Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anammmmmmmmmmmmm sendede var galiba bişilerrrrrrrrrr:21:

var galiba canım ya :52::52:ilk denemde olursa bizim bebiş aceleci diycem.hayırlısı artık.test yaparken aç mı yapıyorsunuz?sağlık ocağına yaptırdığımdada aç mı yapmam lazım.birde akıntım açık sarı bir tuaf normalde olduğundan farklı küçük tuvaletimde öyle oda sarımsı bi renk :1::1::1:acaba diyorum akıntıları ultrason jelimi değiştirdi hala ilişki sırasında kullanıyoruz omu dokunduyki diye düşünüyorum.

var galiba canım ya :52::52:ilk denemde olursa bizim bebiş aceleci diycem.hayırlısı artık.test yaparken aç mı yapıyorsunuz?sağlık ocağına yaptırdığımdada aç mı yapmam lazım.birde akıntım açık sarı bir tuaf normalde olduğundan farklı küçük tuvaletimde öyle oda sarımsı bi renk :1::1::1:acaba diyorum akıntıları ultrason jelimi değiştirdi hala ilişki sırasında kullanıyoruz omu dokunduyki diye düşünüyorum.

bebişimmmmm evde idrar tahlili yappp......bide çişini yaparken idrarrınaaa bakkk devamlı sarımsı oluooooooo...evde test yap biii....kan tahlilşni yaparsın......kan tahlili için aç tok farketmiomus ben aç karnına yaptırmıstımm

bebişimmmmm evde idrar tahlili yappp......bide çişini yaparken idrarrınaaa bakkk devamlı sarımsı oluooooooo...evde test yap biii....kan tahlilşni yaparsın......kan tahlili için aç tok farketmiomus ben aç karnına yaptırmıstımm

evet sarımsım canım diyorum ya değişiklik çok kasıklarım acayip ağrıyor gaz var gibi orada.ilişkiye de girmeye devam ediyoruz.birde ağır kaldırınca çok ağrıyor kasıklarım :59::59::59:şimdi gidip alsammı ki test???

evet sarımsım canım diyorum ya değişiklik çok kasıklarım acayip ağrıyor gaz var gibi orada.ilişkiye de girmeye devam ediyoruz.birde ağır kaldırınca çok ağrıyor kasıklarım :59::59::59:şimdi gidip alsammı ki test???

hiç durmaaaa üşenme git bi tane alllll yapp...hakkında hayırlısııııı

slm kızlar nabersiniz amanın ne oluyor hamişmisin kız yoksa :))))))

a.s canım iyidir senden ne haber ?? bilmiyom kelebekim adet olmadım kasıklarım çatlıyor gidim bi test alım da yapım bari bizim bebiş gelirse aceleci olcak.zaten olduysa 3 haftalık olmuş olcak ilk denemede eşim içime bo.....tı bakalım hayırlısı:61::61::61:

cnm benim aferin sana ne güzel hep böle azimli ol az kaldı cnmcm olalala halay yakındır cnm
ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyoooooooooooo:66::66::66::66::66:çok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ......................:16::16::16::16::16::16::16::16::16: DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR:16::16::16::16:SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM:54::54::54:

Merhaba kzlar biyerden düştüm ve ayağımda çatlak oluştu 2 haftadır yatıyorum giremiyordum..nasılsınız..

cnm benim geçmiş olsun aman dikkat et tatlım...

canım özel msj atmıssın ama ben cvp veremıyorum malesef özelden cok cok tsk ederım telkınlerle benı rahatlattıgın ıcın suan moralım cok ii sabırsızlıkla regl mın bıtmesını beklıyorum yalnız bısı sorucam mum egzersızıne gectıgımde mumum ne kadarını sokmam gerekıyo kızlıga zarar verırmı yanı cok fazla sokmak bıde bu mumun kalınlıgı nekadar olucak strece sarsam olurmu acaba??
cnm önce p... boyuna yakın sar sonra gttikçe kalınlascak taki p... çapına erişene kadar uzunlk önemli diil yaklasık 15 cm olur . kızlık zarı esnedigi için egz.sırasında bişey olmuyor zar zaten girişte 1-2 cm içerde hemen cnm ilerde deil sen rahat ol esniyor o çogunda p... denemsinde bile kırmızı gelmedi cnm.

selam kızlar kişiler bayağı değişmiş yeni kişiler eklenmiş ... allah herkese yardım etsin eskilerden ve bilenler için söylüyorum 13 haftalık oldum cinsel hayatımız uzun süredir hamilelik dolayısıyla yok ara verdik .)))) bebeği erkeğe benzettiler venüsten son durum kesinleşsin haber vericem öptüm hepinizi.
cnm iyi olmana sevindik bu ara erkek furyası var zaten herkes erkek doguruyor :)))) dikkate et kendine allaha emanet ol cnm muck ...
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:tebrikler cnmcm olallaa birr daha yendi yenmeyen kalmasın çalsın davullar zurnalar olalala :70::70::70::70::70::71::71::71::71::71::71::71:
kızlar merhaba bayagıdır giremiyorum nete işler çok yoğun sezon değiştiriyoruz egzersizlerde yavaş yavaş devam ediyor çok sinirim bozuluyor bu ara astım tetikleyip duruyor polenlerle başım dertte hala vajiliyim offf offf:26::26:

geçmiş olsun bıdıkcım aman dikkat et kendine stres yapma egz.devam et cnm az kaldı yolun sonuna merak etme sen.

bizde bi patlasak :60::60::60::60::60::60::60::60:bende de acayip gaz var kasıklarım altı acıyor :14::14::14::14::14::14::14::14:
a.s canım iyidir senden ne haber ?? bilmiyom kelebekim adet olmadım kasıklarım çatlıyor gidim bi test alım da yapım bari bizim bebiş gelirse aceleci olcak.zaten olduysa 3 haftalık olmuş olcak ilk denemede eşim içime bo.....tı bakalım hayırlısı:61::61::61:

slmmmm hoşgeldinn yafyummmmmmmmmmmmmmm:6::6: sorma kız nüfus patlaması varrrrrr:60::60::60:

yap cnm test bakalım hayırlısı yumurtlama zamanında yaptıysnız olmus olabilir hayırlısı olsun cnmcm çabuk yap haber ver bizede :6::6::6::6::6::6::6::6::6::32:

Back
X