Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25-
Beril26
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33-
Yasam42
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39-
Donne_rammarico
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli

aranızda yenen varsa lütfen haber verin :4:

kıslar hayırlı geceler herkese..mumu aldım pamuğu sardım streçledim amanın çok korktum yaa..,gerçekten bu giricekmi oraya tedirgin oldum halbuki cesaretim yerindeydi.2 parmağımın kalınlığında da dğeil ama görüntü itibariyel direk p..si anımsattğı için korktum sanırım.bana cesaret aşılayın az kaldı hissediyorum aşıp bitirmek istiyorum artık:5::5::5::5::5::5::18::18::18:

kıslar hayırlı geceler herkese..mumu aldım pamuğu sardım streçledim amanın çok korktum yaa..,gerçekten bu giricekmi oraya tedirgin oldum halbuki cesaretim yerindeydi.2 parmağımın kalınlığında da dğeil ama görüntü itibariyel direk p..si anımsattğı için korktum sanırım.bana cesaret aşılayın az kaldı hissediyorum aşıp bitirmek istiyorum artık:5::5::5::5::5::5::18::18::18:

canım maşallahın var yani :nazar: 2 parmak küs yapmışmıydın ? eş parmağını denemişmiydin ? istersen önce bunları yap sonra muma geçersin ?

Canım ilk anda o hisse kapılıyorsun ama bak son asamadasin şimdiye kadar yaptığın seylerin hiçbiri onceden mümkün degildi ama oldu. Mumda olacak bir anda öyle görünce etkilenmissin. Bana da olmuştu ama inanki hiç zor değil. Cesaretini kırma sakın sunun şurasında ne kaldı ki basarıya bu aşamada tokezlemek olmaz ama dımı yaniii:70:

Canım ilk anda o hisse kapılıyorsun ama bak son asamadasin şimdiye kadar yaptığın seylerin hiçbiri onceden mümkün degildi ama oldu. Mumda olacak bir anda öyle görünce etkilenmissin. Bana da olmuştu ama inanki hiç zor değil. Cesaretini kırma sakın sunun şurasında ne kaldı ki basarıya bu aşamada tokezlemek olmaz ama dımı yaniii:70:

ecrin hanim nasilsiniz sikayetler ne durumda.:52: :53: dr randevun yarindi deyilmi. insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin.halayini cekeriz burda.

arkadaşım hiç acele etme yavaş yavaş olacak emin ol buna .bende aparatı görünce nasıl girecek diyordum öbür egzersizlerdeki yaptığın denemeleri göz önünde bulundur onlar nasıl girdiyse bu da girecek.çünkü vaji her kalınlığa göre esniyor..bunu yaşadım gördüm..hiç acı yok.takıldığın yerlerde sor yardımcı oluruz.

arkadaşım hiç acele etme yavaş yavaş olacak emin ol buna .bende aparatı görünce nasıl girecek diyordum öbür egzersizlerdeki yaptığın denemeleri göz önünde bulundur onlar nasıl girdiyse bu da girecek.çünkü vaji her kalınlığa göre esniyor..bunu yaşadım gördüm..hiç acı yok.takıldığın yerlerde sor yardımcı oluruz.

bi de untmadan prez....fe geçir jelle vajiyide jelle.orda beklet nefes sl derin derin burundan ağızdan verirken ıkın birazcıkta ittir bak nasıl o kalınlığı görünce vaji ağzı nasıl vakumluyor kendi kendine..sonra biraz dur 2_3 dk.aynısını ittirmeye çalış ıkınarak haberin bile olmayacak nasıl girdiğinin yavaş yavaş acele etmeden yap,başarıya ulaşacağına emin olana kadar devam et arkadaşım sıra sende kurtulacaksın bu beyin oyunundan..:46::46::46::46:

cnm önce korkunu yen, sonra bu aparata geçersin..kulak çöpüyle dene bence sonra yavaş yavaş aparatları kalınlaştırırsın..biraz sabır gerekli cnm ..en kısa zamanda atlatırsın inş.:16:

sağol canım inşallah sizler için çok dua ediyorum ben buradaki arkadaşların sayesinde yendim çok destek oldular bugün bebiş haberinide ilk sizlerle paylaştım sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.daha söylemeyi düşünmüyorum 2-3 aylık olsun pazrtesi yada salı gidicez doktora bakalım hayırlısı.bu arada benim adımda nazenin :1::1:

bence de cnm hemen söyleme.biraz beklemek en iyisi.ama çok sevindim gerçekten.darısı bizlere inşallah rabbimin izniyle.tatlım benim adım nazenin değil ama çok seviyorum bu ismi o yüzden kullanıcı adımı naazenin yaptım.çok güzel bi ismin varmış bence:16::16::16:

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.

tebrik ederim ecrinecrin.inşalah sağlıkla mutlulukla gözlerini açar dünyaya bebişin:16: artık bundan sonra kendine dikkat et.iki canlısın ne de olsa:49: mutluluklar diliyorum canım.darısı bizlere inşallah.hayırlısıyla.

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşş............:62::62::62::62::62::54::16:

canım maşallahın var yani :nazar: 2 parmak küs yapmışmıydın ? eş parmağını denemişmiydin ? istersen önce bunları yap sonra muma geçersin ?

canım mesajını gördüm ama diğer arkadaşlar da okusun diye buraya yazayım dedim.eşil parmak daha önce denemiştim ama ben şimdi pazardan beri her gece yapıyorum bu süre zarfında denemedim.dün gece korkumu buraya yazdıktan sonra cesraetimi toplayıp bide üstüne przvtf geçirip denedim.inanamadım:1::1:
parmaktan çok daha kolay oldu maşallah diyim nazar değmesin.resmen lok diye çekti kaydı kaydı mumun ucu elimde kaldı.ağzım açık kaldı çığlık atıcaktım inanamadım bu nereye girdi kayboldu diye.biraz gel git yaptım çok ta zorlamak istemedim bu akşam tekrar deniycem,aynı ebattamı deneyeyim yoksa bi kat daha kalınlaştırayım mı ne dersiniz?

hayırlı uğurlu olsun,allah isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah..

Back
X