Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:66:
Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

oley nartıda yendi oley Allah başaka dert sıkıntı göstermesin haydi halaya olalaalala:64::64::64:QUOTE]

Eveeeet :66: Allah razı olsun. midyeyide tebrik ediyorum. Allah sağlık versin kendisine ve bebişine

Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.İnanarak kurtulacaksın canım. İnandım, dua ettim bol bol ve beynimden o düşünceleri atmaya çalıştım. Eşimde yardımcı oldu sağolsun. İnanın o kadar üzülmeye büyütmeye değmiyormuş, gözümüzde çok büyütmüşüz. Kendime kızıyorum şimdi, baya parada döktüm. Neyseki 1000'ler 4000'ler değil Allah'a şükür. Ama işte yeni evli olunca elde darda olunca o gidenlerde göze geliyor. Ay aman sağlık olsun kurtuldum ya şükürler olsun. Darısı diğer arkadaşlara olsun.

canım benim mutluluğun daim olsun inş......rabbim başka sıkıntı vermesin .......... hadiiiiii bebişde gelsin görek:66::66::66::emir_bebek::emir_bebek: çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa:16:allahım bizede yaşat neolur

:66:

oley nartıda yendi oley Allah başaka dert sıkıntı göstermesin haydi halaya olalaalala:64::64::64:QUOTE]

Eveeeet :66: Allah razı olsun. midyeyide tebrik ediyorum. Allah sağlık versin kendisine ve bebişine

Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim.İnanarak kurtulacaksın canım. İnandım, dua ettim bol bol ve beynimden o düşünceleri atmaya çalıştım. Eşimde yardımcı oldu sağolsun. İnanın o kadar üzülmeye büyütmeye değmiyormuş, gözümüzde çok büyütmüşüz. Kendime kızıyorum şimdi, baya parada döktüm. Neyseki 1000'ler 4000'ler değil Allah'a şükür. Ama işte yeni evli olunca elde darda olunca o gidenlerde göze geliyor. Ay aman sağlık olsun kurtuldum ya şükürler olsun. Darısı diğer arkadaşlara olsun.

canım benim mutluluğun daim olsun inş......rabbim başka sıkıntı vermesin .......... hadiiiiii bebişde gelsin görek:66::66::66::emir_bebek::emir_bebek: çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa:16:allahım bizede yaşat neolur

Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim :66:........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrikler canım çok sevindim,bize de dua et bizde yenelim. ben geride kaldım herkes beni geçti :59:

nehircim emin ol egz. yapmak bizede çok zor gelmişti başta ama bi şekilde tedavinin sadece bu şekilde oldugunu ögrenince yapmaya karar verdim cnm düzenli egz.bir hafta da bile çözülecek bişey önemliolan başlamak cnmcm önce aynayla incele nefes egz.nefes alıp ver ıkın ve vajinin açıldıgını göreceksin paramkla yapmanı tavsiye ederim çnkü parmakla vajinin yapısını ii kavramış oluyoruz. serçe parmağınla hemen başla jel sür. ve başla tatlım inanki bi kere egz.başladınmı gerisi geliyor cnmcm ....

ınsallah ya burada söylenenlerle motıve oluyorum bu ılletten kurtulup sızınle sevıncımı paylasmayı cok ıstıyorum yardımlarınız ıcın hepınıze cok cok tesekkur ederım Allah razı olsun..

Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim :66:........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebriklerrrrr hergün birinin müjdeli haberin alıyrz maşallah bized darısı hepimize olsun inşallah...

ınsallah ya burada söylenenlerle motıve oluyorum bu ılletten kurtulup sızınle sevıncımı paylasmayı cok ıstıyorum yardımlarınız ıcın hepınıze cok cok tesekkur ederım Allah razı olsun..

hemen başlamanı tavsiye ederim bak bugün benim egzersizde 6. günüm ve şuan eminimki hepsini alıım bukadar kolay işte düşün hem egzersiz çok süper yanlışanlamasalar yeni evlenenlere tavsiye ederdim çünkü kızlarda bu kaslar sıkı ama sıkı olması kasların güçsüz olduğu anlamına gelir kasılma olur ilk gece hikayeleri bu yyüzden meşurdur arkadaşlar yeni evlencek insanlara en azında kegeli öğretin bu bile aşamadır onlar için

kızlar selam başaran arkadaşları tebrik ederim bu akşam bende tekrardan egzersizlere devam regl bitti şükür artık 1 hafta 10 güne kalmaz bende çekerim halayı allahın izniyle:21:

hastaneden geliorummm başım çatlıooooooooo:53: bu arada martı tebrik ederimmm Rabbim başka sıkıntılar vermesin...inşallahhhh....

arkadaşlar bu konuda ben de özelden bana yardım edebilecek biriyle görüşmek istiyorum
yenenler bu vajinusmus u nasıl yeniyor acaba??
ben parmak egzersizi yapmadım ama bir kaç kere denedim ve parmağımla bi sorunum yok sorunum eşimle olan o an,, bence eşimin de hataları oluyor ama tam bilmiyorum ne yapmalıyızzz???
en azından benim gibi biriyle konuşmak istiyorum
yardımmmm... sevgilerrr

Back
X