Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün akşam eşim eve gelince yaptığım egzersizi gösterdim, parmaklarımı nasıl soktuğumu; hatta aldım eşimin parmaklarını soktum bi de:)))) sonra gerçek bir deneme yapalım dedik çok az bir fark oldu gerisi gene aynı girmiyorr
çok sinirim bozuldu, yanında yatmak bile istemedim, öle de yaptım zaten, gittim salonda uyudum
sabahın köründe uykulu uykulu işe giderken kendime acıdım, parmağını şeyine sokup duran bi halt yiyemeyen kendime acıdım....

canım benim egzersiz yaparken p...s denemesi yapmayın 1 defa olmaması sonra olmayacak anlamına gelmeski :29: bak şimdi p...s denemesini hangi posizyonda yapacaksan parmağıda aynen o posizyonda dene rahatça git gel yapabiliyomusun onu test et herşey yolunda ise p...s denemesine sıra geldiğinde p...si hemen çıkarma içinde tut mümkün olduğu kadar ve sen hazır olduğunda kasılmaların kesildiğinde eşin yavaş yavaş git gel yapsın...denemekten korkmayın eskimez vajiniz yawww bende ilk seferde yapamadım :69:

merhabalar... biraz önce üye oldum.. 6 aylık evliyim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... çok araştırdım ama hep teoride uygulamaya geçemedim.. hiç bir egzersizim yok sıfırdan başlasam ne kadar sürede ilerleyebilirim? siz ne kdr sürede yendiniz? hangi aşamadan başlamalıyım lneler yapmalıyım? lütfen bana yardımcı oluuun :(

merhabalar... biraz önce üye oldum.. 6 aylık evliyim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... çok araştırdım ama hep teoride uygulamaya geçemedim.. hiç bir egzersizim yok sıfırdan başlasam ne kadar sürede ilerleyebilirim? siz ne kdr sürede yendiniz? hangi aşamadan başlamalıyım lneler yapmalıyım? lütfen bana yardımcı oluuun :(

merhabalar canım hoşgeldin aramıza :71: p.... hiç mi alamıyosun ne durumdasın??

hoşgeldin canım...süre konusu tamamen sana bağlı burada 3 günde yenende var 3 ayda yenende var sen eğer düzenli egzersiz yapıp hırs yaparsan en geç 10 günde biter bu iş allahın izniyle :16:

hoşgeldin cnm :) kararlıysan, önce beyninde bitirdiysen en geç 1 hafta 10 gün sürer canım.
ne durumdasın peki, hiç mi alamıosun p.., yoksa belli bi aşama var mı ?

bebişim 1 saattir uğraşıyom ekleyemedim resmi sayfa donup duruyor borcum olsun balım :69:

alll bebişim kutuda sana gelsin :69: senden kıymetlimi jasmin çıkmış zaten yiyemedi çikosunu bence bitirin hepsini şansına küssün hatun :52:

merhaba canımcım....evet benimde en rahat olduğum posizyon hep o şekildi burada önemli olan senin kendini rahat hissetmen alışana kadar bu posizyonda deneyebilrsin zaten alıştıktan sonra posizyon sıkıntın olmayacak zamanla her posizyonda çok rahat ilerleyebileceksin...kendini rahat bırak kontrol sende nasıl olsa birde p...s girdiğinde otomatikman çıkarmak istiyo insan (ilk zamanlarda) yani değişik bir psikoloji hem onu içeriye almak için bir sürü mücadele veriyoruz hemde girdiğini anladığımızda çıkarmak için acele ediyoruz baktın ki tedirginsin hiç kıpırdama eşinde kıpırdamsın öyle kal sonra kendiliğinden vaji vakum gibi çekicek içeri...ilk zamanlar gitgelde zorlanabilrsin eşin çok yavaş yavaş yapsın seni ürkütmeden sen zaten bi zaman sonra herşeyi kendin ayarlamayı öğreneceksin....hadi bakalım müjdeli haberlerini bekliyoruz bebişimmmm:69:

teşekkür ederim canım bıraz rahatladım sankı altta hıç olmıcak gıbı gelıyordu bana en iyisı üstte tekrar denemek

hoşbulduk :) hayır hiç alamıyorum p...si.. sadece vajina ağzına geliyo orda zorlayıp duruyoruz sanki kapalı bi perde var gibi... o kadar zorluyoruz canım yanıyo ama asla girmiyo ilerlemiyo:(((

kendime telkinlerde bulunuyorum çok hırslanıyorum bu sefer yapcam bu sefer olcak diyorum yani açıkçası çoook istiyorum beyin olarak kendimi hazırlıyorum ama nasıl olcak nerden başlıycam bilemiyorum:((( gerçekten 1 hafta 10 güne halledermiyim :)) nolur yardımcı olun çok azimliyim hırsımda var isteğimde var sadece ne kadar süreyle ne yapmalıyım?

hoşbulduk :) hayır hiç alamıyorum p...si.. sadece vajina ağzına geliyo orda zorlayıp duruyoruz sanki kapalı bi perde var gibi... o kadar zorluyoruz canım yanıyo ama asla girmiyo ilerlemiyo:(((

kendime telkinlerde bulunuyorum çok hırslanıyorum bu sefer yapcam bu sefer olcak diyorum yani açıkçası çoook istiyorum beyin olarak kendimi hazırlıyorum ama nasıl olcak nerden başlıycam bilemiyorum:((( gerçekten 1 hafta 10 güne halledermiyim :)) nolur yardımcı olun çok azimliyim hırsımda var isteğimde var sadece ne kadar süreyle ne yapmalıyım?

selam canım ;

azmin ve cesaretini koruduğun müddetçe halledersin :70:tabi önemli olan başlamak.

bi başla bak gerisi nasıl geliyor çorap söküğü gibi. ilk önce vajina girişine dokunmayla başla 5 dakika tut ve çekme ayna ile iincele deliği falan iice öğren google dan vajina çizimleri yazarsan inceleyebilirsin oradan.

daha sonra serçe parmağını yada işaret parmağınla girişine sokmya çalış biraz hafiften tabi jelle güzelce ve elini iice temizle yada doktor eldiveni kullan. ama mutlaka jel kullan. bu sırada deriiin nefes alıp ver verirken ıkın sonra parmağını ittirmeye çalış. ne acı ne bişey hiç bişey olmuo orası gayet esnek bir yapı..

sonrası çok kolay gelecek inanki bak :71::71:

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Nehirsakarya
14- Zeing

2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Yapamadimbenonu (?)
14- Zeinax (?)
15- 15beyonce (?)
16- Kelebek986

3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
5- Bıdıkcan

ben 1 yıllık evlıyım hala p...s. içime alamıyorum.sızlerın yardımına ıhtıyacım var emla dıye bır kremden bahsetmıstınız bunun kullanımı ıle ılgılı bılgı verırmısınız bana şimdiden tesekkur ederım..

ben 1 yıllık evlıyım hala p...s. içime alamıyorum.sızlerın yardımına ıhtıyacım var emla dıye bır kremden bahsetmıstınız bunun kullanımı ıle ılgılı bılgı verırmısınız bana şimdiden tesekkur ederım..

merhaba hoşgeldin canım :71:

bi doktora gittinmi hiç

bence daha geç olmadan egzersizlere başla hemen kısa sürede halledersin inanki..

emla krem vajina girişine ve içine sürülüyor nohut miktarı kaadar 5-10 dakika bekliyorsun . hissislik veriyor biraz . hafif yanmada yapabilio ama dayanılmıcak bişi deil.

ama ilaçdan daha çok kesin ve kalıcı çözüm için egzersize hemen başlarsan çok faydasını göreceğine emin ol . kısa sürede de yenersin bu sorunu Allahın izni ile..:70:

merhaba hoşgeldin canım :71:

bi doktora gittinmi hiç

bence daha geç olmadan egzersizlere başla hemen kısa sürede halledersin inanki..

emla krem vajina girişine ve içine sürülüyor nohut miktarı kaadar 5-10 dakika bekliyorsun . hissislik veriyor biraz . hafif yanmada yapabilio ama dayanılmıcak bişi deil.

ama ilaçdan daha çok kesin ve kalıcı çözüm için egzersize hemen başlarsan çok faydasını göreceğine emin ol . kısa sürede de yenersin bu sorunu Allahın izni ile..:70:

öncelıkle ılgın ıcın cok tesekkur ederım,
hayır doktorada gıdemıyorum tabı henuz ılıskıye gırmemenın verdıgı utanma duygusuda var.yazılarınızı okumak benım ıcın baslangıc oldu.ama bır turlu cesaretımı toplayıp yazamadım bu gune kısmetmıs.egzersız yapıyorum.esımle beraberde yapıyorum ama bellı bı yere kadar.sımdı emla ıle devam etmeye karar verdım ama onuda nasıl kullanacagım ınternette acık bısekılde yazmıyo bırde tehlıkesı varmı yokmu bılemedıgım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.ben bıran evvel olmasını ıstıyorum..

hayır doktorada gıdemıyorum tabı henuz ılıskıye gırmemenın verdıgı utanma duygusuda var.yazılarınızı okumak benım ıcın baslangıc oldu.ama bır turlu cesaretımı toplayıp yazamadım bu gune kısmetmıs.egzersız yapıyorum.esımle beraberde yapıyorum ama bellı bı yere kadar.sımdı emla ıle devam etmeye karar verdım ama onuda nasıl kullanacagım ınternette acık bısekılde yazmıyo bırde tehlıkesı varmı yokmu bılemedıgım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.ben bıran evvel olmasını ıstıyorum..

cnm bu utanılacak bi burum değil öncelikle emlayı kullanmasanda çok rahat bunu yenebilirsinnn
formu güzelce bi oku tatlımmm hırslı ark ne kadar çabuk ve hızlı sonuç aldıklarını görüceksinnn egz bir an önce başla tıkandığın sıkıldığın anda topiğe gel mutlaka sana yardımcı olucak ark olucaktırrrrr..
hiç korkma ve egz hemen başla tatlımm

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Nehirsakarya
14- Zeing

2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Yapamadimbenonu (?)
14- Zeinax (?)
15- 15beyonce (?)
16- Kelebek986

3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
5- Bıdıkcan

ben bi defa p...s tam alabildim başarmış sayılmıyormuyum?

anlıyorum. olacak Allahın izni ile. yeterki inancınızı yitirmeyin. :70:

belli bir yere geldik derken nerede kaldığınızı yazarsanız bir şekilde yardımcı oluruz arkadaşlar mutlaka yardımcı oluyorlar.
:16:
emla kremin bir zararı yok iki jinekoloğa ve eczacıya sormuştum ben. kana karışmadığı müddetçe bir zararı yokmuş. ama tabi ölçüsü var çok sürmemek gerekiyor. mesela tüp tüp halinde oluyor bir tüpü hepsini kullanmıyorsun. parmağının ucuna nohut kadar sürüon biraz vajina girişine ve içine parmağınla sürüyorsun iice. bende ilk emla ile yendim hiç birşey hissetmeden.

ama emlasız çözmek daha iyi tabiki. siz bilrsiniz tabi denemede fayda vardır.

ilginiz için çok teşekkürler :))) burada okuduklarım yazdıklarınız bana çok moral oldu en azından yalnız olmadığımı bilmek başkalarının bu problemi çözebildiğini bilmek bana büyük cesaret oldu... şimdi dokunma ve baş parmakla egzersize başlıycam sadece bişey sormak istiyorum kızlık zarı bu egzersizler sonucunda yırtılıyormu yani mesela 2 parmak birden sokma aşamasına geçtiğimizde yırtılıyormu kanıyormu bu konuda bilgilendirirmisiniz??

ben bi defa p...s tam alabildim başarmış sayılmıyormuyum?

aslında başarmış sayılıyorsun ama hala egzersiz yaptığın için ve tedirginliğinden dolayı mavi listeye eklemedim... eşin tamamen olduğunu söyledimi? eğer ben başardım diyorsan şöyleeee inlet bu sayfayı başardım diye kocaman yazzz ekleyeyeim hemen seni mavili listeye canımcım :71:

ilginiz için çok teşekkürler :))) burada okuduklarım yazdıklarınız bana çok moral oldu en azından yalnız olmadığımı bilmek başkalarının bu problemi çözebildiğini bilmek bana büyük cesaret oldu... şimdi dokunma ve baş parmakla egzersize başlıycam sadece bişey sormak istiyorum kızlık zarı bu egzersizler sonucunda yırtılıyormu yani mesela 2 parmak birden sokma aşamasına geçtiğimizde yırtılıyormu kanıyormu bu konuda bilgilendirirmisiniz??

şimdiye kadar böle olan olmadı duymadık . zaten cem keçenin bu konudaki kitabında zar yırtılmaz kasılmadıkça egzersiz de zarı iice esnetir diyor.

yani egzersizlerde parmakla direk sokmaya çalışmıoruz yavaş yavaş yapıoruz ya yaptıkça esniyor zarda.. o konuda sıkıntın olmasın bence hiç düşünme böle şeyleri. birden sokmaya çalışma ilk başlarken aşamaya yavaşça ittir esneyecek orası zate zamanla canm

Back
X