- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.221
ben altaykenalamıyorum neden hala korkuyorum bırakamıyorum kendimi orası ne kadar esnemesi zor oluyor alamadımyapamadım başınıaldım gerisi kastı
bende ilk zamanlar oyleydim ustte yapmaya alistigimiz icin altta yapmak cok zor geliyor ama inanki bu da ayni nasil ki egzersizleri bir anda yapamadiysak onun gibi bise alisacaksin once basini sonra hepsini alacaksin.nefes egzersizlerini de yap o anda unutma sakin.hic uzulme olacak yani allahin izniyle hepimiz yasadik bunu.
bende ilk zamanlar oyleydim ustte yapmaya alistigimiz icin altta yapmak cok zor geliyor ama inanki bu da ayni nasil ki egzersizleri bir anda yapamadiysak onun gibi bise alisacaksin once basini sonra hepsini alacaksin.nefes egzersizlerini de yap o anda unutma sakin.hic uzulme olacak yani allahin izniyle hepimiz yasadik bunu.
ben altaykenalamıyorum neden hala korkuyorum bırakamıyorum kendimi orası ne kadar esnemesi zor oluyor alamadımyapamadım başınıaldım gerisi kastı
tesekkur ederim canim.rabbim isteyen herkese versin insallah.ecrincim tebrik ederim önce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. ben şuan parmak aşamasındayım yani orta parmağımı sonuna kadar sokabiliyorum... dün en son bu aşamadaydım bugün regl oldubenim sorum şu ne kadar zamanda yendin yani egzersize başladıktan sonra ne kdr zaman alıyo? bide tedirginlik geçiyomu evet orda parmağımı içime alıyorum ama o kdr zor o kadar kasarak ağlayarak (( nasıl alışcam bilmiyorum arayada regl girdi iyiyce soğurmuyum ((((
canim o sure zamanla kisalacak egzersiz gibi dusunme bunu parmak olsun mum olsun bunlarin hic birisi p....is kadar uyumlu degil v...jiye.bikmadan usanmadan tatlim surekli deniyormusun?yani basardiktan sonra her gun denersen daha cok alisirsin.egzersizdede 30 40 dakka sürüyor alabilmem tamamını yani 11cm falanı ufff çok uzunsüre nasıl kısaltcambusüreyiiiiiiiiiiiiii
tesekkur ederim canim.rabbim isteyen herkese versin insallah.
ben 1,5 ayda yendim ama ben calisiyordum ve sabah 6 da kalkip aksam 8 lerde eve geliyordum.yani aklsamlari o kadar yorgun oluyordum ki yarim saat falan deniyordum.bu sekilde 1,5 ay surdu ama ben evde olsaydim eminim ki cok kisa bir zamanda cozerdim.canim benim hepimiz inanki ayni seyleri yasayarak bu gunlere geldik farkli hicbir sey hissetmedik.orasi o kadar cok dar geliyor ki ve de parmagi sariyor resmen ama inan bana o darligi biz beynimizle yapiyoruz beynimizle yonetiyoruz.kendine hep telkin ver dar degil sarmiyor parmagimi de sakin aglama egezersiz aninda (bunu demek zor )ama canim benim bu sekilde asacaksin.ve orta parmaga gelmissin cok guzel bir asamadasin.yasav yavas git gel yapmaya calis.git gele alistiktan sonra ikili parmaga gec ama alistiktan sonra bence cok iyi gidiyorsun bu yasadiklarin cok normal tatlim.regli konusunda da hic uzulme nerde kaldiysan ordan devam ediyorsun.bende dahil hic kimseden aksini duymadim.gerileme olmuyor cunku beyin su ana kadar olanlari kabullendi baska sansi yok
canim o sure zamanla kisalacak egzersiz gibi dusunme bunu parmak olsun mum olsun bunlarin hic birisi p....is kadar uyumlu degil v...jiye.bikmadan usanmadan tatlim surekli deniyormusun?yani basardiktan sonra her gun denersen daha cok alisirsin.
merhaba canım bende senin gıbıyım 1defa üstte tam alabildim ondan sonra kaç defa denedim olmuyor yarıya kadar oluyor ondan sonrası yok ama olucak inşallah.
p..s denemsei yapmasamda egzersiz yapıyorum hergün benim aparatım p..s boyutunda onunla yapıyorum
ecrincim tebrik ederim önce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. ben şuan parmak aşamasındayım yani orta parmağımı sonuna kadar sokabiliyorum... dün en son bu aşamadaydım bugün regl oldubenim sorum şu ne kadar zamanda yendin yani egzersize başladıktan sonra ne kdr zaman alıyo? bide tedirginlik geçiyomu evet orda parmağımı içime alıyorum ama o kdr zor o kadar kasarak ağlayarak (( nasıl alışcam bilmiyorum arayada regl girdi iyiyce soğurmuyum ((((
tahmin ediyorum kimi aradığını kadıköy de dimi canım ben doktora gitmekten son anda direkten döndüm nolur gitmeyin yaa valla hayatta yapamam diyordum doktorsuz ama burdaki söylenenleri söyleyecek doktorda size ki emin burdaki insanlar kadar da düşünmeyecek seni parasını alacak gerisini o hayal edemeyecek... ama burdaki herkes aynı şeyi yaşadığı için emin ol sana daha fazla destek olacak sadece söylenenleri yapmaya çalış kendin için eşin için...
+10000000000000000
canım parmak yapmadan da başaranlar olmuş ama yarın bi gün fitil kullanman gerektiğinde parmak egzersizi ne kadar işe yaramış göreceksin
ben de çok seviyorum hele de köftesini
canım kasıyorsundur kendini ama sen bir kez yapabildin acımadığını da gördün derin nefes alıp ver ıkın deneme sırasında benim takıldığım oldu ama nefes ve ıkınmayla ilerledi rahatça
kız niye denemiyorsun adet olunca da adetliyim deneyemiyorum diye üzülürsün hee
canım ben üstte ters olarak başardım ama ikinci denemede alttaydım eşine güven canım yavaş yavaş sen nefes al verirken ilerletsin eşin üstte daha rahat ama insanın dizleri titriyor denge kaybı oluyoro yüzden altta da denemeye çalış canım bence ya da üstte iyice rahat olunca altta denemeye geçersin
cnım pahalı ben parayı hazırlamıştım gidecektim emin ol sana sihirli değnekle dokunmayacak yine herşeyi sen yapacaksın ona da gitsen değişen bişey yok kendinden emin ol canım burda yenersin ama tembellik yok karar ver ve 1 hafta 10 gün ayır ben de 10 günde yendim bunca yıl boşuna beklemişim kendimi de eşimi de mahrum etmişim bu duygudan
pardon saygın bey nasıl çözüyor bilgi verir misiniz sadece telkin ve sonrasında deneme mi yaptırıyor yoksa parmak egzersizleriyle mi...? burdan farklı bişey oludğunu düşünmüyorum herşey bizim elimizde...
canım benim ilk gittiğim jinekolog ta bana onu tavsiye etmişti ben askerde koskoca adamları bununla sünnet ettim demişti ben de denedim ama faydası olmadı bizim sorunumuz beyinde canım orayı ne kadar uyuştursan faydası olacağını sanmıyorum
Merhabalar,
Saygın Bey konuşmalarıyla rahatlatıyor, bir takım ev egzersizleri veriyor ama bunlar kesinlikle parmak egzersizi falan değil, ve herkesin durumu, korkuları, endişeleri ve eşiyle olan ilişkisi farklı olduğu için kişiye yönelik tedavi uyguluyor, Ben 3. gidişimde kurtuldum, Saygın Micozkadıoğlu iyi ki var:))
tahmin ediyorum kimi aradığını kadıköy de dimi canım ben doktora gitmekten son anda direkten döndüm nolur gitmeyin yaa valla hayatta yapamam diyordum doktorsuz ama burdaki söylenenleri söyleyecek doktorda size ki emin burdaki insanlar kadar da düşünmeyecek seni parasını alacak gerisini o hayal edemeyecek... ama burdaki herkes aynı şeyi yaşadığı için emin ol sana daha fazla destek olacak sadece söylenenleri yapmaya çalış kendin için eşin için...
+10000000000000000
canım parmak yapmadan da başaranlar olmuş ama yarın bi gün fitil kullanman gerektiğinde parmak egzersizi ne kadar işe yaramış göreceksin
ben de çok seviyorum hele de köftesini
canım kasıyorsundur kendini ama sen bir kez yapabildin acımadığını da gördün derin nefes alıp ver ıkın deneme sırasında benim takıldığım oldu ama nefes ve ıkınmayla ilerledi rahatça
kız niye denemiyorsun adet olunca da adetliyim deneyemiyorum diye üzülürsün hee
canım ben üstte ters olarak başardım ama ikinci denemede alttaydım eşine güven canım yavaş yavaş sen nefes al verirken ilerletsin eşin üstte daha rahat ama insanın dizleri titriyor denge kaybı oluyoro yüzden altta da denemeye çalış canım bence ya da üstte iyice rahat olunca altta denemeye geçersin
cnım pahalı ben parayı hazırlamıştım gidecektim emin ol sana sihirli değnekle dokunmayacak yine herşeyi sen yapacaksın ona da gitsen değişen bişey yok kendinden emin ol canım burda yenersin ama tembellik yok karar ver ve 1 hafta 10 gün ayır ben de 10 günde yendim bunca yıl boşuna beklemişim kendimi de eşimi de mahrum etmişim bu duygudan
Merhabalar,
Saygın Bey konuşmalarıyla rahatlatıyor, bir takım ev egzersizleri veriyor ama bunlar kesinlikle parmak egzersizi falan değil, ve herkesin durumu, korkuları, endişeleri ve eşiyle olan ilişkisi farklı olduğu için kişiye yönelik tedavi uyguluyor, Ben 3. gidişimde kurtuldum, Saygın Micozkadıoğlu iyi ki var:))
p..s denemsei yapmasamda egzersiz yapıyorum hergün benim aparatım p..s boyutunda onunla yapıyorum
Merhabalar,
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına....tabiki akademik kariyeri olan birini burada eleştirmiyoruz eleştirmek bize düşmez zaten...yalnız anlatmak istediğimiz şu malesef şu anda ülkemizde asgari geçim ücreti 750 tl civarında bu sorunu yaşayan çiftler ki helede tek kişi çalışıyor ise evde zaten yeni evliler düğün borçları eşya borçları kira fatura derken zar zor geçiniyor 2 kişi çalıştığı halde bile geçinmek çok zor hale geldi ve birde bu kişi vajinusmus ise kabus dolu günler ile evlilikleri daha ilk günden zehir olmaya başlıyor bazılarımız için düşük olabilir ama çoğunluk için malesef 2,000-5,000 tl gibi bir rakam çok büyük bir meblağ ve parasını ayarlayamadığı için gidemeyen sürekli ağlayan gencecik hayatının baharındaki arkadaşlar...keşke onlarda bu tavsiye edilen doktorlara gidebilselerde 3 seansta kurtulsalar...ama her şey imkan dahilinde oluyor malesef hele birde kadın çalışmıyor ise eşinden bununla ilgili bir talepte bulunmak bile dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor...keşke gerçekten bunu yaşayan arkadaşlarımızın durumlarını daha iyi anlayabilseler ve fiyatlarını biraz aşağılara en azından makul seviyelere çekebilseler o zaman gerçekten çok büyük sevaba girmiş olurlar çünkü bu işin maliyeti yok sadece ayrılacak zaman var....
tesekkur ederim canim.rabbim isteyen herkese versin insallah.
ben 1,5 ayda yendim ama ben calisiyordum ve sabah 6 da kalkip aksam 8 lerde eve geliyordum.yani aklsamlari o kadar yorgun oluyordum ki yarim saat falan deniyordum.bu sekilde 1,5 ay surdu ama ben evde olsaydim eminim ki cok kisa bir zamanda cozerdim.canim benim hepimiz inanki ayni seyleri yasayarak bu gunlere geldik farkli hicbir sey hissetmedik.orasi o kadar cok dar geliyor ki ve de parmagi sariyor resmen ama inan bana o darligi biz beynimizle yapiyoruz beynimizle yonetiyoruz.kendine hep telkin ver dar degil sarmiyor parmagimi de sakin aglama egezersiz aninda (bunu demek zor )ama canim benim bu sekilde asacaksin.ve orta parmaga gelmissin cok guzel bir asamadasin.yasav yavas git gel yapmaya calis.git gele alistiktan sonra ikili parmaga gec ama alistiktan sonra bence cok iyi gidiyorsun bu yasadiklarin cok normal tatlim.regli konusunda da hic uzulme nerde kaldiysan ordan devam ediyorsun.bende dahil hic kimseden aksini duymadim.gerileme olmuyor cunku beyin su ana kadar olanlari kabullendi baska sansi yok
canim o sure zamanla kisalacak egzersiz gibi dusunme bunu parmak olsun mum olsun bunlarin hic birisi p....is kadar uyumlu degil v...jiye.bikmadan usanmadan tatlim surekli deniyormusun?yani basardiktan sonra her gun denersen daha cok alisirsin.
Herkese tekrar merhaba arakdaşlar sorunlarım vardı insan morali bozuk olunca tv ye bile bakmak gelmiyor içinden dün akşam egzersiz yaptım kulaç çöplerine peçete sararak iyice kalınlaştırdım mum boyutuna getirdim ve oldu 1 -2 denemeden sonra yapabildim biraz keyfim yerine geldi bu akşam penis başı denemesi yapmayı düşünüyrm sizleri özledim.
kendine güvenin gelene kadar yap canım hazır hissettiğinde zaten kendiliğinden olucaktır.özel msj atmışsın cvp verdim şimdi yine attım bak istersen.bende de hala kasılma oluyor canım o normal birşey.biz şimdi pozisyonları deniyoruz bazı pozisyonlarda hala kasılmam oluyor haa diyince olucak şeyler değil.canını sıkma
herkese tekrar merhaba arakdaşlar sorunlarım vardı insan morali bozuk olunca tv ye bile bakmak gelmiyor içinden dün akşam egzersiz yaptım kulaç çöplerine peçete sararak iyice kalınlaştırdım mum boyutuna getirdim ve oldu 1 -2 denemeden sonra yapabildim biraz keyfim yerine geldi bu akşam penis başı denemesi yapmayı düşünüyrm sizleri özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?