Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nolur bişey deyiinnnn:26:

canım tamamı girmiş olsaydı eşin sana söylerdi zaten ama bu bile büyük bir gelişme lütfen kendine güven acı sızı yok sen aynı bu şekilde girdiğini anlamayacaksın ve kendine inanamayacaksın :9:

Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))

oyyy oyyyy maşallahhhhh acı yok bebişim o sadece bizim neynimizin uydurması bizde senin gibiydik bebişim bak oldu bitti hırs yap başaracaksın :69: güzel haberlerini bekliyorum takıldığın yerde mutlaka sor :71:

merhaba
zaten doktor bana ailene anlatma her kafadan bir ses çıkar dedi ben de anlatmadım hergün aynı sorulara muhattap olmak korkutucu olsa gerek

kesınlıkle bende dayanamazdım bundan emınım su anda cocuk konusununda bıle habıre sorup duruyor konuyu bıldgı halde bılıyorum kötü nıyetlı degıl ama uzaktayken bu kadar etkılemıyordu ama geldıgınden berı her sanıye hatırlatıyor:59:

kızzzzzzzzzz kuduruk venusten nasılsın canım melek arkadasım hayat nasıl gıdıyor bızım kosusturmayla gecıyor:51:

asla söleme taraftarıı değilim bendeeee..psikoloklardaaa aslaa kimseye sölemeyin derlerr.....anamm artık üserime geldilerrr bbek bebek die...yok doktora götürelim olmuooo çocuk diiiie....kaynanamlar sürekli bizde kalıooo saten yapamıozzz bide onlar oluncaa iyii bi bahanee oluoduuuu mecbur kaynanamlara söledikk onlara söleyince annelerede söledikkk........

kızzzzzzzzzz kuduruk venusten nasılsın canım melek arkadasım hayat nasıl gıdıyor bızım kosusturmayla gecıyor:51:

walla bebişim iyi diyelim iyi olsun kocişin anneannesi dedesi enfeksiyondan hastanede sonra zturre dediler ve kayınpeder bunlara üzüldü şekeri yükseldi oda aynı hastanede kaynana onlara refakatçi küçük kaynım ortada kaldı bizede gelmiyo :94:öyle sürünüyoruz iki arada yarın allahtan dede ile anneanne çıkıyo kociş gelmedi eve bende yemek yapıyom bu arada kociş 2 defa bana bebişlerimi verdi sevindirik oldum artık 2012 diye tutturmuyo işte böyle yuvarlanıp gidiyoz :54:

kesınlıkle bende dayanamazdım bundan emınım su anda cocuk konusununda bıle habıre sorup duruyor konuyu bıldgı halde bılıyorum kötü nıyetlı degıl ama uzaktayken bu kadar etkılemıyordu ama geldıgınden berı her sanıye hatırlatıyor:59:[/QUOT

canım sana sabır diliyorum işin çok zor sakın stres yapma eşinde sperm problemi vardı değil mi
başka bir topikte okumuştum keçiboynuzu kürü çok iyi geliyormuş ben denemedim yaşım ilerlediği için deneyeceğim tüp bebeği sen ara verdin nasılsa dene belki faydası olur kayınvalidenide takma he he diyip geçmek en iyi çare stes hamile kalmayı çok etkiliyor

walla bebişim iyi diyelim iyi olsun kocişin anneannesi dedesi enfeksiyondan hastanede sonra zturre dediler ve kayınpeder bunlara üzüldü şekeri yükseldi oda aynı hastanede kaynana onlara refakatçi küçük kaynım ortada kaldı bizede gelmiyo :94:öyle sürünüyoruz iki arada yarın allahtan dede ile anneanne çıkıyo kociş gelmedi eve bende yemek yapıyom bu arada kociş 2 defa bana bebişlerimi verdi sevindirik oldum artık 2012 diye tutturmuyo işte böyle yuvarlanıp gidiyoz :54:

cooook gecmıs olsun canım gelınce ustuste olur zaten hayırlısı ınsallah tez zamanda toparlanırsınız

asla söleme taraftarıı değilim bendeeee..psikoloklardaaa aslaa kimseye sölemeyin derlerr.....anamm artık üserime geldilerrr bbek bebek die...yok doktora götürelim olmuooo çocuk diiiie....kaynanamlar sürekli bizde kalıooo saten yapamıozzz bide onlar oluncaa iyii bi bahanee oluoduuuu mecbur kaynanamlara söledikk onlara söleyince annelerede söledikkk........

canım evde bırılerın olması cok zor senı cok ıyı anlıyorum salıdan berı kaynanam bızde epey bı kalacak ama artık umrumda degıl o geldıgın berı 2 kere oldu valla esım dınlemıyor:1: zaten sımdıkı aklım olsaydı oncesındede umursamazdım daha once demıstım evlendıgımızden berı tam 1 senedır beraber kalmısız(suraklı degıl tatıller onun gelmesı falan) bazen 2 ay bırlıkte oluyoruz o 2 ay esımı asla yaklastırmazdım sırtımı doner uyurdum ne saflıkmıs

kızlar ben kacıyorum cooook optum sızı hadı meleklerım kolay gelsın hepınıze mutlu haberlerınızı beklıyorum

yolunda değil aslında tam artık iyiyim derken adet oldum dün denedik olmadı canım sıkıldı biraz biradan egz yapmaya gideceğim sen nasılsın ne durumdasın

iyiyim canm artık alıştım sayılır şimdilik herşey yolunda çok şükür.canım reglden dolayı bi gerginlik tedirginlik olabilir belki de.deneye deneye mutlaka olucak canım sen sıkma canını benim de epey zamanımı almıştı ama birden bire oldu inanamadık bile.inşallah senin de yoluna giricek herşey tez zamanda başarmanı diliyorum:16:

iyiyim canm artık alıştım sayılır şimdilik herşey yolunda çok şükür.canım reglden dolayı bi gerginlik tedirginlik olabilir belki de.deneye deneye mutlaka olucak canım sen sıkma canını benim de epey zamanımı almıştı ama birden bire oldu inanamadık bile.inşallah senin de yoluna giricek herşey tez zamanda başarmanı diliyorum:16:

sağol canım inşallah :3:

Back
X