- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.441
hayırlı olsun Allah başka sıkıntı vermesin :sonrası sağlıklı bir bebişle olsun
sağolasın canım. Allah razı olsun. Amin. Allah her isteyene hayırlı ve sağlık evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun Allah başka sıkıntı vermesin :sonrası sağlıklı bir bebişle olsun
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
oley nartıda yendi oley Allah başaka dert sıkıntı göstermesin haydi halaya olalaalalaQUOTE]
EveeeetAllah razı olsun. midyeyide tebrik ediyorum. Allah sağlık versin kendisine ve bebişine
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.İnanarak kurtulacaksın canım. İnandım, dua ettim bol bol ve beynimden o düşünceleri atmaya çalıştım. Eşimde yardımcı oldu sağolsun. İnanın o kadar üzülmeye büyütmeye değmiyormuş, gözümüzde çok büyütmüşüz. Kendime kızıyorum şimdi, baya parada döktüm. Neyseki 1000'ler 4000'ler değil Allah'a şükür. Ama işte yeni evli olunca elde darda olunca o gidenlerde göze geliyor. Ay aman sağlık olsun kurtuldum ya şükürler olsun. Darısı diğer arkadaşlara olsun.
canım benim mutluluğun daim olsun inş......rabbim başka sıkıntı vermesin .......... hadiiiiii bebişde gelsin görekçok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa
allahım bizede yaşat neolur
oley nartıda yendi oley Allah başaka dert sıkıntı göstermesin haydi halaya olalaalalaQUOTE]
EveeeetAllah razı olsun. midyeyide tebrik ediyorum. Allah sağlık versin kendisine ve bebişine
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.İnanarak kurtulacaksın canım. İnandım, dua ettim bol bol ve beynimden o düşünceleri atmaya çalıştım. Eşimde yardımcı oldu sağolsun. İnanın o kadar üzülmeye büyütmeye değmiyormuş, gözümüzde çok büyütmüşüz. Kendime kızıyorum şimdi, baya parada döktüm. Neyseki 1000'ler 4000'ler değil Allah'a şükür. Ama işte yeni evli olunca elde darda olunca o gidenlerde göze geliyor. Ay aman sağlık olsun kurtuldum ya şükürler olsun. Darısı diğer arkadaşlara olsun.
canım benim mutluluğun daim olsun inş......rabbim başka sıkıntı vermesin .......... hadiiiiii bebişde gelsin görekçok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa
allahım bizede yaşat neolur
Amin canım. En kısa zamanda sende başarırsın inşallah. Ben başarabildiysem herkes başarabilir. Canı çok tatlı biriyim, parmağımı bıçak kesse baya sızlanırım düşünün artık. Başarırsınız inanıyorum.
Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
![]()
tebrikler canım çok sevindim,bize de dua et bizde yenelim. ben geride kaldım herkes beni geçti![]()
Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
![]()
ınsallah ya burada söylenenlerle motıve oluyorum bu ılletten kurtulup sızınle sevıncımı paylasmayı cok ıstıyorum yardımlarınız ıcın hepınıze cok cok tesekkur ederım Allah razı olsun..
yaaa ben egzersizde çıvıttım artık arkadaşlar 3 cm çapında mumu 13 cm soktum ve öle 40 dakkika kitap okudum biiri beni durdursunnnn![]()
:92:
canım benim bence daha bekleme senin olayın bitmiş........... halayını çekelim:92::92::92::92::92::92::92:
yaaa esnesin azcık dahaaa diye bekliyorumm beklemesemmi napsammmm:44::44::44: