Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok gecmıs olsun ama uzulmeyın Allah ızın vermeyınce hıc bısı olmuyor dusuk ıcın doktorlar eger bı bebek ana rahmınden dusuyosa o saglıksız bır bebektır dıyorlar bıde bu yonden dusunun sonu olumsuzda olsa vajınden kurtulup hamıle kalmıssınız ne guzel Rabbım yıne verır ınsallah tekrar gecmıs olsun..ınsallah bızde kurtuluruz bu dertten..

nehircim nasıl gidiyor egzersizler???:61::61:

Slm herkese bugun çalışmamda işaret parmagımın tamamını aldım ama içinde çok sıkıydı çok sıktı elimi kendimi gevsetmek istedim ama olmadı sizde de oldu mu acaba 1 kere yaptım sonra bi daha yapamadım bide yarın p...vatif alarak yapcam ben streç film sarıyodum parmagıma inş bu çalışmalarım devam eder arkadaşlar işaret parmağına devam mı edeyim mum mu deneyim çünü çok rahat girdi????

sagolun arkadaslar desteklerınız ıcın ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. kendı derdımle topıgın amacını saptırıyorum ama affedın nolur

aaaa olurmu öyle şey hiç öyle düşünme tabiki yazacaksın herkes bu sayfadan haber alıyor sen kendine çok iyi bak hemen toparlan sonra başlayın çalışmalara :32:

Slm herkese bugun çalışmamda işaret parmagımın tamamını aldım ama içinde çok sıkıydı çok sıktı elimi kendimi gevsetmek istedim ama olmadı sizde de oldu mu acaba 1 kere yaptım sonra bi daha yapamadım bide yarın p...vatif alarak yapcam ben streç film sarıyodum parmagıma inş bu çalışmalarım devam eder arkadaşlar işaret parmağına devam mı edeyim mum mu deneyim çünü çok rahat girdi????

canım parmakla devam et bence çünkü parmak vajinin yapısını tanıman açısından çok faydalı son aşamada ihtiyaç olursa mumla denersin çünkü mum sert olduğu için bazen tahriş yapabiliyor ama parmak öyle deil....en kısa zamanda seninde taze gelinliğini kutlarız inşallah bebişim :16:

Gunaydin minnoslarrrrr
Test yaptim ikinci Cizgi silik ciktiiiii!!!!!!!!:49:

günaydın balımmmmm nerdesin kız çok özledik annenler gitmedimi daha ? canım inşallah hamilesindir ama çok çok çok dikkat et kendine bak bu ara çok düşük yapan arkadaş oldu allah korusun kimse bebeğini kaybetmesin ama dikkat et sende...reglin geçtimi ?

günaydınnnn kıslarrr akşam egzersizimi rapor etmek istiyorummm :21:

mum aşamasındayım vajime bişiler oluyo mumu kapıyooo :21::21: birde ilk defa bu kadar çok sokmuşum çıkarırken gözlerim açıldı nasıl bu kadar soktum die :3::3:acı kesinlikle yok:28:
cemileyi izlerken kaptırmışım kendimi:1::1:
vajimde bi tuhaflık var mum ilerledikçe sanki bi boşluk var orası (vajinin derinleri) çok mu geniş ilk defa bu kadar sokmuşum kocişe anlattım okyanus gibi geldi geniş dedim kocişimin cevabı... okyanusta boğulmak istiyorum :62::62::62:

günaydın balımmmmm nerdesin kız çok özledik annenler gitmedimi daha ? canım inşallah hamilesindir ama çok çok çok dikkat et kendine bak bu ara çok düşük yapan arkadaş oldu allah korusun kimse bebeğini kaybetmesin ama dikkat et sende...reglin geçtimi ? [/QUOTE]

canim bende cok ozledim sizi aralarda girip takip etmeye cok calistim.annem yarin gece gidiyor.insallah artik gene burdayim.canim ya bugun reglimin ikinci gunu olmasi lgzimdi ama simdiye kadar bisey yok test yaptim sabah bende ikinci cizgi silikti.bu arada kendime hic dikkat edemedim acikcasi karnim kasiklarim belim cok agriyor.sanki regli olacakmisim gibi.biraz daha gecsin de doktora oyle gitmeyi dusunuyorum.hayirlisini versin rabbim insallah.

mum aşamasındayım vajime bişiler oluyo mumu kapıyooo :21::21: birde ilk defa bu kadar çok sokmuşum çıkarırken gözlerim açıldı nasıl bu kadar soktum die :3::3:acı kesinlikle yok:28:
vajimde bi tuhaflık var mum ilerledikçe sanki bi boşluk var orası (vajinin derinleri) çok mu geniş ilk defa bu kadar sokmuşum kocişe anlattım okyanus gibi geldi geniş dedim kocişimin cevabı... okyanusta boğulmak istiyorum :62::62::62:

masallah canim mutlu sona cok az kalmis.ben mumla bir kac gun denedikten sonra yapmistim.sede fark etmissin zaten icerdeki boslugu halayin cok yakin:66:

masallah canim mutlu sona cok az kalmis.ben mumla bir kac gun denedikten sonra yapmistim.sede fark etmissin zaten icerdeki boslugu halayin cok yakin:66:

inşallah bebişim ya ama hiç acelem yok yavaş olsun hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sağolsun kocişimde ne zaman hazırsan o zaman yapalım diyor p.. denesinde olumsuz olunca bi kaç zaman egzersizi bırakıyorum oda hazırım de o zaman olur diyor acelemiz yok diyor

kıslar birde kaç cm den sonrası boşluk bu akşam iş çıkışı metre alıp mum egzersizimden sonra ölçücem mum ilk girişte vajimi ıkınarak açıyorum içeri girerken biraz sürtünme yapıyor ilerledikçe yavaş yavaş giriyor derin nefes alıp veriyorum mum yavaşca giriyor ama bi yerden sonra çok boşluk var orası kaç cm sonra boşluk oluyor onu ölçücem ayyyy ben jineko olmalıydım yaaaa:62::62:

ya bayağı yazdım ama ben aslında mum kalınlığında rimelim var onu daha rahat alıyorum mumu görünce bi tuhaf hissediyorum kendimi ve almış olduğum mum uzunluk olarak çok uzun ayyy normal bi mum bulamadım mum uzun olunca gittikçe gidiyo çıkarırken tedirgin oluyorum :18: ama vajimdeki boşluk şu an hep aklımda sona yaklaştığımı hissediyorum içimde böyle bi tuhaf his var anlatamıyorum yani egzersiz yaptıkça kendimi keşfediyorum ve oranın farklı bi yer olduğunu anladım derin bi yer acı yok hiç yok hemde normalde ağrı eşiğim çok düşük kendime inanamıyorum

mrb kızlar bende bu konuda dertliyim ilişkiden çok korkuyorum yeni katıldım ve yardıma ihtiyacım var 3 ay sonra düğünüm var nişanlıyız iki kez denedik ve çok canım acıdı açıkçası bi daha denemeye cesaretim yok:(((((((

merhabalar... biraz önce üye oldum.. 6 aylık evliyim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... çok araştırdım ama hep teoride uygulamaya geçemedim.. hiç bir egzersizim yok sıfırdan başlasam ne kadar sürede ilerleyebilirim? siz ne kdr sürede yendiniz? hangi aşamadan başlamalıyım lneler yapmalıyım? lütfen bana yardımcı oluuun :(
cnm hosgeldin bende 3.5 yıllık evliyim ve burdaki ark. sayesinde 3 ay önce yendim tatlım inanki sanıdıgımız kadar zor bir durum deil düzenli egz. çok kolay bir çözümü var egz. zaten vaji esnedigi için cogu ark. kırmızı bile gelmedi tatlım acı yok agrı yok cok rahat oluyor inanki forumu okuduysan basaran ark. hikayelerini nasıl baslayıp yendiklerini görürsün tatlım inanki çok kolay lütfen biran önce egz.başla tatlım...güzel günler çok yakında....
ben 1 yıllık evlıyım hala p...s. içime alamıyorum.sızlerın yardımına ıhtıyacım var emla dıye bır kremden bahsetmıstınız bunun kullanımı ıle ılgılı bılgı verırmısınız bana şimdiden tesekkur ederım..
tatlım sende aramıza hosgeldin yukarıda da yazdıgım gibi cok kolay egz. aşılabilecek bir durum biraz cesaretle egz. başla ve egz.yaptıkca kendinize olan güveniniz yerine gelecek tatlım ben yeneli 3 ay oldu ve üstümden yük kalktı şimdi okladar rahatımki allahım sizede o güzel günü yaşatacak emin olun. hemen egz.başlayın.
ben bi defa p...s tam alabildim başarmış sayılmıyormuyum?
tatlım bikere olduysa gerisi gelir sen hangi poz. yendiysen o poz. devam et iyice alıstıktan sonra poz. değişiyor kolaylıkla tatlım sen merak etme şimdilik rahat oldugun poz. yap bitanem...
:) iyiki size sormusum yoksa bır tupu kullanabılırdım..bacaklarımı acmada sorun yasadıgım ıcın fazla derıne gıremıyoruz.huylanıyorum sankı cok kanamam cok agrım olcak gıbı gelıyo sıkıyorum kendımı, ve vucudum katılasıyor.enson 2 gun önce denedık ,yanma oldu acıkcası nereye kadar gırdıgının farkında degılım panık oluyorum allahım nasıl bır hastalık bu nasıl böyle birşey oluyor neden her kadın gıbı normal birsekılde ilişkiye gıremıyorum dıye cok üzülüyorum.
tatlım iişte kastıgın için yanma ve acı hissediyorsun tatlım . egz. bunların hepsi aşılacak ve hastalık gibi düşünme lütfen bunu sadece psikolojik bişey ve egz. %100 çözümü var ben 3.5 yıl bunun içinmi bekledim dedim. okadar kolayki egz.esniyor zaten acı agrı yok bitanem egz.başla göreceksin ne kadar basit oldugunu.
arkadaslar esım fenolub medical lubrıkantı getırdı ama nasıl kullanacagımı bılmıyorum ıc kısmamı yoksa vajınanın dıs kısmınamı surulcek yardımcı olursanız cook sevınırım bu arada yarından ıtıbaren baslıyorum egzersızlere gunbegun yazarım hadı hayırlısı..:)
cnm borusu vajiye sokuluyor ve 2 fıs yapılıyor ama egz. ultrason jeli kullan femolubu p... kullanırsın cnmcm....
selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)
cnm benm allahın takdiri üzülme sakın en azından dogal yoldan hamile kaldıgını gördün allahım hayırlısını en kısa zamanda tatlım....

aferin cnm sana aferin rahat bir şekilde git gel yap daireler çiz o sıkılık esneyince gevşicek tatlım rahat oldugunda orta parmaga geç cnm sonra 2 parmak küs şeklinde yap. sonra muma geçersin tatlım.
Gunaydin minnoslarrrrr
Test yaptim ikinci Cizgi silik ciktiiiii!!!!!!!!:49:
cnm benim çok sevindim büyük ihtimalle hamişsin tatlım olalalalaaa cnm benim cooook sevindim allahım inş. kesinleşir.

senin kocişte maşallah cok espriliymiş :9::9::9::9::9::9::9::9::9:ay çok güldüm kız aferin cnm buarada çok güzel gidiyorsun tatlım devam durmak yok az kaldı halaya olalalala :52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

cnm hosgeldin bende 3.5 yıllık evliyim ve burdaki ark. sayesinde 3 ay önce yendim tatlım inanki sanıdıgımız kadar zor bir durum deil düzenli egz. çok kolay bir çözümü var egz. zaten vaji esnedigi için cogu ark. kırmızı bile gelmedi tatlım acı yok agrı yok cok rahat oluyor inanki forumu okuduysan basaran ark. hikayelerini nasıl baslayıp yendiklerini görürsün tatlım inanki çok kolay lütfen biran önce egz.başla tatlım...güzel günler çok yakında....

tatlım sende aramıza hosgeldin yukarıda da yazdıgım gibi cok kolay egz. aşılabilecek bir durum biraz cesaretle egz. başla ve egz.yaptıkca kendinize olan güveniniz yerine gelecek tatlım ben yeneli 3 ay oldu ve üstümden yük kalktı şimdi okladar rahatımki allahım sizede o güzel günü yaşatacak emin olun. hemen egz.başlayın.

tatlım bikere olduysa gerisi gelir sen hangi poz. yendiysen o poz. devam et iyice alıstıktan sonra poz. değişiyor kolaylıkla tatlım sen merak etme şimdilik rahat oldugun poz. yap bitanem...

tatlım iişte kastıgın için yanma ve acı hissediyorsun tatlım . egz. bunların hepsi aşılacak ve hastalık gibi düşünme lütfen bunu sadece psikolojik bişey ve egz. %100 çözümü var ben 3.5 yıl bunun içinmi bekledim dedim. okadar kolayki egz.esniyor zaten acı agrı yok bitanem egz.başla göreceksin ne kadar basit oldugunu.

cnm borusu vajiye sokuluyor ve 2 fıs yapılıyor ama egz. ultrason jeli kullan femolubu p... kullanırsın cnmcm....

cnm benm allahın takdiri üzülme sakın en azından dogal yoldan hamile kaldıgını gördün allahım hayırlısını en kısa zamanda tatlım....

aferin cnm sana aferin rahat bir şekilde git gel yap daireler çiz o sıkılık esneyince gevşicek tatlım rahat oldugunda orta parmaga geç cnm sonra 2 parmak küs şeklinde yap. sonra muma geçersin tatlım.

cnm benim çok sevindim büyük ihtimalle hamişsin tatlım olalalalaaa cnm benim cooook sevindim allahım inş. kesinleşir.

senin kocişte maşallah cok espriliymiş :9::9::9::9::9::9::9::9::9:ay çok güldüm kız aferin cnm buarada çok güzel gidiyorsun tatlım devam durmak yok az kaldı halaya olalalala :52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

napsın tatlım kociş 1 yıldır beklio allah razı olsun yinede acelemiz yok yavaş yavaş olsun sana zarar gelmesin diyor ama başarmaya az kaldı ben bunu hissediyorum

kızlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz hakkınızı nasıl ödicem bilemiyorum daha hala vajiliyim ama bu kadar ilerlemek bile bana mucize gibi geliyor p.. denemesi yapsam belki tamamen alıcam ama hala cesaretim yok motivasyonumu bozmak istemiyorum ama hafta sonuna denemeyi düşünüyorum birde bu sorunu yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum vajiye bayağı mum sokuyorum derinlere dalıyorum:1: ama kırmızı yok buna şaşırıyorum acaba hiçmi olmicak :12:

Back
X