Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım:66:(sapıkmıyım ne:66:) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)

bebişim süpersin burda esneterek yapıyorsun yırtılmayıkaandan at öle bişe olamaz esnicek kanamıcak yırtılmıcak devam et ruh haline göre aşmalarını yükselt hemen baş parmağına geç lup diye içineçekcek ki düşün baş parmak bişe değil o neleri alıyor içine devam et harika gidiyorsun say mesela bugün 1 gün günden güne aşamalara hayret etceksin hergün mutlaka bir kademe yüksel bu çok önemli yerinde sayma:62:

Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım:66:(sapıkmıyım ne:66:) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)

afferinnnnnn bebişimmmm ohhhhh bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek sana :16: kız ben ilk parmağı soktuğumda yatağın üstünde zıp zıpladımmmm camı açıp bağırmak istedim ben parmağımı sokabiliryorum acı yokmuş diye bunu yapmadım tabi :7: canım o hissettiğin his karıncalanma gibi bişey zamanla alışıcan kaybolcak o his :32: merak etme bişey olmaz kırmızı gelmez için rahat olsun p...sle git gel yaptığınızda gider muhtemelen kızlık ama egzersiz yapan çoğu kişiden gelmedi esnediği için zaten geldiğindede hiç bişey anlamıyoki insan :66:

bebişim süpersin burda esneterek yapıyorsun yırtılmayıkaandan at öle bişe olamaz esnicek kanamıcak yırtılmıcak devam et ruh haline göre aşmalarını yükselt hemen baş parmağına geç lup diye içineçekcek ki düşün baş parmak bişe değil o neleri alıyor içine devam et harika gidiyorsun say mesela bugün 1 gün günden güne aşamalara hayret etceksin hergün mutlaka bir kademe yüksel bu çok önemli yerinde sayma:62:

tsk ederım cnm aydınlattıgın ıcın valla bukadarcık sey bıle cok mutlu ettı benı aslında önemlı olan vajının gırısını bulabılmekmıs et parcası engel oluyo dıyodum meger yanlıs yere zorluyomusum dedıklerını dıkkate alıcam ve gunden gune asamalarımı yukseltıcem buraya yazmayıda asla ıhmal etmem sayenızde cok motıve oluyorum yasasın kadın dayanısması :65::65:cooooooook tsk ederımmmmm

tsk ederım cnm aydınlattıgın ıcın valla bukadarcık sey bıle cok mutlu ettı benı aslında önemlı olan vajının gırısını bulabılmekmıs et parcası engel oluyo dıyodum meger yanlıs yere zorluyomusum dedıklerını dıkkate alıcam ve gunden gune asamalarımı yukseltıcem buraya yazmayıda asla ıhmal etmem sayenızde cok motıve oluyorum yasasın kadın dayanısması :65::65:cooooooook tsk ederımmmmm

yuppi bu havayla beni geçersin sen et parçası falan yok unut onu unut orası zaten delik düşünsene ufak bir delikte değil adet günümüzde ne kadar çok k.n akıyor ordan küçük bir yer olsa akarmı okadar kan düşün :66: devan et hiç durma hergün bi aşama yüksel bende ilk böle mutlu olmuştum insanın psikolojisi düzeliyor valla :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

afferinnnnnn bebişimmmm ohhhhh bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek sana :16: kız ben ilk parmağı soktuğumda yatağın üstünde zıp zıpladımmmm camı açıp bağırmak istedim ben parmağımı sokabiliryorum acı yokmuş diye bunu yapmadım tabi :7: canım o hissettiğin his karıncalanma gibi bişey zamanla alışıcan kaybolcak o his :32: merak etme bişey olmaz kırmızı gelmez için rahat olsun p...sle git gel yaptığınızda gider muhtemelen kızlık ama egzersiz yapan çoğu kişiden gelmedi esnediği için zaten geldiğindede hiç bişey anlamıyoki insan :66:

ya ne kadar tsk etsem az sizlere Allah tum dualarınızı kalbul etsın ya okadar ferahlatıyosunuzkı ıcımı özguvenım gerı gelıyo sımdı gıdıyorum tekrar denemeye :) sans dıleyın bugunluk sadece fenolubun tamamını alıcam yarın serce parmak ertesı gun ısaret ertesi gun baska bısı derken kurtulucam ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..........................:64::64::46::46::60::60:

valla kıslar bende p.. harici her bişey soktum bu haftada p.. denicez bakalım bi arkadaş yazmış üstte ters pozisyon mantıklı geldi bakalım bide öle denicem denemekten ne çıkar :21::21::21: hafta sonuna kadar muma devam edim gene :24::24: psikolojimi bozmak istemiyorum biraz daha esneteyim :62: gerçi esneye esneye daha ne kadar esnicekse :8::8:

saol kelebek00 . ya bugün o kadar şey öğrendim ki senden çok rahatladım inan bana.daha bilinçli ve ben de normalim düşüncesiyle çalışıcam artık egzersizlere.kendmde bi anormallik olduğunu düşünmeye başlamıştım artık.ama rahatladım gerçekten.çok teşekkür ederim ya saol cnm benim.:34:
rica ederim cnm elimden geldiği kadar yardımcı olurum ne demek sizind için burdayız biz.
Herkese selamlar,

Kızlar bugün ikinci denememizde başarıyla sonuçlandı, Allaha çok şükür bu dertten tamamen kurtulduğuma inandım, Rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin..
eğer burayı bulmasaydım hala ağlayıp, sızlayıp mucize bekliyor olacaktım. burdan aldığım destek, gördüğüm dostluk, her zaman yanımda olan sizler sayesinde ve Allahın izniyle hayatımdaki en büyük problemi çözdüm. hepinize çok ama çok teşekkürler..Terazi88, venüsten, rana, kelebek, seren ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum,canımsınız..
Allah sizden razı olsun, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin..
cnm benim ne güzel bir parça katkımız olduysa ne mutlu allah baska sıkıntı yasatmasın cnmcm ne güzel...
kıslar femolub jeli eşimde kullanabilirmi ikimizde kullansak dahamı kolay olur
kullanabilir tatlım ama sen içine sıkıcanya yeterlide olur yani 2 fıs tamam :)))
arkadaşlar çok sağolun kendimi sayenizde çok daha iyi hissediyorum :)) hepinizden Allah razı olsun okudukça başarabileceğime olan inancım artıyo... sadece bir kere yapabildim oda serçe parmağımla.. bi daha sokamadım ama kayganlaştırıcı falan yoktu bende bepanthen sürdüm elime öyle yaptım öyle olurmu zararı varmıdır bide prezervatif geçirmek mi gerekiyo ben geçirmedim geçirince dahamı kolay olur? en kolayı en oluru nedir?
cnm ultarson jeli al medikalden hem ucuz hem zararsız. prez.kaygan oldugu için daha kolay oluyor ben prez.yapmıstım cnmcm femolubta kayganlastırıcı jel o p.. denemesinde daha ii cnmcm ozmaan alırsın.

egz.esnedigi için öle bişey olmuyor cogu ark.duymadım benimki ilk p... denemesinde oldu ama ben bişey anlamadım cnmcm ilişkiden sonra wc de oturdugumda geldi bikaç damla okadar ....

yaa arkadaşlar özelden yenen arkadaşa bişi sorabilir miyim kim musait
at tatlım sor ben müsaitim.

ya ne kadar tsk etsem az sizlere Allah tum dualarınızı kalbul etsın ya okadar ferahlatıyosunuzkı ıcımı özguvenım gerı gelıyo sımdı gıdıyorum tekrar denemeye :) sans dıleyın bugunluk sadece fenolubun tamamını alıcam yarın serce parmak ertesı gun ısaret ertesi gun baska bısı derken kurtulucam ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..........................:64::64::46::46::60::60:

no no no :1: kız öle çok yavaş olur ya mesela bak bugün formun yerinde hemen serçe parmağa geç bence alır kademe atla günde mesela tamam yarın geç serçeye ama serçeden sonra işarete geç o gün ertesi gün işaretle yap sonra orta parmak sonra hazırsan işaretle ortak parmak ikiside hızlandır yani bu çok öneli bide gitgel yap bak açılıyor kendilinden daireler yap sağa sola esnet bunlar süper oluyor

valla kıslar bende p.. harici her bişey soktum bu haftada p.. denicez bakalım bi arkadaş yazmış üstte ters pozisyon mantıklı geldi bakalım bide öle denicem denemekten ne çıkar :21::21::21: hafta sonuna kadar muma devam edim gene :24::24: psikolojimi bozmak istemiyorum biraz daha esneteyim :62: gerçi esneye esneye daha ne kadar esnicekse :8::8:

aynen bende p..s boyutunda mumum artık esnet esnet kaçıyormuyuz kendimizce ne dersin :1:

harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalala
olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...

sağol canım :66: bende bundan aliim:))) saat iki gibi ilk defa denemiştim şuan sızım var ve kasıklarım ağrıyo kendimi çok sıktığım içinmidir bi anormallik yoktur dimi doğru yeremi soktum acaba :))) gerçi başka delik yok dimi doğrudur :)))

vajin artık boyut değiştiriyor kegeli öğren kasma olmaz kontrol edrsin

harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalala

olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...

aynenaynen bıdıkcan aynı aşamadayız :1: var mısın yarışa :1::1::1::1::1:

sağol canım :66: bende bundan aliim:))) saat iki gibi ilk defa denemiştim şuan sızım var ve kasıklarım ağrıyo kendimi çok sıktığım içinmidir bi anormallik yoktur dimi doğru yeremi soktum acaba :))) gerçi başka delik yok dimi doğrudur :)))

cnm klitorisine yakın olan delik aynadan bakınca ıkınınca acılan delik arkadakini kolay göremezsin zaten oturur poz. kasmısındır kendını ondan agrımıstır kasıkların bide idrar yaparken tut bırak onunda faydası oluyor.

aynenaynen bıdıkcan aynı aşamadayız :1: var mısın yarışa :1::1::1::1::1:

tatlım hiç acelem yok 1 yıldır bekliyorum az daha beklerim olmayınca motivasyonum düşüyor egzersizide bırakıyorum mayısa kadar ben kendime süre verdim zaten mayıs doğum günüm kocişle sevgili günüm evlenme teklif ettiği ay her bişi mayısta yaptık bide vajiliğide mayısa kadar atlatsam ohhhh:21::21::21::21:

Back
X