selam güzelleeeerr, ben geldiiiimmm :)
çok şükür evimdeyim, rahat rahat internete girerim artık. 2 gün bavulları boşalt ev temizle canım çıktı ama bundan sonra rahatım inşallah.
yenen arkadaşlarımızın hepsini gönülden tebrik ederim, Allah başka dert vermesin.
forumda biraz geriye doğru gittim çok şey kaçırmışım tabii ama gördüğüm haberlere çok sevindimm..
Ecrincimm hamileymişsin canım çok ama çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Rabbim bize de nasip etsin.
Midyecim çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kuacağına alırsın. umudunu hiç yitirme.Allahın mucizeleri hiç bitmez, şükürler olsun..
Özümmm kız dikkat et kendinee, ıhlamur falan iç, portakal ye. aman canım dikkatli ol hamilelikte ilaç kullanılmadığı için bütün hastalıklar zor geçiyor, Allah şifa versin, bebişini ve seni korusun..
1 aydır buralarda olmadığım için yeni gelen arkadaşlarımızı tanımıyorum, bende yeni yenenlerdenim, Darısı hepinizin başına inşallah. hiç vazgeçmeyin, hep çalıişın, sua edin. Gerçekten Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. hiç vazgeçmemek lazım. olmuyo diye bişey yok zaten olmayan başaramayan da yok, çalışan uğraşan arkadaşlarımız bende dahil bir şekilde yendik.bazılarımızın daha uzun zamna aldı ama eninde sonunda kurtulduk bu dertten çok şükür.sakın umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, Allah hepinizin yardımcısı olsun..