- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.721
Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne
) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)
bebişim süpersin burda esneterek yapıyorsun yırtılmayıkaandan at öle bişe olamaz esnicek kanamıcak yırtılmıcak devam et ruh haline göre aşmalarını yükselt hemen baş parmağına geç lup diye içineçekcek ki düşün baş parmak bişe değil o neleri alıyor içine devam et harika gidiyorsun say mesela bugün 1 gün günden güne aşamalara hayret etceksin hergün mutlaka bir kademe yüksel bu çok önemli yerinde sayma