Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar benle ilgili benim bilmediğim bir sorun mu var

cimmbommm annemmm sen bu avatar resmini nie koydunu başkası sanıorum seni her seferindeeeee ama isme bakınca anlıommm vedee senle kimin niee problemi olsun sekerimmmm herkess durgun bu aralar cicimmm...artı ben msn pek açmam 16540 bilirr benim msn başım dertteee bişi anlamıom msn den oyusden:60::60::60::60: yafrumm ne sorunuuu olcekk cicimmmm

iyiyiz kız zilli sen de bomba gibisin yine:62:valla ben şahsen şu parmak egsersizlerinden sonra nedense normal doğumdan hiç korkmamaya başladım ha tabi başıma gelince düşüncem tamamen değişedebilir ama kısmet artık bence çok da düşünmemek lazım.ilk gece ilişki yaşayanlardan kaç tanesi parmak egsersizi yapıp içini keşfetmiştir ki ama biz yaptık ne kadar esneyebilen bi yer olduğunu gördük o yüzden bence 1-0 öndeyiz diye düşünüyorum ki hamile bi arkadaşım son ayında parmak kontrolünü yaptıttıramadığından şikayetçiydi işte o an aslında daha şanslı olduğumuzu bir kez daha anlamış oldum.senin için de hayırlısı neyse o olur inşallah canım yeter ki sağlıkla kucağına al.kaynanan da beni hiç şaşırtmadı nedense niye acaba:9::9::9:

kıs ben normal doğumdan korkmuom ben kendimii vajınusmuslu da hissetmiorummm....sadece suan ilişki deneme yapmıoruz kasıklarımda hala ağrı oldundan eşim biraz geçsin diooo...benim korkum normal doğum değilll korkum başa dönmk Allah korusunnn ya dönmem gibi geliooooo kendimi yenmiş hissediom ama ne bilim....hemmm neden vajınusmuslularrr normal doğum yapamazmışşş uyuz oldum süleyman eserdağaaaa bizde her kadın gibi kadınızz...:63::63::63::63::63:

ya arkadaslar bıraz önce egzersizlere basladım ılk olarak ultrason jelını degılde femolub süreyım dedım femolubun uc kısmını derın nefes alıp vererek tamamını ıcıme aldım sasırdım fakat ıkıncıye tekrar tekrar denedıgımde olmadı gırmedı cok hafıf acı hıssettım et parcasından gıdecek yonunu bulamadı napmam gerekıyo serce parmagımla denedım sonra yıne gırmedı o et parcası engel oluyo ama ılkını nasıl yaptım anlamadım hatta gırınce bı sure baktım gercekten gırdımı dıye napmam gerekıyo yanlıs bısımı yaptım acaba...:59:

ya arkadaslar bıraz önce egzersizlere basladım ılk olarak ultrason jelını degılde femolub süreyım dedım femolubun uc kısmını derın nefes alıp vererek tamamını ıcıme aldım sasırdım fakat ıkıncıye tekrar tekrar denedıgımde olmadı gırmedı cok hafıf acı hıssettım et parcasından gıdecek yonunu bulamadı napmam gerekıyo serce parmagımla denedım sonra yıne gırmedı o et parcası engel oluyo ama ılkını nasıl yaptım anlamadım hatta gırınce bı sure baktım gercekten gırdımı dıye napmam gerekıyo yanlıs bısımı yaptım acaba...:59:

canımmm yanlış yöne ittiryor olabilrisin birkez yaptığıysan yine yaparsınn.açıyı doğru ayarla.parmağın popo yönüne eğimli olsunn.ıkınmayı ve nefesi unutma.o et parçası dediğin şey vajinin yapısı endişelenme.eğer acı var diyorsan yanlış yöne zorluyosun:34:.

canımmm yanlış yöne ittiryor olabilrisin birkez yaptığıysan yine yaparsınn.açıyı doğru ayarla.parmağın popo yönüne eğimli olsunn.ıkınmayı ve nefesi unutma.o et parçası dediğin şey vajinin yapısı endişelenme.eğer acı var diyorsan yanlış yöne zorluyosun:34:.

hmm anladım cnm tesekkur ederım tekrar gıdıp denıyım ozaman femolubun uc kısmının tamamının gırmesı bıle benı umıtlendırdı ... yasasın..:)

hmm anladım cnm tesekkur ederım tekrar gıdıp denıyım ozaman femolubun uc kısmının tamamının gırmesı bıle benı umıtlendırdı ... yasasın..:)

kesinlikle öle tatlımm jelin ucu girmesi bile çok güzel bir ilerleme bu işini daha da kolaylaştırack emin oll..hadi bakalım kolay gelsin güzel haberle dön bekliyorummm:34:

cnm aynayla bak nefes alıp ver iyice ıkın tatlım popo yönüne eğimli olacak cnmcm direk karsıya deil ondan girmemiştir.
canım merhaba bir defa tam alabildim üstte olmak üzere dün tekrar denedim olmadı sızde böyle birşey yaşamışmıydınız ?
cnm açıyı ayarlayamamısındır belinin altına yastık koy gögsüne çek bacaklarını ve aç. eşin yerleştirsin sen ıkın yavas yavas girer bu poz. cok rahat cnmcm.
kelebekkkk 16540 ne örüonuzz kıslarrrrrrr:6::6::6::6::6::6:kıslarrr 4nisandaa eltim doğum yaptı hastanedeee gazete vardı sabah gazetesinin günaydın ekindeee bii baktım süleyman eserdağınn yazısııı kadının biri sadece benim gibi tam ilişkii olmadannn hamile kalmışş....süleyman eserdağdaaa vajınusmuslu kadınlaraaa normal doğumu tavsiye etmiorumm yok psikolojilerini tamamen bozukken dahda bozulurrr yok direk sezeryan seçmeleri lasımmm bir sürü yazıııı ...hiç biride amntıklı gelmediii.....neyse benim derdim o değil Allah o günleriii gösterirrsee normal olursa normal sezeryansa sezerryan olurdaaa......yaww eşime denemelereee devam edelim diorum çok iyiydim çünküüü başarmam normal ilişkiye geçmem an meselesiydiiiii...istemior bebeğe bişi olur dieee ....doktorada sormaya fırsat olmadıı pazartesi eltim doğum yaptı onun doktoruna muane oluodum eşimde yanımdaydıııı kaynanamda eltimin yanında refakatçıydı patt kapı çaldııı muanae olurken girebilirmiyim dediiii bende hiç o tarafa bakmıorummm ...ilaç rekalamı yapcak biri sanıorumm doktordaaa benim için problerm yok buyrun deyince bi baktım kaynanammmm .....soramadımdaaaa ilişkiii meselesinii offf dedim yaniii heeeeeeeeee
sendeki de şans he ne meraklıymış hemen gelmiş töbe töbe kız kaç haftalık oldu nasıl iyimi? :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::71::71::71:

sorma kıss şansıma tüküremmm:60::60: hangi ara dereee bizim olmadımızı farkettide yukardan geldiiii Allahım yaaaaa :60::60::60:7 haftalıkk yaklaşık bir buçuk aylık dedi

ecrin kıssssssssssssssss kan testi yaptın mıııııı hemen yaaaapppp:52::52::52::52::52:

sorma kıss şansıma tüküremmm:60::60: hangi ara dereee bizim olmadımızı farkettide yukardan geldiiii Allahım yaaaaa :60::60::60:7 haftalıkk yaklaşık bir buçuk aylık dedi

cnm maşallah kocaman olmuş hehee teyzesinin güzeli saglıkla gelsin inşallah... kalp atışlarını duymusundur nasıl bir duygu harika dimi.

ecrin kıssssssssssssssss kan testi yaptın mıııııı hemen yaaaapppp:52::52::52::52::52:

ay evet ecrinim kan testi yaptır kuzucum :)) hamileysen de tiyo ver bize hngi günler yaptın eheheh çatladık valla meraktan kızz :27::27::27::27:

arkadaşlar ilk defa denedim serçe parmağımı sonuna kadar içime aldım içimde ileri geri yaptım ve sıkıp bıraktım ama çooook kötü hissettim kendimi :((( sonra hemen çıkardım ve bi daha sokmaya cesaret edemedim napcam şimdi :((( ya bi daha sokamazsaam:(((

kızlar bişey daha sorucam.ıkındığımda aynada bakarken v...nin ortasında bi et var gibi.ama parmak egzersizi yapınca o kayboluyo parmağım giriyo.normalde sizdedemi v... nin yapısı öyle.yoksa ıkınınca orda kocaman bi delik mi olmasl azım.ben ıkınsam da çok büyük bi delik yok.küçük bi açılma oluyo.ancak parmakla anlıyorum içinin genişliğini.

arkadaşlar ilk defa denedim serçe parmağımı sonuna kadar içime aldım içimde ileri geri yaptım ve sıkıp bıraktım ama çooook kötü hissettim kendimi :((( sonra hemen çıkardım ve bi daha sokmaya cesaret edemedim napcam şimdi :((( ya bi daha sokamazsaam:(((

canımm biraz aceleci davranmışın.yavaş yavaş alışa alışa yap bidahaki sefere.vaji gevşeyip açılıcak birden yaparsan darlık açılmadan olur oda zorlar seniii.bikez yaptın en zoru aştınn.şimdi bikez daha dene sölediğim gibi.ıkınmayı nefesi mutlaka yap rahatlayarak ilerlet:34::34:

ay evet ecrinim kan testi yaptır kuzucum :)) hamileysen de tiyo ver bize hngi günler yaptın eheheh çatladık valla meraktan kızz :27::27::27::27:

kalpp atışını gördükkk.......ne bilim kıs bne hala şaşkınımmm yaşadıklarımın farkında değilim......sanki 3 çocum var bu 4. gibi gayet normalmişşş gibi gelioo...halbukii ne hayallerini kurmustumm söyle olurum böle olurummm diee....ben hala şoktayım anam şaşkınımmmm kendimeee gelemedim halaaaa farkında değilim yaşadıklarımınnnnn:53::53::53::53: ecrin geçmişi okuodur kesinnn:60::60:

ne güzel cnm bikere olduysa gerisi geliyor heycan yapma prez. tak jel sür nefes alıp ver ıkın ve sok tatlım olcak sen merak etme.
kızlar bişey daha sorucam.ıkındığımda aynada bakarken v...nin ortasında bi et var gibi.ama parmak egzersizi yapınca o kayboluyo parmağım giriyo.normalde sizdedemi v... nin yapısı öyle.yoksa ıkınınca orda kocaman bi delik mi olmasl azım.ben ıkınsam da çok büyük bi delik yok.küçük bi açılma oluyo.ancak parmakla anlıyorum içinin genişliğini.

cnm bizdede var o et parcası bişey girince acılıyor o merak etme kapak gibi düşün onu. bide bakınca tabiki küçük görüncek ilişki olmayınca topluyor kendini . bebek cıkıyor ordan düşünsene öle kalsa koca delikle dolanırdı kadınlar içerisi akardiyon gibi içine girene göre esneyip acılıyor tatlım ne girerse onun kalınlıgına göre sarmalıyor onu herşey normal yani merak etme güzel gidiyorsun cnmcm devam et aferin sana ...

kalpp atışını gördükkk.......ne bilim kıs bne hala şaşkınımmm yaşadıklarımın farkında değilim......sanki 3 çocum var bu 4. gibi gayet normalmişşş gibi gelioo...halbukii ne hayallerini kurmustumm söyle olurum böle olurummm diee....ben hala şoktayım anam şaşkınımmmm kendimeee gelemedim halaaaa farkında değilim yaşadıklarımınnnnn:53::53::53::53: ecrin geçmişi okuodur kesinnn:60::60:

şoktasın kız sen hala ondandır . cnm ben cıkıyorum azcık uzancam hava kasvetli uykum geldi :)))

ahh kuduruk ozumcumm.aman canım inşallah doğumunda bir okadar kolay olurrr.Allahım sağlıkla sıhhatle kucaına almayı nasip etsin canımcım:71::71:

ne güzel cnm bikere olduysa gerisi geliyor heycan yapma prez. tak jel sür nefes alıp ver ıkın ve sok tatlım olcak sen merak etme.

cnm bizdede var o et parcası bişey girince acılıyor o merak etme kapak gibi düşün onu. bide bakınca tabiki küçük görüncek ilişki olmayınca topluyor kendini . bebek cıkıyor ordan düşünsene öle kalsa koca delikle dolanırdı kadınlar içerisi akardiyon gibi içine girene göre esneyip acılıyor tatlım ne girerse onun kalınlıgına göre sarmalıyor onu herşey normal yani merak etme güzel gidiyorsun cnmcm devam et aferin sana ...

saol kelebek00 . ya bugün o kadar şey öğrendim ki senden çok rahatladım inan bana.daha bilinçli ve ben de normalim düşüncesiyle çalışıcam artık egzersizlere.kendmde bi anormallik olduğunu düşünmeye başlamıştım artık.ama rahatladım gerçekten.çok teşekkür ederim ya saol cnm benim.:34:

Back
X