- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.201
gunaydin minnosummmm
bende aynen safiyecigi izliyommmm
ayyyyy ecrinim hala inanamıyorum kızzzz senin hamişliğine rüya gibi ilk zamanlarını hatırlıyorum egzersiz yaparken bu günleridemi görecektik allahım sen nelere kadirsin
bende onu izliyorum cnm yemek yapcam kalan temizligimi bitircem işte ölegünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrshowda safiyeciği izliom siz ne edinizzz
maşallah kız hakkaten ne kadar cok para başka açıdan bakarsan dr. işine balta vuruyoz heheTembel tenekeler......> 46
Egz. yapanlar...........> 38
Yenenler.................> 113
Anne adayları..........> 23
Toplam>>>>>>>>>>> 220 kişi (1 yıl içinde tespit edilen)
taze gelinler listesinde olup sonra anne adayları listesine geçen fakat bebeğini kaybeden arkadaşlar onlar listeden silinmişti anne adayları benim hatırladıklarım :
1- Nurulebrar
2- Yaseminimmm
3- İzmit1982
4- Midye
diğerlerini hatırlayamadım ?????
1 yıl içinde ortalama 250 kişinin bu sayfada bu sorunu yaşadığını farzedersek yaklaşık olarak;
250 vajili X 3,000 TL. (ortalama tedavi maliyeti) ===> 750,000 TL. ülke ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz wayyyyy be paraya bak anammmm gözlerim de $ işaretleri fışkırmaya başladı :13:
iyi yapıyosun cnm aman dikkat et balım sen dinlen okula gitmiyomusun cnmiyiyim canim cok sukur doktora gidene kadar surekli yatiyorum genelde ne olur ne olmaz diye kasiklarimda biraz agri oluyor gerci normalmis rahime yerlesmeye calistigi icinmis ama insan korkuyor bisey olacak diye.
sen nasilsin minnos?
ıvet yakında cıkarcam falakayı cnm bekliyorumherkesciklere günaydınnn.nasılsınız hanımlar? bu haftasonu hiç yenen olmamış egzersiz yapanları falakaya yatırın falaka bizde işe yaramıştı.
günaydın balımmm ayyyy yakalasam yatırcamda kimsecikler yok tacem nerde acaba ? naz8 ne zamandır görmüyorum ? mano da yok ? bıdıkcan ile asmincan son aşamada onlardanda ses yok ? bi gelseler bak ben neler yapcam onlara
ayyyyy ecrinim hala inanamıyorum kızzzz senin hamişliğine rüya gibi ilk zamanlarını hatırlıyorum egzersiz yaparken bu günleridemi görecektik allahım sen nelere kadirsin
günaydın balımmm ayyyy yakalasam yatırcamda kimsecikler yok tacem nerde acaba ? naz8 ne zamandır görmüyorum ? mano da yok ? bıdıkcan ile asmincan son aşamada onlardanda ses yok ? bi gelseler bak ben neler yapcam onlara
ıvet yakında cıkarcam falakayı cnm bekliyorum
alll kiziiniiii koy cuvalaaa
al kiziniiii koy cuvallaaaaa sallla salllaaaa vur duvaraaaa salla sallllaaaaa vurrr duvaraaaaaa
haydiiiiiii yandannnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim benimm haklisin valla hatirliyormusun ilk zamanlar baslayamiyordum egzersize sen kiziyordun hala baslamadin mi diye bende orda delik yokki diyordumsimdi de olduguma inanamiyorum.iki kere test yaptim normalde adet olsaydim eger coktan bitmisti ama dokota gidip de yuzume hamilesin diyene kadar inanamayacam heralde.canim benim insallah darisi sana ve tum isteyen arkadaslarimin basina insallah.burayi bir buldum hayatim degisti yaa inanilir gibi degil.cok sukur rabbime sizleri karsima cikardi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......canımmmm doktor sana hamilesin desee bile inanamıorsunnnnn hayalmi diosunnnnn inanamıorsunnn:....yaşadıklarımızzz okadar ağırdıkiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu mutluluğu yaşıycamızaa inanamıoruzzz ben halaa inanamıorum inankiiii....ne zaman karnımı tekmeler karnım büyür içinde döner ben ozaman inanırım inan ben hala inanamıorummmmm....rabbim her nerde anne duygusunu yaşamak isteyen varsaaa rabbim en tez zamandaaa hepsine nasip eylesinnnn inşallahhhhhhh
ya iste agrinca korkuyorum bisey mi olacak diye ama bu tarz agrilarda iyiymis aslinda okudum da bir yerde bebis ben burdayim diye tepki veriyormus.ya benimki hic tepki vermedi icten icten cok kizdim ama o da cok sasirdi bu kadar cabuk olabilecegini hic dusunmemisti heralde once vajiyi hallettik sonra da bebis cok sukur rabbime.ama bu ara sanki biraz daha tepki veriyor bakma saskinlar onda o yuzden heralde hele bir tekmelesin o zaman inanirlar onlardacicimmmm benimde aynı kasıklarım çok ağrıooo 2 ay oldum bennn hala ağrıoo ilk zamanlar aşırı ve sık ağırdı şimdi azaldı biraz ama gene arada şiddetli geliooooo evet insanı korkutuooo bişi yok normalmiş o ama korkutuoooo geneede ...9 ay bile ağrıyan varmışşş.....dikkat et kendine ...kısss senin eşin tepki verdimiiii....benimki odun sankii 4. doğuruomm gibiii gerçi oda halaa şaşkın amaaaa....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......Canımmmm doktor sana hamilesin desee bile inanamıorsunnnnn hayalmi diosunnnnn inanamıorsunnn:....yaşadıklarımızzz okadar ağırdıkiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu mutluluğu yaşıycamızaa inanamıoruzzz ben halaa inanamıorum inankiiii....ne zaman karnımı tekmeler karnım büyür içinde döner ben ozaman inanırım inan ben hala inanamıorummmmm....Rabbim her nerde anne duygusunu yaşamak isteyen varsaaa Rabbim en tez zamandaaa hepsine nasip eylesinnnn inşallahhhhhhh
AMİNNNNNN ANAM SENİN VELET SANA ÇEKERSE YANDIK BİZ HELE BİDE ERKEK OLURSA SAYFAYA PİPİSİNİ BİLEM KOYAR
günaydın kızlaarr, nasılsınız?
sabahtan beri ne güzel muhabbet dönmüş ben yetişememişim
soyafilizi tebrik ederim, maşallah ne kadar hızlı ilerliyosun.inşallah başarman da yakındır.
ecrincimm tebrik ederim canımi daha önce de yazmıştım ama mesajlar arasında kaynamış. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı bizim başımızaa..
venüstencim valla maşallah o kadar listeyi tarihleri insanları nasıl takip ediyorun şaşıyorum, Alah senden razı olsun.. he bide o doktora gitmediğimiz için harcamadığımız paralar yanımıza kar kaldı şükürler olsun :) bütün yardım edenlerden Allah razı olsun..
bugün çok işim var, işlerima başlıyım bitince vaktim kalırsa geri gelicem, hepinizi öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?