- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.281
bunlar kesinlikle parmak egzersizi değil... diyorsan eğer ne olduğunu da anlatmalısın bence dilatör de değil mi...? hmm sanırım düşündüğüm gibi sihirli değnekle dokunuyor ne güzel... değer tabi ozaman 4500 tl vermeye ben hiç bişey yapmayacaksam... ama öyle değil işte yine de kişinin kendine düşüyor görev... doktor hiç bi zaman tam anlamıyla anlayamaz ne hissettiğimizi şimdiye kadar da kimse anlamadı zaten benim kendi ablam ailem anlamadı korkularımı hele de bi erkek hiç anlayamaz... ama burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz yazılan satırlarda kendimizi görüyoruz çoğu zaman kendi hikayemizi okuyo gibi hissediyoruz çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden burda tüm yorumlar içten gelerek yapılar herkes aza da olsa birilerine yardımcı olmaya çalışıyor konu başlığı da zaten tecrübelerimizi paylaşalım doktor önerelim değil... eğer doktor önermek istiyorsanız diğer başlıklardan yardımcı olabilirsiniz...Merhabalar,
Saygın Bey konuşmalarıyla rahatlatıyor, bir takım ev egzersizleri veriyor ama bunlar kesinlikle parmak egzersizi falan değil, ve herkesin durumu, korkuları, endişeleri ve eşiyle olan ilişkisi farklı olduğu için kişiye yönelik tedavi uyguluyor, Ben 3. gidişimde kurtuldum, Saygın Micozkadıoğlu iyi ki var:))
canım normal mumla denesen daha iyi olur bence ben iki parmaktan sonra mumu sadece bi kere denedim ve ne kadarını içime alabildiğimi görünce p...s denemesinde ilk defa 2 cm aldım sonraki p...s denemesinde de tamamını istersen diğerlerinde çok rahat hissettiğinde p...s denemesine geç motivasyonun düşmesinHerkese tekrar merhaba arakdaşlar sorunlarım vardı insan morali bozuk olunca tv ye bile bakmak gelmiyor içinden dün akşam egzersiz yaptım kulaç çöplerine peçete sararak iyice kalınlaştırdım mum boyutuna getirdim ve oldu 1 -2 denemeden sonra yapabildim biraz keyfim yerine geldi bu akşam penis başı denemesi yapmayı düşünüyrm sizleri özledim.
canım regl döneminde ben 1-2 kere egzersiz yapmıştım ama mikrop kapma olasılığı çok yüksek çünkü bütün yollar açık oluyor sen yapma istersen bu dönemde motive et kendini insan zor bekliyor regl bitsin de başlıyım diye hepsi aşama aşama canım yaptıkça inanamayacaksın vajinin ne kadar esneyebildiğine..selam kızlaaaar regl oldummmmmmmmpuf 4 5 gun egzersız yapamıcam zamansız oldu bu alısmaya baslamıstım parmak egzersızlerıne.. arkadaslar bısı sorucam ben egzersızlere basladıgım gun serce ve yuzuk parmagımı sokmus ılerı gerı ypmıstım ıkıncı gun ısaret ve orta parmagımı soktum ılerı gerı yaptım ıc kısmın dar olması cok tuhafıma gıdıp soguyup egzersızlere bu nedenle 2 gun ara versemde regl bıtınce tekrar baslıcam ıkı parmak denedım bıkac kez yapamadım zorlamaya cesaret edemedım ama ılk gunden parmak egzersızlerını basarabılmem benım ıcın bır gelısmedır degılmı? yanı bunları ılk gunden yapabılmıssem penis denemesını de ıkı parmagıda mumuda deneyebılırım degılmı pufff morale ıhtıyacım varrrrrrrr
canım bence o kadar beklemeye gerek olsaydı doktor uyarırdı 3-4 hafta çok fazlasorma melek gıbı adam ne hale geldı bugun benı kandırdı sadece bıraz seveyım dedı ondan sonra tutamadım ne bıleyım bende bekleme taraftarıydım en az 10 gun dıyordum hatta esıme demıstım 3-4 hafta beklemek lazım dıye galıba bunu duyunca haın planlar yaptı
aynen katılıyorum bendekelebekim ve venüsümm sonsuz kez katılıyorummm üstelik adı geçen dr.gitmiş biri olarak tavsiye etmiyorummm..akademik kariyer yapmış olması her kişinin sorununu çözebileceği anlamına gelmiyor..şahsen benimkini çözemedi kişi eğer bu sıkıntıyı çözmek isterse çözüyor.çözümleri aynıdır emin olabilirsiniz...çünkü bunun çözümü egz yapmaktır..eğer geçmişinizde travmatik bi olay yoksa bu sorun burada kısa sürede çözülebilir..eğer psikolojik yardım almak isterseniz psikaytri bölümlerinde cinsel eğitim sertifakalı psikologlardan yardım alabilirsiniz..kıslarrr eğer bu çözmeye niyetiniz varsa kararlı olmalısınız egz yapmalısınız...tek çözüm budur..
canım yanma kayganlaşırıcıdan olmaz ama ne kulanıyosun...? ben iki parmaktan sonra mum egzersizi yapmıştım bence rahatsan geç muma canım mum egzersizi bana çok tuhaf geliyordu ama başarmamda en büyük etken mumu alabildiğimi görmek oldu muma geç bence halayını çekmemiz yakındır artık ne kaldı kiaz önce egzersizimi yaptım ama biraz yanma olduğu için 10dk yapabildim sanırım kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürdüm.2 parmağı rahat alabiliyorum ama gel git hızlı olmadı tabi.ne yapmamı önerirsiniz bu adımda bayanlar aynı şekilde devam mı edeyim mum 'a geçiş yapayım mı?bana mumu dik olduğu için bu adımda daha kolay olurmuş gibi geldi parmaktan neden bilmiyorum:26::26: