- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.061
canım ben doktora gittim daha önce, sende psikolojini rahatlatmak istiyosan git tabii. bana doktor parmak egzersizi verdi ben yapamadığımı söyleyince de yapmak zorundasın başka çaresi yok dedi ama ben hiçbir şekilde yapamadım yenmiş olmama rağmen hala parmak egzersizi yapamam. yani demek istediğim sen psikolojini hazır etmediğin sürece doktorun ne dediği hiç önemli değil, ve sen psikolojini hazırlarsan hiç kimseye ihtiyacın olmadan çözeceksin zaten bu işi. burda çok arkadaşımız doktorların kendilerine söylediklerini paylaştılar daha önce, çoğu parmak egzersizi öneriyor. bence sen en azından egzersiz yapmaya uğraş dene,başarmaya çalış. çünkü doktorda aynısını önericek.
kimse kimseye muciza yaratamıyor, eğer başaracaksak inan ki hep kendi çabamızla.
inşallah seninde uğraşların boşa çıkmaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin canım inşallah en kısa zamanda başarırız.bende 4 aydır buralarda sürünüyorum parmak egzerisizi çok aşırı zorlanmadan yapabiliyorum ama galiba hatam devam ettirmemek oldu..peki doktorun size tavsiye ettiği şeyleri bizle de paylaşma şansınız olur mu?