Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gerçekten çok zor günlerim olduuuuuuuuuuuuuu çok çokkk zor günlerim...1 sene boyuncca bi insan abartmıorummm her gecemi ağlarrrr her gece ağlardımm bazennn anne diee ağlardımm bazen evimde yaşadıklarım rahat günler gelir ağladımmm vajiye ağlardım bebk yok ona ağlardım her gecemi ağlanır ben her gece ağlama krizine girerdimmmm...ama çok duaa ettim çok çok dua ettimm çok şükür Rabbimeee dualarım kabul olduuu bi nebze olsa bebek oluşu bana unutturduu geçmişiiii......benimde eşim çok pişman olduuu o da eşşek gibi pişman oldu erkekler anneleriylee kalmalarını istiolar ama akıllılarrr kendileri bile rahat edimiolardııı süper zekalı erkeklerr .....eşim yeri geliodu kendi bile rahat edemiodu gerçii benim kaynanalarr 5 ay köyde kalıolarr ozaman bana bayram oluoduuu kendi evim oluoduuuu......sen kaynanaların eşyasınamı gittinnn..bizim her şey yeni alındııı kaynanayla oturmazmıs gibi annemler herşeyimi aldıı zaten bir oturulcanı sölemedik onlaraa sonrada öğrendi babam belkide hala bilmioooo..bana herşeyimi aldılar saolsun annelerrr.. bide kaynanamlar bana eşimee bi çöp dahii almadılar eveeee herşeyi eşim yaptıı bnde fazlasıya çeyiz getirdimmmm...ne yaptılar bir oturuken evin eksiğini ekmek çay şker vs alıoo kayınpederim onda neee varr....çok saçmaa benim bir oturmam helede onların benlee oturmasıı..neyse geçecek bugünlerimizz..inşallahhhh .....hepimiz evli mutlu çocuklu olacaz Allahın iznyileee
aynı valla özümcüm evlendimden bugüne döktüğüm göz yaşının hesabı belli değil..... yeni yeni toparlanıyorum kendi yuvama kavuşmama az kaldı inşşşşşşşş...........canım bana sadece yatak odası alındı eşimn ailesi aldı.... oda aceleye geldi fazla beğenmiyorum.....eşyalarımızı kendi evimize göre alıcaz inş...kendi ailem takı olarak fazlaca hakkımı verdiler eşya istemedim çeyizlerim vve mutfak eşyalarım var ....inş ......allahım sağlıklı günlerde hayallarimizi bizlere nasip eder........bir kurtulsam şu hastalıktan bebişim gelse sağlıka allahıma duam:16::16::16::16:

allah hepinizi tez zamanda kurtarsın inşallah bu hastalıktan
insanın ömründen ömür alıyo çünkü
o yüzden sıkı çalışın egzersizlerinize aksatmayın
mutluluğunuzu ertelemeyin
ne kadar ertelerseniz o kadar uzar

aynı valla özümcüm evlendimden bugüne döktüğüm göz yaşının hesabı belli değil..... yeni yeni toparlanıyorum kendi yuvama kavuşmama az kaldı inşşşşşşşş...........canım bana sadece yatak odası alındı eşimn ailesi aldı.... oda aceleye geldi fazla beğenmiyorum.....eşyalarımızı kendi evimize göre alıcaz inş...kendi ailem takı olarak fazlaca hakkımı verdiler eşya istemedim çeyizlerim vve mutfak eşyalarım var ....inş ......allahım sağlıklı günlerde hayallarimizi bizlere nasip eder........bir kurtulsam şu hastalıktan bebişim gelse sağlıka allahıma duam:16::16::16::16:

sabret arkadaşım biraz daha sabretttt geçecek bugünler inşallahhh atlatıcan sendeee...bebişin olcakkkkk...benim için vajiyi atlatmak bebek olması hayaldiiii.....bak oda oldu hepimizin olacak inşallahhh.....Allahın izniyleeee

Arkadaşlar ben evlendikten yaklaşık 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk başlarda çok korktum.Hatta doktora gittim acaba zarım kalın mı diye.Doktor zarın normal olduğunu söyledi...Neyse yaklaşık 1 aydır ilişkiye giriyoruz ancak kanama olmadı.Kanamanın olup olmaması bizim için sorun değil ancak zar yırtılmadı diye düşünüorum çünkü eşim ilk girdiği zaman ağrı oluyor..Sonrasında ağrı yok.Ama bazen çok ağrım oluyor ve eşim geri çekilmek zorunda kalıyor....Yardımcı olursanız sevinirim

2 . deneme olmamışmıydı endişelenme canım sakın oalcaktır. tedirginmi oluyorsun heyecanmı yapıyon.
sakin ol olacaktır bazen insan tıkanıyor alışana kadar ama geçici bir durum üzerine gittikçe düzeliyor emin ol canım. :70:

yok canım olmadı oh bıttı derken herşey yine aynı heyecan yok ama bıraz kasıyorum galiba farkında olmadan yarıya kadar oluyor sonrası yok

arkadaslar tek parmakla cok cabuk ve rahatca gırebılıyorum ama ıs cıft parmaga gelınce tosluyorum resmen ıkınıyorum nefess alıyorum ama gırmıyo acıkcası cok fazla zorlamayada cesaret edemıyorum bıde o ıcerıdekı darlık cok tuhafıma gıdıyo ya dort bı yanı duvar sankı :26::26::26::26::26::26:sımdı gıdıp tekrar denıcem ınsallah sonuc olumlu olur cok tsk ederım moralım bıraz daha yerıne geldı telkınlerınızle.....

bebişim oesniyor süper devam et olmuyor daha deme olucak iki parmağını düz birleştirip yap küs şeklinde olmasın bide böledene düz önce orta parmak girceksonra işaret bak görcek sin gircek azcık kasılma olcak korkma o esneme anlamına gelir belkiiide hiç olmaz

hiç bişe olduğu yok :5::5::5: yani deneme yok adetim yaklaştı bende istemiyorum kuruluk olur diye

iyi akşamlarrr canım ne güzel başarmışsın devam et ilk zamanlar vee düzenli tekrar çok önemli doktorlarda alışana kadar tekrar yapman gerektiğini söylyor kuruluk olur diye tedirgin olursan bebek yağı kullan alışana kadar derim ben öyle yapıyorum p...se fazla sürmüyoruz az şimdi de yağı bırakmayı düşünüyoruz en azından düzene girene kadar devam et

yok canım olmadı oh bıttı derken herşey yine aynı heyecan yok ama bıraz kasıyorum galiba farkında olmadan yarıya kadar oluyor sonrası yok

canım bırşey sorucam ben üstte başarmıştım alışana kadar hep üsttemi denemeliyim ?

evet kaslarımıza hemen kontrol edemiyoruz malesef yaptıkça alışacağız .

üstte oldu diye diğer pozisyonlarda olmıcak diye bişey yok ama şu var kendini hangisinde daha rahat hiissetmene bağlı bence . kendini hangisinde rahat hissediyorsan o şekilde deneyin canım. . üstte daha güvende hissedip daha rahat alıyorsan alışana kadar o şekilde denersiniz. o an o şekilde olmadığında pozisyon değiştirmekte bazen faydalı oluyor bence..

bebişim oesniyor süper devam et olmuyor daha deme olucak iki parmağını düz birleştirip yap küs şeklinde olmasın bide böledene düz önce orta parmak girceksonra işaret bak görcek sin gircek azcık kasılma olcak korkma o esneme anlamına gelir belkiiide hiç olmaz

yok cnm yok yıne denedım yapamadım halbukı daha ılk gunden parmagımı sokmustum rahatlıkla cok moralım bozuldu dedıgınız gıbı yaptım olmadı acılmıyo orası dar bugun acılmadı nedense anlamadım yarın yıne denıcem ama hırs yaptım olacak olacaaaaaaaaaaaak:47::47::47::47::47::47: sen napıyosun nasıl gıdıyo p...s denemelerı cok optum cnm:54::54::54::54:

selam güzelleeeerr, ben geldiiiimmm :)
çok şükür evimdeyim, rahat rahat internete girerim artık. 2 gün bavulları boşalt ev temizle canım çıktı ama bundan sonra rahatım inşallah.
yenen arkadaşlarımızın hepsini gönülden tebrik ederim, Allah başka dert vermesin.
forumda biraz geriye doğru gittim çok şey kaçırmışım tabii ama gördüğüm haberlere çok sevindimm..

Ecrincimm hamileymişsin canım çok ama çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Rabbim bize de nasip etsin.

Midyecim çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kuacağına alırsın. umudunu hiç yitirme.Allahın mucizeleri hiç bitmez, şükürler olsun..

Özümmm kız dikkat et kendinee, ıhlamur falan iç, portakal ye. aman canım dikkatli ol hamilelikte ilaç kullanılmadığı için bütün hastalıklar zor geçiyor, Allah şifa versin, bebişini ve seni korusun..

1 aydır buralarda olmadığım için yeni gelen arkadaşlarımızı tanımıyorum, bende yeni yenenlerdenim, Darısı hepinizin başına inşallah. hiç vazgeçmeyin, hep çalıişın, sua edin. Gerçekten Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. hiç vazgeçmemek lazım. olmuyo diye bişey yok zaten olmayan başaramayan da yok, çalışan uğraşan arkadaşlarımız bende dahil bir şekilde yendik.bazılarımızın daha uzun zamna aldı ama eninde sonunda kurtulduk bu dertten çok şükür.sakın umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, Allah hepinizin yardımcısı olsun..

arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.[/QUO

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

canım ben doktora gittim daha önce, sende psikolojini rahatlatmak istiyosan git tabii. bana doktor parmak egzersizi verdi ben yapamadığımı söyleyince de yapmak zorundasın başka çaresi yok dedi ama ben hiçbir şekilde yapamadım yenmiş olmama rağmen hala parmak egzersizi yapamam. yani demek istediğim sen psikolojini hazır etmediğin sürece doktorun ne dediği hiç önemli değil, ve sen psikolojini hazırlarsan hiç kimseye ihtiyacın olmadan çözeceksin zaten bu işi. burda çok arkadaşımız doktorların kendilerine söylediklerini paylaştılar daha önce, çoğu parmak egzersizi öneriyor. bence sen en azından egzersiz yapmaya uğraş dene,başarmaya çalış. çünkü doktorda aynısını önericek.
kimse kimseye muciza yaratamıyor, eğer başaracaksak inan ki hep kendi çabamızla.
inşallah seninde uğraşların boşa çıkmaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico

aranızda yenen varsa lütfen haber verin :4:

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii:5::5:
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..

Back
X