Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay herkesler gitmiş bi bakam dediydim özümmmmmmmm başta uyku halin çoğalacak
sonra regl tarihlerinde sinir katsayıların artacak :31: kocişinin daha çok canım cicim demesi gerekecek tombikte olucan ama sonra bi pamuk olunca okiloların hepsi emzirip senin gibi çatlak :52: bi bebiş olursa peşinde koşarken hepsi bitecek aman ben bebiş olmadan bukadar oldum bebiş olsunda razıyım hepsine :69:

70 kiloyummmm ..kilolarım aldı başını gidior zatennnnn 1 aylıkken böleysem 9. ayı düşünemiorum......koçişş canım cicimmmmm diecekkkk hayatta demez o uyusssssss

70 kiloyummmm ..kilolarım aldı başını gidior zatennnnn 1 aylıkken böleysem 9. ayı düşünemiorum......koçişş canım cicimmmmm diecekkkk hayatta demez o uyusssssss

canım takma kilolar gider bak bugün komşularım spor salonuna yazılalım dedi bakalım sorcaklar maddi zorlamazsa bakıcaz
bende evde çok aldım senin ki neki ikiz doğururdum ben :) ki iskelet gibiyken buhaldeyim
ayrıca döveriz onu aman hepsi aynı 1gün gonca 2 gün koca (iyi bişey olsa koca değil gonca denirmiş ya):34:

ev karisiyem ama tembelem oyüzden burda belirtemiyorum :44:
çok çalıştım acık zevkini çıkaram dedim şimdi de iş bulamıyorum bakalım kısmet gerçi bebiş olsun artık iş olmasa da olur canım sende evdeydin demi

annemmmm sen nedennn sık sık gelmiosun burayaa evde birilerimi oluooo cicim senin 24 saat burda olman gerek neden gelmiosun gelemiomusunnnn...bende evdeim hiç çalışmadımmm.....oda olur cicim anne olucan günlerde gelir inşallahhhh:49::49::49:

annemmmm sen nedennn sık sık gelmiosun burayaa evde birilerimi oluooo cicim senin 24 saat burda olman gerek neden gelmiosun gelemiomusunnnn...bende evdeim hiç çalışmadımmm.....oda olur cicim anne olucan günlerde gelir inşallahhhh:49::49::49:

amin gezentiyim ben bugün komşimdeydik kız yapamayınca girmek gelmio ki okuyunca gaza gelioz ama yapamayıncada aynı mumdayım mı yazam gerçi buara hastalık bahanesiyle saldım yine ya

venüsüm özelde yazdım sana bu akşam iyiyim yapcam acık deneme bakam naz gibi parmak deneyeyim ben şu mumları kalınlaştırmayı beceremedim gerçi bantlamadım bakalım parmak yapamazsam sarmayı denicem

amin gezentiyim ben bugün komşimdeydik kız yapamayınca girmek gelmio ki okuyunca gaza gelioz ama yapamayıncada aynı mumdayım mı yazam gerçi buara hastalık bahanesiyle saldım yine ya

venüsüm özelde yazdım sana bu akşam iyiyim yapcam acık deneme bakam naz gibi parmak deneyeyim ben şu mumları kalınlaştırmayı beceremedim gerçi bantlamadım bakalım parmak yapamazsam sarmayı denicem

annem ben seni çalışıo gelemio sanıodum inankiii...bak cicim bende evliliğimin ilk yılı öyleydim gezintiydim eve gelir mutsuzzz oraya buraya gider mutlu görünürdüm...bak cicim eskilerden bi sen bi ben kalmıstıkkk bak sonradan gelenlereeee gene ben p....s yarısına gelebildim...cicim yoğunlaş şu işee bakkk ben 2 senelik evli olacam neredeyse heemen hamile kalsaydım suan 1 yasındaaa çocum olcaktı çok sükür şimdi hamileyimmm elhamdülilllah ne kadar şükretsem azdırr amaa gene bi yanım eksikkk ilişkiye giremiommm...ee denerken ıkınıodum felan şimdi ıkınırsam bişi olur die korkuommm dernersem bişi olur die korkuommm...artık su hastalıktan kurtulupppp aile olmamızz çoluk çocuğaa karışmmamızzz gerekioooo herkes gibiii bizimde hakkımız buuuu....ben senii 24 saat burda görmek istiorummm sana yoğunlaşalım azcık iyice tembelleştinnnnnn kendini toparla cicimmmm sende kurtul bak sonradan gelenlereee çok şaşırıorum inan biz senelerce uğraşıozz onlarrr 1 ay sürmeden hallettilerrr seninde halletmen lazımmm seninde anne olman lasımmmm toparla kendini hayatım tammmmmm mııııı:49::49::49::49::49::49:

canım bende sadece mumu alabiliyorum gitgel yapamıyorum bakalım birazdan parmak deniyeceğim belki onda kolay olur sen parmak denemiştin streche sardınmı yoksa eldivenlemi deniyorsun hala

muma geçtimben preza...aldı eşimhemde yağlı kendindensüper oluyor onla yapstreçleyapma tahriş edebilir tırtık tırtık oluyorbenbi eldivenle yapmıştım ilk sonra yapamamdımşimdi pr...al daha iyi

Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))

oo bak başlamışsınn çok güzel başlamışsın hemde maşallah :nazar:

bende ilk kulak çubuğunda çok sevnmiştim evde sevinçten hoplayıp zıplıodum :1::1:

devamıda çok kolay gelecek göreceksin canım dualarımız sizlerle :71::71::71:

annem ben seni çalışıo gelemio sanıodum inankiii...bak cicim bende evliliğimin ilk yılı öyleydim gezintiydim eve gelir mutsuzzz oraya buraya gider mutlu görünürdüm...bak cicim eskilerden bi sen bi ben kalmıstıkkk bak sonradan gelenlereeee gene ben p....s yarısına gelebildim...cicim yoğunlaş şu işee bakkk ben 2 senelik evli olacam neredeyse heemen hamile kalsaydım suan 1 yasındaaa çocum olcaktı çok sükür şimdi hamileyimmm elhamdülilllah ne kadar şükretsem azdırr amaa gene bi yanım eksikkk ilişkiye giremiommm...ee denerken ıkınıodum felan şimdi ıkınırsam bişi olur die korkuommm dernersem bişi olur die korkuommm...artık su hastalıktan kurtulupppp aile olmamızz çoluk çocuğaa karışmmamızzz gerekioooo herkes gibiii bizimde hakkımız buuuu....ben senii 24 saat burda görmek istiorummm sana yoğunlaşalım azcık iyice tembelleştinnnnnn kendini toparla cicimmmm sende kurtul bak sonradan gelenlereee çok şaşırıorum inan biz senelerce uğraşıozz onlarrr 1 ay sürmeden hallettilerrr seninde halletmen lazımmm seninde anne olman lasımmmm toparla kendini hayatım tammmmmm mııııı:49::49::49::49::49::49:

canım benim sen bekle bebişten sonrada yenersin ıkınmak kötü gelebilir hem düşüklerde arttı bakalım kısmet diyorum ama ben 3buçuk yıllık evliyim alıştık kocişle bize bebiş diye sıkan da yok ama artık gerçekten istiyorum ve buay yenmem lazım ama bende yenilere şaşıyorum sera sen ben biraz da naz geri kalan hep yeniler gibi gerçi nazın evliliği yeni kız zorlamayın beni kaçarım benim huyum zora gelmez durur durur yaparım ben kendimi tanıyorum ama bu işte çözemedim kendimi gerçi şuara sorunlardan herşeyi saldım sanırım bunuda yoksa okuduklarım ve hissettiklerim hep aynı :69: acı yok ki canım tatlı ama oluyormu cıkk

neeeeyyyyyyyyyy:53::53::53::53::53::53: sen başarmıştın yaaaa p... yarısından fazla yapamıyor musunneden kiiii:53::53::53::53::53::53: şok oldummm

neeeeyyyyyyyyyy:53::53::53::53::53::53: sen başarmıştın yaaaa p... yarısından fazla yapamıyor musunneden kiiii:53::53::53::53::53::53: şok oldummm

boyonece yafrummm bu kaçıncı soruşun annemmmm dedim yaa sanaa yarısındaydımmm hatta git gel yapıodumm yenmem an meselesydikiii kendimi yenmiş sayıyodumm kiiiiii kaynanamlarr geldi bi daha yapamadımmmm ben ora hamilede kaldımmm eşim içime boşalmıstıı öle uyudum sperm dışarıda çıkmadı hamile kaldımmmmmm

akşam akşam bende özüm gibi sinir küpü oldum ..Kayınvalidem akşam eşime bebek muhabeti açmış eşimde benimle sadece yumurtlama dönemi ilişkiye giriyor başka girmiyor demiş..Tamam haklı olabilir eşim ama annesine sürekli beni suçlu göstermesinden bıktım yaa....Kadın kalkmış tel açtı bana az önce akşam kavga ettik kocanla diyor , Seni suçluyor diyor sen yanaşmıyormuşsun ...Tabi benim hiçbişeyden haberim yok..Şimdi nasıl davranayım ben bu adama akşam gelince kendimi zor tutuyorum....Vajinusmus oldugumuda benden gizli gitti söyledi annesine 5-6 ay önce...Tamam aralıkta çözdüm ama ilişkiye ne kadar sıklıkta girip girmediğimizi kayınvalidemden öreniyorum yaa..

şuuuu vajınusmus yüsünden neler geldi başımıza zatennnn...bizimkidee annesinee özlemin yumurtlama dönemii bizi yalnız bırakın derdii neler derdii ....millett gül gibi geçinir gider bizimkiler yatak odasını anlatırrrrr

anacım bu konuda kadınlar cenesını tutamaz tam tersı erkekler ketumdur sızınkılerde bı alem hos kaynananız ogrenmeye meraklıysa cok soruyorsa o da var....mesala bızımkı anlatsak bayıla bayıla dınler ama esım oyle konuları bırakın tup bebek konusunda bıle anlatmamayı tercıh edıyor hatta ondan saklı yapmayı dusunuyoruz kı stres yapmayalım dıye. bence vajınusmus konusunun buyuklere soylenmesı hata gıbı gelıyor bana valla bızımkı oyle bıseyı duysaydı burnumuzdan getırırdı 3,5 seneyı bıde benı suclardı kesın oglusu ıcın baska cozum yolları arardı:1:

anacım bu konuda kadınlar cenesını tutamaz tam tersı erkekler ketumdur sızınkılerde bı alem hos kaynananız ogrenmeye meraklıysa cok soruyorsa o da var....mesala bızımkı anlatsak bayıla bayıla dınler ama esım oyle konuları bırakın tup bebek konusunda bıle anlatmamayı tercıh edıyor hatta ondan saklı yapmayı dusunuyoruz kı stres yapmayalım dıye. bence vajınusmus konusunun buyuklere soylenmesı hata gıbı gelıyor bana valla bızımkı oyle bıseyı duysaydı burnumuzdan getırırdı 3,5 seneyı bıde benı suclardı kesın oglusu ıcın baska cozum yolları arardı:1:

merhaba
zaten doktor bana ailene anlatma her kafadan bir ses çıkar dedi ben de anlatmadım hergün aynı sorulara muhattap olmak korkutucu olsa gerek

Back
X