Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunlar kesinlikle parmak egzersizi değil... diyorsan eğer ne olduğunu da anlatmalısın bence dilatör de değil mi...? hmm sanırım düşündüğüm gibi sihirli değnekle dokunuyor ne güzel... değer tabi ozaman 4500 tl vermeye ben hiç bişey yapmayacaksam... ama öyle değil işte yine de kişinin kendine düşüyor görev... doktor hiç bi zaman tam anlamıyla anlayamaz ne hissettiğimizi şimdiye kadar da kimse anlamadı zaten benim kendi ablam ailem anlamadı korkularımı hele de bi erkek hiç anlayamaz... ama burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz yazılan satırlarda kendimizi görüyoruz çoğu zaman kendi hikayemizi okuyo gibi hissediyoruz çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden burda tüm yorumlar içten gelerek yapılar herkes aza da olsa birilerine yardımcı olmaya çalışıyor konu başlığı da zaten tecrübelerimizi paylaşalım doktor önerelim değil... eğer doktor önermek istiyorsanız diğer başlıklardan yardımcı olabilirsiniz...
canım normal mumla denesen daha iyi olur bence ben iki parmaktan sonra mumu sadece bi kere denedim ve ne kadarını içime alabildiğimi görünce p...s denemesinde ilk defa 2 cm aldım sonraki p...s denemesinde de tamamını istersen diğerlerinde çok rahat hissettiğinde p...s denemesine geç motivasyonun düşmesin
canım regl döneminde ben 1-2 kere egzersiz yapmıştım ama mikrop kapma olasılığı çok yüksek çünkü bütün yollar açık oluyor sen yapma istersen bu dönemde motive et kendini insan zor bekliyor regl bitsin de başlıyım diye hepsi aşama aşama canım yaptıkça inanamayacaksın vajinin ne kadar esneyebildiğine..
canım bence o kadar beklemeye gerek olsaydı doktor uyarırdı 3-4 hafta çok fazla
aynen katılıyorum bende
canım yanma kayganlaşırıcıdan olmaz ama ne kulanıyosun...? ben iki parmaktan sonra mum egzersizi yapmıştım bence rahatsan geç muma canım mum egzersizi bana çok tuhaf geliyordu ama başarmamda en büyük etken mumu alabildiğimi görmek oldu muma geç bence halayını çekmemiz yakındır artık ne kaldı ki

[/COLOR]
anam ben 10 bucuga kadar izledinm kociş rahat durmadı demek benden sonra olmuş hehe netten bakim şimdi ay hakkaten komiktir yani dur bakim merak ettim

[/COLOR] nehircim tatlım tabiki harika gidiyosun öncelikle egz.başlamak demek bitirmek demek zaten vaji böle bişey işte bikez oraya parmak veya başka birşeyle egz.yaptıkmı gerisi geliyor önemli olan başlamak canımcım sende başladın artık geri dönüş yok cnm regli sonrası tam gaz devam etcek tatlım sen merak etme halay yakındır...
kız sendemi hamişsin yoksam:)))
cnm kürtaj olmayanlarda genelde hemen kalınabilir diye duymuştum ama sen yinede bir dr. görün cnm benim ...

ben 2009 eylül ayında evlendim ve ilişkiye girmekten çok korkuyordum eşim de bunu biliyordu neyse evlendik ilk geceyi yaşadık ama çok zor oldu diğer günlerde de 1 ya da 1buçuk saati buluyodu penisin girmesi,ben korktuğum için kendimi sıkıyordum ama yine de içime tamamen giriyodu,1hafta sonra annesi sorun çıkardı her şeyimize karıştı eşim ondan yana oldu beni savunmadı sahiplenmedi nişanlılık döneminde bazı sorunlr olmuştu alışverişle ilgili kadın bunları gündeme getirdi hep tartıştık,tartışmanın ardından ilişkiye girmek istiyodu ama benim moralim bozuk oluyodu zaten hem acıyor hem korkuyorum kendimi sıkıyorum yine de zar zor oluyodu ama hiç anlayış göstermiyodu ben sıktıkça o itiyodu acıya acıya ilişkiye giriyodum bi de ilk geceden hamile kalmışm ilişkiye girerken karnım da acımaya başladı bu kez hem vajina hem karnım acıyodu birkaç kez kan geldi ilişkiden sonra hamileyken zaten evliliğimn 2.ayında biz ayrıldık bebek de düştü stresten her gün tartışmaya bebeğim de ben de dayanamadık 2010 kasım ayında da resmen boşandık.
şimdi yeniden evlenmekten korkuyorum çünkü hala ilşkiye girmekten korkuyorum çok acıyor diye

[/COLOR]
canım benim bizimle paylastıgın için teşekkür ederim öncelikle zor günler yaşamışsın allahım bi daha yaşatmasın cnm benim senin eşin anlayışsızmış zorla oldugu için ve seni anlamadıgı için acı hissetmişsin tatlım normalde zorlama olmayınca ve sende kendini kasmassan kesinlikle acı olmaz tatlım. inşallah karsına sevdigin ve anlayıslı biri çıkar ve bu yaşadıklarını unutursun tamamen karşı cinsinde anlayıslı olmasıyla alakalı . bizlerinde eşi cok anlayıslı ama biz nedense korkudan hiç ilişki yasamadan kulaktan dolma şeylerle vajili olduk ama egz. %100 çözümü olan psikolojik bir durum cnm egz. aşılabilen bir durum o yüzden kafana takma cnm benim. inşallah allah karşına iyi bir kısmet cıkarsın ve sende mutlu ol ....

bizim boşanma nedenimiz vajınismus deildi annesiydi ama tabi bu ilişki konusunda da böyle olunca yani beni düşünmeden yalnız kendi zevkini düşünmesi beni önemsememesi bana değer vermemesi beni sahiplenmemesi de ayrılığı tetikledi inşallah dediğinz gibi anlayışlı biri çıkar karşıma

Canım benim inşALLAH bu acılarını unutturacak hayırlı, merhametli, vicdan sahibi , iyi huylu bir insan çıkar karşına rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim dualarımdasın.

KIzlar egzersizim hakkında bilgi vermek istiyorum size maalesef penis başı denemem başarısız sonuçlandı onun öncesi egzersiz yapmıştım fakat yine olmadı o kadar üzgünüm ki yapamıyorum bir türlü daha ne kadar dayanacağım bu duruma bilemiyorum çökmüş vaziyetteyim

[/COLOR]
cnm benim sakin ol sabır az kaldı p.. boyutunda mumla yapmısmıydın cnm p... değince kasılıyormusun tam olarak yazarsan yardımcı olalılm nerde takıldın kasıyormusun kendini cnm ?

çok soru soruyorum biliyorum kusuruma bakmayın,yeniden biriyle evlenmeye karar veririsem ona ilişkiye girmekten korktuğumu ilişkiye zor girdiğimi söylemeli miyim evlenmeden?

belki de evlenmem artık herkes ön yargılı,ben eski eşimden anlayışlı olmasını isterdim ama olmadı,ilişkiden korkan biriyle de kimse evlenmek istemez zaten

evet cnm haklısın motivasyonumu yitirmemem lazım.şimdi reglim zaten yapamıyorum hiçbişe.ama en çok neye üzülüyorum biliyomusun,şimdi düğünü olacak arkadaşlarım var hepsinin sadıcı falan hazır,anneleri,teyzeleri,ablaları,sadıçları anlatıyo onlara ilk geceyi.bana kimse anlatmadı.sadıcım bile yoktu.zaten herşeyimizi kendimiz yaptık eşimle maddi manevi.ve ne düğünden önce ne de sonra bişe sormadılar.ben de zaten bilmiyordum bu tür şeyleri..şimdi onları görüyorum da etraflarında herkes pervane olmuş yardım ediyo.allaha binlerce şükür ki bu sayfayı buldum.sizlerle tanıştım.destek oluyosunuz.hala durumumu kimse bilmiyo.içimde yaşıyorum.ama allahın izni ve sizlerin desteğiyle ben de yenicem.zaten şu hayatta tek desteğim eşim.o da çok iyi birisi ve bana her konuda destek oluyor.vardır bunda da bir hayır diyor.ben de ona hakettiği şeyleri yaşatmak istiyorum en kısa zamanda rabbim nasip eder inşallah.

tabiki tatlım bizede anlatan olmadı şekerim üsülme sen bizler varız inş. en kısa zamanda bitecek herşey tatlım ....

şimdi artık evli deilim ya sizce bu bahsettiğiniz parmak egzersizlerini yapıyım mı yapmayım mı???

çok soru soruyorum biliyorum kusuruma bakmayın,yeniden biriyle evlenmeye karar veririsem ona ilişkiye girmekten korktuğumu ilişkiye zor girdiğimi söylemeli miyim evlenmeden?

belki de evlenmem artık herkes ön yargılı,ben eski eşimden anlayışlı olmasını isterdim ama olmadı,ilişkiden korkan biriyle de kimse evlenmek istemez zaten
canım isabet olmuş ayrılmanız yol yakınken dönmüşsün hem kendi hem ailesi anlayışsızmış zaten inşallah allah karşına anlayışlı merhametli adam gibi adam çıkartır. bence şimdiden aynı şeyleri yaşar mıyım diye düşünme ama kesinlikle birlikte oacağın kişiye karşı dürüst ol canım eğer zaten değer verirse bunlar onun için sorun olmayacaktır ve zaten belkide o sorunu yaşamayacaksın bile ama bence şimdilik parmak egzersizleri yapam kegel egzersizleri yapabilirsin idrarını yaparken tut ve bırak kasılmalarını kontrol etmeyi öğrenirsin bunu yaparak eğer yeniden biriyle evlenirsen ve aynı sorun olursa ozaman yine buraya gelirsin canım 1 hafta 10 günde çözersin canım ben 5 sne evlilikten sonra 10 günde çözdüm

canım bizede kimse anlatmadı sadece milletin aralarında şakalaşmalarından bildiklerim vardı vajinismustan bile haberim yoktu zamanla geçer sandım ama durup dururken geçmiyor biz çok şanslıyız burayı bulduk regl bitsin egzersizlere devam nisan bitmeden çekeriz halayını inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…