diye oldu mu olmadı mı karar veremiyorum. ama çok hafif kırmızı geldi benden... halay için çok mu erken????

merhaba kızlar ıyor kumumda ağrbizde dün deneme yaptık ben üstteyken biraz girdi ama daha fazla girmedi.bugğn işyerinde merdivenlerden düştüm ayağımı burkmuşum çok acım var kuyruk sokumumda ağrı var

kızlaaaaaaaaaaaarrrrr... ben de dün akşam pe... denemesi yaptım. sanırım oldu ama emin olamıyorum. yani kendimi o kadar şartlamışım ki çok acıycak diye oldu mu olmadı mı karar veremiyorum. ama çok hafif kırmızı geldi benden... halay için çok mu erken????

nolur bişey deyiinnnn:26:

tam zamanı canı halayın:64::64::64::64::64::64:

anasınaaa ne sölüoooo...anası yaptırcak tuvaletimi sankiiiii sinir etti beni sabah sabahhhhhh...aradııı beni daha sonraaaaa.. komposto yap git ondan ilaç al iç tamammmmmmmmmmmmmm dedim yaa tamam... vay seni düşünsem kabahat düşünmesem kabahat dediii kapattııııı bende o ara tuvalete girdim hemen gene telefon çaldııı kaynanam uyuyomusun dediii yok dedim tuvaletteydimmm dedimmm yaptınmmııı diooo neyii yaptımmııı dedimmm tuvaletinii yapamıomussun yaaa dedi güldüüüüü gel ilaç verelim felan dedii....sinirimi bozannn ne gereğii var çocuk gibi taaa ananan sölemeneee

akşam akşam bende özüm gibi sinir küpü oldum ..Kayınvalidem akşam eşime bebek muhabeti açmış eşimde benimle sadece yumurtlama dönemi ilişkiye giriyor başka girmiyor demiş..Tamam haklı olabilir eşim ama annesine sürekli beni suçlu göstermesinden bıktım yaa....Kadın kalkmış tel açtı bana az önce akşam kavga ettik kocanla diyor , Seni suçluyor diyor sen yanaşmıyormuşsun ...Tabi benim hiçbişeyden haberim yok..Şimdi nasıl davranayım ben bu adama akşam gelince kendimi zor tutuyorum....Vajinusmus oldugumuda benden gizli gitti söyledi annesine 5-6 ay önce...Tamam aralıkta çözdüm ama ilişkiye ne kadar sıklıkta girip girmediğimizi kayınvalidemden öreniyorum yaa..

Son düzenleme:
akşam akşam bende özüm gibi sinir küpü oldum ..Kayınvalidem akşam eşime bebek muhabeti açmış eşimde benimle sadece yumurtlama dönemi ilişkiye giriyor başka girmiyor demiş..Tamam haklı olabilir eşim ama annesine sürekli beni suçlu göstermesinden bıktım yaa....Kadın kalkmış tel açtı bana az önce akşam kavga ettik kocanla diyor , Seni suçluyor diyor sen yanaşmıyormuşsun ...Tabi benim hiçbişeyden haberim yok..Şimdi nasıl davranayım ben bu adama akşam gelince kendimi zor tutuyorum....Vajinusmus oldugumuda benden gizli gitti söyledi annesine 5-6 ay önce...Tamam aralıkta çözdüm ama ilişkiye ne kadar sıklıkta girip girmediğimizi kayınvalidemden öreniyorum yaa..

gerçekten yendikten sonra neden sık girilmiyor mu ilişkiye

şuuuu vajınusmus yüsünden neler geldi başımıza zatennnn...bizimkidee annesinee özlemin yumurtlama dönemii bizi yalnız bırakın derdii neler derdii ....millett gül gibi geçinir gider bizimkiler yatak odasını anlatırrrrr

gerçekten yendikten sonra neden sık girilmiyor mu ilişkiye

canım tam tarsiiii sık giriliooooo ama bizler senelerce bu skıntıyı çekenlerizzz evliliğimizzz eşlerimizle olan dialog çok seyler yıpranıooo değerinii yitirioo...siz daha yeni evlisinizz oyusden sanlısınız dioruz ya sizlereee bi sorun yaşamadan kavgasız gürültüszz kurtuluosunuz bu sıkıntıdannn ...çok yenisinizz oyusden başarmak için elinizden geleni yapınnn

bu kaynanalrın merakı herseye maydonoz olmaları zaten bütün sıkıntıyı yaşatan kocanında söylemesi çok yanlış ama demekki kaynanan çok sıkıştırdı cnm sen de isteksizlik fln mı var sadece yumurtlama zamanımı gırıyrsnz ilişkşye gerçekten

Back
X