Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim yaa tam bir bilgim yok ama biraz daha bekleseydiniz enfeksiyon acisindan daha iyi olurdu diye dusunuyorum.zaten bizim adamlarin da yorungesi sasti artik

canim yaa tam bir bilgim yok ama biraz daha bekleseydiniz enfeksiyon acisindan daha iyi olurdu diye dusunuyorum.zaten bizim adamlarin da yorungesi sasti artik

sorma melek gıbı adam ne hale geldı bugun benı kandırdı sadece bıraz seveyım dedı ondan sonra tutamadım ne bıleyım bende bekleme taraftarıydım en az 10 gun dıyordum hatta esıme demıstım 3-4 hafta beklemek lazım dıye galıba bunu duyunca haın planlar yaptı

kelebekim ve venüsümm sonsuz kez katılıyorummm üstelik adı geçen dr.gitmiş biri olarak tavsiye etmiyorummm..akademik kariyer yapmış olması her kişinin sorununu çözebileceği anlamına gelmiyor..şahsen benimkini çözemedi kişi eğer bu sıkıntıyı çözmek isterse çözüyor.çözümleri aynıdır emin olabilirsiniz...çünkü bunun çözümü egz yapmaktır..eğer geçmişinizde travmatik bi olay yoksa bu sorun burada kısa sürede çözülebilir..eğer psikolojik yardım almak isterseniz psikaytri bölümlerinde cinsel eğitim sertifakalı psikologlardan yardım alabilirsiniz..kıslarrr eğer bu çözmeye niyetiniz varsa kararlı olmalısınız egz yapmalısınız...tek çözüm budur..

peki 3 seansta çözemezse para iade ediliyormuş bu doğrumu sormak istedim..

maşallah ya ne kadar mantıklı bir bayansın çok güzel dile getirmişsin halimizi arkadaşım tebrik ediyorum

az önce egzersizimi yaptım ama biraz yanma olduğu için 10dk yapabildim sanırım kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürdüm.2 parmağı rahat alabiliyorum ama gel git hızlı olmadı tabi.ne yapmamı önerirsiniz bu adımda bayanlar aynı şekilde devam mı edeyim mum 'a geçiş yapayım mı?bana mumu dik olduğu için bu adımda daha kolay olurmuş gibi geldi parmaktan neden bilmiyorum:26::26:

inş...... birşeycik olmaz canım KANDIRDI YAZMIŞSIN yaaaaaaaa içim bir hoş oldu bunca sene sonra allah mutluluğunuzu daim etsin inş....hayırlı zamanda hayırlı bebişe tekrar kavuşmanı diliyorum allahımdan inşşşşşşşşş..........

evet cnm o bey ...araştırmama gerek yok cnmm, kendisine 3 seans değil yaklaşık 3 ay gittimmm..
ve sonuç alamadım ...tavsiye etmiyorummm...yinede gitmek isteyen olursaaa kendisini bilirr..sonuçta başarılı olduğunu düşünenler gibi yaşayıpta başarısız olduğunu düşünenlerde var belirtmek istedimm..
yoksa herkesinn kendi karar verebileceği bişeyy..ama bu yorumu yapmadan geçemem 3 ay nerde 1 gün nerde...

[/COLOR]
cnm 2 parmagı rahat yapıyorsan muma geçebilirsin etrafına pamuk sar streçle prez.geçir ve jel sür popo yönüne dogru acı cnm dimdik deil. harika gidiyorsun aferin sana cnm inan az kaldı artık mumdan sonrada p.... geçiceksin 2 adım sonra mutlu son :))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr venüs çay için tşkler cicimmmm uleynnnn dün benii ali kaptannnn gülme krizine soktuuuuuuuuuuuuuu hala etkisinden çıkamadımmmmmm

iste cnm sende paranı az buz para değil yani madem öle bir tahahhütleri var ben olsam alırdım valla....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr venüs çay için tşkler cicimmmm uleynnnn dün benii ali kaptannnn gülme krizine soktuuuuuuuuuuuuuu hala etkisinden çıkamadımmmmmm

aynen cnm bende koptum adam sıyırdı iyice:)))

[/COLOR]

hangi sahnesi kızzzzzz

cemileyleeee carolini gemiye kapatıp .geiyi balıkçının kulubesine sürerkenn...ulan caroliniiii hepsi senin yüzünden ulannnnnnnnnnnnn...ulan cemileee mahvettin beniiii...ulan ikinizinde Allah belasını versin lannn kadın milleti değilmisiniz hepnizi aynısınız lan deyip kafayıı sıyırdı ama ben gülme krizlerinee girdim yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…