- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.421
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
ay canım benim ya nasıl sevindim anlatamam.rabbim ne kadar büyük bak hiçbişeye gerek kalmadan evlat sahibi olabileceksiniz.canım çok dikkat et kendine hazır bebişi yakalamışken kötü sonuçlar doğmasın.Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
![]()
canım çooook tebrik ederim maşallah sana

Son düzenleme: