- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.601
selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)
cnm çok üzüldüm gerçekten

ama Allahım herşeyin hayırlısını verir. Dediğin gibi bu mucize size ışık olur, umut olur. Bi kere olduysa bi daha olur. Sadece doğru zaman vardır, onu da en iyi Allah bilir. Herşeyin hayırlısı olsun, Allah yakın zamanda hem sana hem de tümm isteyenlere ANNE olmayı nasip etsin cnm...