Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrıkler canım Rabbım baska dert vermesın :64::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46:masallah ne guzel kısa surede yenmıssın azımlıymıssın vajılı hatunlarda bıseyler tetıklemesı lazım aslında tuttugunu koparan ınsanlarız ama erteleme hastalıgı olan vajınusmus ıste

teşekkür ederim arkadaşım.hiç ertelemeye gelmiyor bu vaji.üstüne üstüne gitmek lazım bi şeyleri başarmak için.

burdaki bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarıma benim yaptığım yöntemleri tavsiye ediyorum sayfa 5138 de anlattım yaptığım egzersizleri..ve sizde başaracaksınız emin olun buna..başaramayacak bi insan varsa o da bendim çünkü pe..s içime alınca parçalanacam zannederdim..tekrar söylüyorum bu bir hastalık değil arkadaşlar beynimizin bize uygladığı sıkıntı.Allahıma duam beni kurtardın hamd olsun Yarabbim..bütün bu sıkıntıyla uğraşanlara derman ol yarabbim..tez zamanda onlarda bu yükü beyinlerinden silsin(Amin).

seni candan tebrik ederim canim.:3: :46: insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun.:16: duygularinizi alalim.:9:/:64::64::64::64::64: :65: :64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar: :16: YENI GELINIMIZ YAYVUSU

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:

tebrik ederim cnm :) :64::64::64::64::64::64::65::65::65::65:

:69::69::69::69::69::69::69:
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizin sayesinde..sizde yaşadığınız anları buraya yazmasaydınız ben de başaramazdım.çok çok sağolun..sizleri çokkkkkkkk :71: seviyorummm:71:

tebrik ederim arkadasim rabbim bir daha yasatmasin insallah.darisi diger arkadaslarimizin basina olsun insallah:46::46::46::46::92::92::92::92::92::92::92:
:71::71::71::71:

[FONT=arial black,sans-serif] "Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır"[/FONT]
"Hiç risk almayan kişi, belki acı ve üzüntülerden korunabilir;
Ama büyüyemez, sevemez, değişemez, hissedemez, öğrenemez.
Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken,
Bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder. Sadece riski göze alabilen kişi hürdür..." diyor Leo F.Buscaglia

Risk almak, hayatın çeşit çeşit renklerine, duygularına, tadına kapı açmaktır ve bazen gerçek yaratıcılık, hayatın amacı bu kapının ardında sizi bekler.
Ama risk almak her zaman isanları korkutan bir şeydir. Bakın "Tavuk Suyuna Çorba" serisinin yazarı motivasyon gurusu Marc Victor Hansen ne diyor;
"Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır "
Risk ancak hazır olunca, niyet ve azimle açılacak ve bizi hayatın çeşit çeşit renklerine, duygularına, tadına taşıyacaktır.

Düşünün hayatınızda geçtiğiniz böyle kapıları, belki yıllarca karşınızda durdu o kapı ama adım dahi atamadınız, çünkü hazır değildiniz, istekli değildiniz... Ne zamanki hazırım diye kükrediniz, işte o zaman kendinizi o kapının ardındaki yeni maceralarda, güzelliklerde buluverdiniz.
"Sen neye hazırsan o da senin için hazırdır"
Peki şimdi sırada ne var, ne için hazırsınız, hayatın hangi renklerinde, hangi tadlarında yeni serüvenlere çıkacaksınız?

canım ya dusukten sonra ne zaman ılıskı yasanır hıc duydun mu her kafadan ses cıkıyor bugun aıle hekımıme sordum o dedı beklemeye gerek yok kımı dıyor 1 ay kımı 10 gun ctesı dr gıtcem ama kafamı cok kurcalıyor bu durum dun bı yaramazlık yaptık ama ınsallah bı sorun cıkmaz gece hemen antıbıyotık ıctım enfeksıyon olmasın dıye gercı dr dedı antıbıyotıge gerek yok dr kadın dogumcu olmayınca pek guvenemedım

ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyoooooooooooo:66::66::66::66::66:çok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ......................:16::16::16::16::16::16::16::16::16: DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR:16::16::16::16:SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM:54::54::54:

:66::66::66::66::66::66:
ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyoooooooooooo:66::66::66::66::66:çok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ......................:16::16::16::16::16::16::16::16::16: DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR:16::16::16::16:SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM:54::54::54:

:66::66::66::66::66::66::66::66: .

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

minnnossslarimmmmmmmmmmmmmm gunaydinnnnnnnnnnnnnnn

:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

rabbim gunumuzu hayir etsin insallahhhhh...guzel haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim hepimize insallahhhhh..........

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

canimmmmm cok sevindim senin adina ne zamandir senden guzel bir haber bekliyordum.bak tatlim egzersizlerde ne kadar rahatsin simdi inanki cok az kaldi bu sekilde devam et canim benim yaaa cok sevindim gercekten minnosum benimmmm:70::70::70::70:

canım ya dusukten sonra ne zaman ılıskı yasanır hıc duydun mu her kafadan ses cıkıyor bugun aıle hekımıme sordum o dedı beklemeye gerek yok kımı dıyor 1 ay kımı 10 gun ctesı dr gıtcem ama kafamı cok kurcalıyor bu durum dun bı yaramazlık yaptık ama ınsallah bı sorun cıkmaz gece hemen antıbıyotık ıctım enfeksıyon olmasın dıye gercı dr dedı antıbıyotıge gerek yok dr kadın dogumcu olmayınca pek guvenemedım

bebişim bu konuda hiç bi bilgim yok malesef o yüzden yorum yapamadım geçen gün okuduğumda ama mantıksal olarak şöyle düşünüyorum bebiş çok küçüktü ve cerrahi müdahele olmadan kanama ile atlattın zaten içeride bişey kalmamıştır açık bi yara olmadığından enfeksiyon falanda olmaz diye düşünüyorum ama zaten bi sorun olsaydı kaynatma esnasında ve sonrasında sana rahatsızlık verirdi benim fikrimce tabi bu bi sorun olacağını sanmıyorum bebişim...bence içini ferah tut drda zaten muyane edecek oda sana tam açıklamasını yapar....bizide haberdar et bebişim mutlaka bizde öğrenelim noluyomuş ne bitiyomuş :nazar:

bebişimmmmmmmmmmm serraaaaaaaaaammmmmmmmmm ayyyy seni böyle moralli azimli gördüm yaaaaaaaa çok mutlu oldum :1::1::1:fırtına öncesi sessizlik dönemini atlatmışsın maşallah bebişim eli kulağındadır vajinin yakında sende tazelencen hayırlısı ile :69:

[FONT=georgia,serif] [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Hep birşeylerin peşindeyiz hayatta. Şunda daha iyi olmam lazım, bunda daha başarılı. Önce ilkokulda “5 pekiyi aferin”ler, sonra lise[/FONT][FONT=georgia,serif] ve üniversite giriş sınavlarında daha çok net daha az yanlışlar, her şey biter doğru bir eş olmalı düzgün bir evlilik olmalı önce cinsellikte mükemmel olmalıyız sonra çoluk çocuğa karışmalıyız ama hep bi şeyler olmalı bişeylerin peşinde olmalıyız hayat bu çünkü...[/FONT]

[FONT=georgia,serif] hep [/FONT]
[FONT=georgia,serif] başarıyı kovaladık. Biraz araştırma biraz da sınav sisteminin bize [/FONT]
[FONT=georgia,serif] uygun gördüğü bölümde okuyup bir meslek sahibi olduk. Çoğumuz [/FONT]
[FONT=georgia,serif] konusunda arıyoruz başarıyı. Yani vazgeçemiyoruz başarıdan, yaşımız yedi de olsa yirmi yedi de. Bir alanda başarılı olmak [/FONT]
[FONT=georgia,serif] yetmiyor diğer bir alanda arıyoruz başarıyı. Mutluluk da başarıyla evdeki huzurumuzda, eşimizle iletişimimizde, işyerinde ilişkilerimizde, kariyerimizde ve de para kazanma[/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]geliyor çünkü.[/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT]
[FONT=georgia,serif] [/FONT][FONT=georgia,serif]Peki ya başarısız olunca, işler istediğimiz gibi gitmeyince? İster üniversite giriş sınavında ister üniversitede okurken ya da iş [/FONT]
[FONT=georgia,serif] ararken zorluklar hep yanı başımızda. Evlendik herşey mükemmel olmalıydı ilk geceden sonra artık kadın olmalıydık 2-3 ay sonra anne olmalıydık hiç bi sorunumuz olmamalıydı değil mi? Zorluklar öyle ya da böyle[/FONT]
[FONT=georgia,serif] hepimiz için ortak olsa da, aslında bizleri birbirimizden başarısızlığa nasıl yaklaştığımız, nasıl algıladığımız ayırıyor. Çoğu zaman [/FONT]
[FONT=georgia,serif] karşılaştığımız zorlukları, yaşadığımız olayları değiştirme şansımız[/FONT]
[FONT=georgia,serif] olmasa da bakış açımızı değiştirerek ilerlemek mecburiyetindeyiz. Ne kadar olumlu ve gerçekçi olursak o derece önümüze çıkan fırsatları daha iyi görürüz. İlla Polyannacılık oynamamıza da gerek yok; bardak[/FONT]
[FONT=georgia,serif] yarı dolu deyip. Gerçekçi olalım, bardağın yarı dolu-yarı boş olduğunu bilelim yeter. Zorluklardan, sorunlardan kaçarak ömür geçirilemeyeceğine göre, bir yerlerden başlamamız, önce kendi kabuğumuzu kırıp dışarıdaki zorluklardan önce içimizdeki engelleri aşmamız lazım. Başarısızlıklarımızın [/FONT]
[FONT=georgia,serif] ardındaki bahanelere bakmak da lazım tabii.[/FONT]
[FONT=georgia,serif] “Ben yapamam ki?”[/FONT]
[FONT=georgia,serif] “Bu yaştan sonra da cinsellik öğrenilmez ki?”[/FONT]
[FONT=georgia,serif] “Ah vaktim olsa egzersizleri yapacağım ama?”[/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]“Ben korkuyorum benimki acır benimki patlar. tabi başaranlara yazması kolay dar orası parmak girmez hem ben kendi parmağımdan iğrenirim ”[/FONT]
[FONT=georgia,serif] gibi...[/FONT]
[FONT=georgia,serif] Madem ki başarıyı bu kadar çok istiyoruz, o zaman hayata teslim olmak yerine mücadeleyi de göze almak gerek?[/FONT]
[FONT=georgia,serif] Ve en önemlisi, bizim dışımızdaki koşullar kötü de olsa, motivasyonumuz sayesinde en az seviyede etkilenerek yolumuza devam edebilmek. [/FONT]
[FONT=georgia,serif] Yaşanan başarısızlıklar için şanssızlık demeyelim lütfen![/FONT]
[FONT=georgia,serif] Şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır. Şu anda bulunduğumuz yerden, sahip olduklarımızdan ya da olamadıklarımızdan memnun değilsek [/FONT]
[FONT=georgia,serif] “şanssızlık” deyip kaçmamak lazım sorumluluktan. [/FONT]
[FONT=georgia,serif] Hayat tercihlerimizde, [/FONT]
[FONT=georgia,serif] yaptığımız seçimlerde şekillenmiyor mu? Şu anda oturduğunuz ev, seçtiğiniz eş, bulunduğunuz iş ortamı en önemlisi vermiş olduğunuz evlilik kararı [/FONT]
[FONT=georgia,serif]bunları seçmeseydiniz başka tercihler yapsaydınız hayat sınavında daha az/fazla sorunla uğraşsaydınız ya da belki de[/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]evli değil de bir ev arkadaşı bulup ev tutmayı seçseydiniz yada şu an bekar olup ailenizle yaşasaydınız hayatınız kim bilir nasıl olurdu?[/FONT]
[FONT=georgia,serif] Öyleyse doğru zamanda doğru yerde olmak tüm zorluklara rağmen çoğu zaman- bizim elimizde; karşılaştığımız olaylardaki tutum ve davranışlarımızla belirleniyor. Aslında şansla, tesadüfle açıkladığımız[/FONT]
[FONT=georgia,serif] yaşadığımız nice olayı da bizim tercihlerimiz belirliyor. İşte bu nedenle, başarılı olmak istediğimiz her konuda, ister iş veya okul ister ev yaşamımız, ister eşimizle ya da sevgilimizle olan ilişkimizde tutum,[/FONT]
[FONT=georgia,serif] davranış ve tercihlerimizle yaptıklarımızdan bizim sorumlu olduğumuzun farkında olmamız gerekiyor.[/FONT]

[FONT=georgia,serif] Yani ister inanın ister inanmayın söylenilenler doğru: Başarmak bizim elimizde![/FONT]

[FONT=georgia,serif][/FONT]​

geçen hafta perşembe günü başladım 3 saat egzersizle 3 gün devamlı yaptım sonra pe..s denemesine geçince benimkide kaydı jel olunca kayıyo maalesf kayınca eşim sinirlendi tabii bende o gün olmadı kendimi çok hazır hissetmiştim çok kızdım eşime hep senin yüzünden oldu diye çünkü çok hazırlanmıştım..sonra2 gün daha sinirim geçmedi ceza verdim eşime senin anlayışlı olman lazım diyerekten..sonra ise dün yani 6.gün kaydığı için pe...s başı elimle tuttum baş kısmı girene kadar bu önemli yoksa kayıyor.bide eşim olmayınca hemen yumuşuyodu sinirden onada anestol sürdüm hafif yumuşamaması için .ama baş kısmını elinle tutman lazım bi de o zaman kendine güven geliyor.girdikten sonra baş kısmı zaten elini çekiyosun eşin ittirmeye çalışıyor senin kontrollerinle

canım çok teşekkür ederim cevabın için.inan bu ayrıntı bilgiler o kadar önemli ki.özelini paylaştığın için saol tekrar.ben bi de altta olunca daha rahatım öyle egzersiz yapıyorum ama bazıları da üstteyken eşin alttayken daha rahat olur diyor ama senin dedğin şekilde galiba senin altta olman gerekiyor.ben de elime alıp yerleştirmeye çalışıyorum bi kaç haftadır denemelerimizde ama hala başaramadım çünkü benm eşimde kayınca p... küçülüyor.sertliği gidiyor..ama deneyecem yine bu şekildede.canım seni tekrar çok tebrik ederim.darısı bizlere umarım.verdiğin bilgiler için çok sağol.

Back
X