Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben doktora gittim daha önce, sende psikolojini rahatlatmak istiyosan git tabii. bana doktor parmak egzersizi verdi ben yapamadığımı söyleyince de yapmak zorundasın başka çaresi yok dedi ama ben hiçbir şekilde yapamadım yenmiş olmama rağmen hala parmak egzersizi yapamam. yani demek istediğim sen psikolojini hazır etmediğin sürece doktorun ne dediği hiç önemli değil, ve sen psikolojini hazırlarsan hiç kimseye ihtiyacın olmadan çözeceksin zaten bu işi. burda çok arkadaşımız doktorların kendilerine söylediklerini paylaştılar daha önce, çoğu parmak egzersizi öneriyor. bence sen en azından egzersiz yapmaya uğraş dene,başarmaya çalış. çünkü doktorda aynısını önericek.
kimse kimseye muciza yaratamıyor, eğer başaracaksak inan ki hep kendi çabamızla.
inşallah seninde uğraşların boşa çıkmaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım inşallah en kısa zamanda başarırız.bende 4 aydır buralarda sürünüyorum parmak egzerisizi çok aşırı zorlanmadan yapabiliyorum ama galiba hatam devam ettirmemek oldu..peki doktorun size tavsiye ettiği şeyleri bizle de paylaşma şansınız olur mu?

arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.[/QUO

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

MERHABALAR,
Bende vajinismus tedavisi ni başarıyla tamamladım, daha önce de birçok merkezden bende fiyat aldım ama fıyatlar heryerde aynı, Saygın Bey çözemezse para iadesi yapıyor ve bu durumdan yani vajinismustan kurtulmanın bedeli bence paha biçilemez çünkü bu zamana kadar yaşananları ancak çekenler bilir.Konuşmaları bana çok güven verdi. Buradaki arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda başarırlar ve mutlu olurlar, Saygın Bey'e , KAYRABERA ya tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimle...Darısı başınıza...

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii:5::5:
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..

canım ben 6 günde yendim düzenli egzersiz yaptım hergün 40 dk uğraştım.ama o bir hafta eşimle hiç denemedik.şuan her şey normale döndü çok şükür.egzersizleri aksatmadan yaparsanız bu iş 1 haftaya kalmıyor.

yok cnm yok yıne denedım yapamadım halbukı daha ılk gunden parmagımı sokmustum rahatlıkla cok moralım bozuldu dedıgınız gıbı yaptım olmadı acılmıyo orası dar bugun acılmadı nedense anlamadım yarın yıne denıcem ama hırs yaptım olacak olacaaaaaaaaaaaak:47::47::47::47::47::47: sen napıyosun nasıl gıdıyo p...s denemelerı cok optum cnm:54::54::54::54:

dar değil olur muhiçlastik gibi orası sen kasmamayı öğren amacımız yani oraya kendi kontrolumuzde bişeler sokmamız bu sebebten esnetmek ve kasmamayıkontroletmek yoksa oraya hertürlü girer p..s dar falan deme bende işaret parmağımı soktuğumda aaaa sımsıkı sarıyor ne kaaddar dar demiştim ama neler girdisonra iki parmak alamıyorsan o zaman mum al ben öle yaptım bi kat pamuk sar her gün 2 kat aşama yap kendin ama pamuk bir katı şöle paketinden çıkanı 3 ayr öle sar yoksa kalın oluyor öle arttır çok kolayolcak bak öle mutlu olucaksın ki harika bir duygu bunu yenebildiğini anlaman çok güzel

amin canım inşallah en kısa zamanda başarırız.bende 4 aydır buralarda sürünüyorum parmak egzerisizi çok aşırı zorlanmadan yapabiliyorum ama galiba hatam devam ettirmemek oldu..peki doktorun size tavsiye ettiği şeyleri bizle de paylaşma şansınız olur mu?

bende 4-5 ay sonra başardım inşallah seninde yakındır :)
canım sen eğer birkere parmak egzersizi yapabildiysen yine yapabilirsin.sadece ara verdiğin için endişelerin artımıştır beynin olmasına izin vermiyodur ama inan ki vaji.. unutmuyor, beyin unutsa da o unutmuyor. şimdi devam etmeye çalış, hiç zaman kaybetme.
doktorun bana verdiği tavsiye yavaş yavaş parmak egzersizi yapmaktı. önce 1 parmak bir boğum bunu rahatça yapabildiğinde 1 parmak 2 boğum sonra 1 parmak üç boğum daha sonra 2.parmağı da ekleyip aynı şekilde 1-2-3 boğum devam edin demişti. bir sonraki aşamaya egzersizi rahatça yapabildiğince geçin ve bu süre içerisinde kesinlikle pe.. denemesi yapılmayacak, birde egzersizler esnasında kendini rahat hissediyosan eğer eşinle birlikte yapabilirsin yani ön seviş.. v.s.
denemeyi bırakma arkadaşım, umudunu kaybetme. inşallah yakında olacak..

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii:5::5:
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..

canım kısıden kısıye degısıyor 3 gundede yenen var 3 aydada bu sana ve egzersızlerın sıklıgına gore degısıyor azmedersen 1 haftaya kalmaz halledersın ınsallah. aglamanın kımseye hıc bıseye faydası yok aglayarak bıseyler olsaydı...soyle bı sılkelen egzersızlerını duzenlı yap bak goreceksın nasıl ılerledıgını mum sevıyesıne gelınce olay cabuklasıyor zaten:66:

nehir sakarya beni eklememişsin ki ekle beni gelmedi arkadaşlık isteğin

seni tebrik ettim,mi hatirlamiyorum:44: etmediysem kusuruma bakma canim:71:.seni candan kutlarim,:16::16: insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.:81:eee söyle bakalim sende bizim gibi dedinmi? bumuymus: bu kadar basitmis,olamaz ya inanamiyrum hala olduguna,sanki olmamis gibi. yani biz hep baska 1sey sandigimiz icin baska 1sey bekledigimiz.den ,bu kadar kolay olmasi insan sanki olmamas ileriki zamanlarda olucak saniyor.:1: :62: :66: :109: :9: dün bidik hanim.a.da yazdim: 1.günde hepsini basarmayi ,degisik hareketler olmasini bekleme,sanada diyoum.her.gecen gün daha iyi olucak,zamanla yavas yavas hersey olmasi gerektigi gibi olucak. :34: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :65: :64::64::64:

dar değil olur muhiçlastik gibi orası sen kasmamayı öğren amacımız yani oraya kendi kontrolumuzde bişeler sokmamız bu sebebten esnetmek ve kasmamayıkontroletmek yoksa oraya hertürlü girer p..s dar falan deme bende işaret parmağımı soktuğumda aaaa sımsıkı sarıyor ne kaaddar dar demiştim ama neler girdisonra iki parmak alamıyorsan o zaman mum al ben öle yaptım bi kat pamuk sar her gün 2 kat aşama yap kendin ama pamuk bir katı şöle paketinden çıkanı 3 ayr öle sar yoksa kalın oluyor öle arttır çok kolayolcak bak öle mutlu olucaksın ki harika bir duygu bunu yenebildiğini anlaman çok güzel

beyonce kesınlıkle katılıyorum cok buyuk mutluluk ınsallah herkes yasar kendını gercekten evlı gıbı hıssedıyorsun, dıger evlılerden kadınlardan farkının olmadıgını gormek cok rahatlatıcı oluyor kendını eksık hıssetmıyorsun artık ben kendımı cok eksık hıssederdım bekar arkadaslar sordugunda yalandanda olsa anlatırdım soyle yap boyle yap dıye herseyden once yalan soylemekten kurtuluyorsun

beyonce kesınlıkle katılıyorum cok buyuk mutluluk ınsallah herkes yasar kendını gercekten evlı gıbı hıssedıyorsun, dıger evlılerden kadınlardan farkının olmadıgını gormek cok rahatlatıcı oluyor kendını eksık hıssetmıyorsun artık ben kendımı cok eksık hıssederdım bekar arkadaslar sordugunda yalandanda olsa anlatırdım soyle yap boyle yap dıye herseyden once yalan soylemekten kurtuluyorsun

kesinlikleöyle kendini sankieksikyarım bir insansanıyorsunsanki kusurlu ggibi ne kötü duygular sonra diyorsun ki bananeyapamıyorum olmazsa olmasın tabi öle demek en kolayı oluyor bu duygu güzel yapılabilir basit bişe hatta şu kesin ki egzersizlerden çok daha kolay gerçi bi kere yapabildim ama gerçekten basitti tabi 4 4lükolmaı hemen oonu bekliyorum zamanla inşallah

seni tebrik ettim,mi hatirlamiyorum:44: etmediysem kusuruma bakma canim:71:.seni candan kutlarim,:16::16: insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.:81:eee söyle bakalim sende bizim gibi dedinmi? bumuymus: bu kadar basitmis,olamaz ya inanamiyrum hala olduguna,sanki olmamis gibi. yani biz hep baska 1sey sandigimiz icin baska 1sey bekledigimiz.den ,bu kadar kolay olmasi insan sanki olmamas ileriki zamanlarda olucak saniyor.:1: :62: :66: :109: :9: dün bidik hanim.a.da yazdim: 1.günde hepsini basarmayi ,degisik hareketler olmasini bekleme,sanada diyoum.her.gecen gün daha iyi olucak,zamanla yavas yavas hersey olmasi gerektigi gibi olucak. :34: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :65: :64::64::64:

saol canım bildiğim halde aceleci davranıyorum iştee ama bu kadarınada çok şükür en azından git gel yapamasamda bişeler yaptım diyorum birde bişe sorcam yaa utanarak soruyorum çok özür şimdiden ama va...na deliğinde kalın kalın et parçaları çıkıyor beyaz akıntı kurusuda olabilir bilemiyorum benim kafama takıldı acaba iyileşti belirtisimi iltihap mı anlamadım gitti fındık kadar top top olup orda kalıyor içerinde bayaa

saol canım bildiğim halde aceleci davranıyorum iştee ama bu kadarınada çok şükür en azından git gel yapamasamda bişeler yaptım diyorum birde bişe sorcam yaa utanarak soruyorum çok özür şimdiden ama va...na deliğinde kalın kalın et parçaları çıkıyor beyaz akıntı kurusuda olabilir bilemiyorum benim kafama takıldı acaba iyileşti belirtisimi iltihap mı anlamadım gitti fındık kadar top top olup orda kalıyor içerinde bayaa

bilmiyorumki onun ne olacagina dair hic 1.fikrim yok. venüsü gördügünde en iyisi ona sor.? yardimci olamadim kusura bakma:44:

kesinlikleöyle kendini sankieksikyarım bir insansanıyorsunsanki kusurlu ggibi ne kötü duygular sonra diyorsun ki bananeyapamıyorum olmazsa olmasın tabi öle demek en kolayı oluyor bu duygu güzel yapılabilir basit bişe hatta şu kesin ki egzersizlerden çok daha kolay gerçi bi kere yapabildim ama gerçekten basitti tabi 4 4lükolmaı hemen oonu bekliyorum zamanla inşallah

merak etme canım 2sı daha kolay olacak emın ol yaklasık 1 hafta yaptıktan sonra rayına oturuyor tedırgın olma hıc 2. ıcın ılkını yaptıktan sonra gerısı gelıyor. benım mesela ılkı oldu 2. olmadan dıger gun adet oldu 2. adet bıtımınde oldu bıraz tedırgın olmustum ya acırsa dıye hıc bısey olmadı zaten ıkıncıyı yapabıldıgını anlayınca gozunde dahada basıtlesıyor gıtgel olayı 4-5 kereden sonra tabı pozısyona gore degısıyor kolay olması mesela kadın altayken esın daha kolay yapıyor gıtgelı

merak etme canım 2sı daha kolay olacak emın ol yaklasık 1 hafta yaptıktan sonra rayına oturuyor tedırgın olma hıc 2. ıcın ılkını yaptıktan sonra gerısı gelıyor. benım mesela ılkı oldu 2. olmadan dıger gun adet oldu 2. adet bıtımınde oldu bıraz tedırgın olmustum ya acırsa dıye hıc bısey olmadı zaten ıkıncıyı yapabıldıgını anlayınca gozunde dahada basıtlesıyor gıtgel olayı 4-5 kereden sonra tabı pozısyona gore degısıyor kolay olması mesela kadın altayken esın daha kolay yapıyor gıtgelı

çok güzel anlattın off çok teşekkür ederim burda her yazan öle etkili oluyorki anlayamam mesela ulrason jeli ilk aldığımda hiç kaygan gelmedi bi arkadaşta olur m u hiç en kayganı odur demişti o dedikten sonra baktım gerçektende çok kaygan çoketkilioluyor burda yazılan herşeyy

yok canım cok sukur gectı ılk ıkı gun sancılı oldu bıraz adet sancısının bıraz daha fazlası oldu ama sımdı ıyıyım 6 gundur kanama devam edıyor 10 gun surermıs zaten

kendine iyi bak özellikle mikroplar :20: konusunda.kuzum benim yerim seni. ben sevdigim insanlarla böyle konusurum.:70: kuzum kadinlar yumurtlama döneminde hamile kalir biliorum ama, yinede bilmedigim merak ettigim cok sey var 1.de samimiyetimize güvenerek 1.sey sorucam.adetin bittigi gün 6.tinci] gün ve 8.inci günü olan 1beraberlikten hamile kalinabilirmi? hic birsey bilmiyorum, cahilligin gözü kör olsun.:44: :18:

Son düzenleme:
Back
X