Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim ecrinecrin.inşalah sağlıkla mutlulukla gözlerini açar dünyaya bebişin:16: artık bundan sonra kendine dikkat et.iki canlısın ne de olsa:49: mutluluklar diliyorum canım.darısı bizlere inşallah.hayırlısıyla.

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşş............:62::62::62::62::62::54::16:

hayırlı uğurlu olsun,allah isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah..

Cookk teşekkür ederim canlarım. Daha minnacik ama su anda icimde yasamasını bile bilmek çok farklı bir duygu. Hepinize dua ediyorum tez zamanlarda vajiden kurtulun ve güzel duyguları yasayın insallah:54:

cnm önce korkunu yen, sonra bu aparata geçersin..kulak çöpüyle dene bence sonra yavaş yavaş aparatları kalınlaştırırsın..biraz sabır gerekli cnm ..en kısa zamanda atlatırsın inş.:16:

yok canım ben 2 parmaktaydım en son o bakımdan sıkıntı yok ta mumu görünce tedirgin olmuştum,ama zorluğu olmadığını gördüm inş. şimdi kalınlaştırınca da zamanla problem yaşamam..

ecrin tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21: Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhh.......Rabbim burdakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tümmmmmmm vajili arkadaşlarımada nasip etsin inşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar bende yaklaşık 2yıllık evliyim ve benimde sorunum vajinismus eşimle hala ilişkiye giremedik ve başta çok takmadım zamanla olur diye ama olmadı şimdide bir bebeğim olsun istiyorum sizin yazdıklarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım aşırı hassasım 23 yaşındayım ama saçlarım bile beyazladı lütfen bana yardım edin

heyecan yok cnm olacak merak etme güzel gidiyorsun sona yaklastın cnmcm
kıslar hayırlı geceler herkese..mumu aldım pamuğu sardım streçledim amanın çok korktum yaa..,gerçekten bu giricekmi oraya tedirgin oldum halbuki cesaretim yerindeydi.2 parmağımın kalınlığında da dğeil ama görüntü itibariyel direk p..si anımsattğı için korktum sanırım.bana cesaret aşılayın az kaldı hissediyorum aşıp bitirmek istiyorum artık:5::5::5::5::5::5::18::18::18:

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.
ecrinim maşallah zati ticker hesaplamıstı iyi olmana sevindim keseyi gördünüzmü cnm bebnimsaglıkla kucagına alırsın inş. darısı tüm isteyenlere muckkk

cnm öncelikle forumu oku bastan sona. göreceksinki buraya gelipte yenmeyen yok cnmcm burayı buldun şanslısın şimdi üzülmek yok cnm tamammı . % çözümü var şimdi hiç vajine baktınmı eline bir ayna la ve dokun bak incele deliği gör ıkın ıkınınca acıldıgını gör. nefes alıp ver . idrarını yaparken tut bırak kasların nasıl kasıldıgını gör .sonra ultaron jeli al medikalden yok bulamassan eczaneden su bazlı kayganşastırıcı al cnm . prez.tak eline jel sür serçe parmaktan başla düzenli egz. 1 hafta 10 günde olcak bişey ama olmadı diye pes etmek yok cnm düzenli yapacaksın tamammı ...

arkadaşlar bende yaklaşık 2yıllık evliyim ve benimde sorunum vajinismus eşimle hala ilişkiye giremedik ve başta çok takmadım zamanla olur diye ama olmadı şimdide bir bebeğim olsun istiyorum sizin yazdıklarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım aşırı hassasım 23 yaşındayım ama saçlarım bile beyazladı lütfen bana yardım edin

merhaba bayanlar allah kucanıza almayı hayırlısıyla nasip etsin nehirsakarya yenmeni çok istiyorum

canım benım cok tsk ederım:38::38::38::38::38::38: ınsallah yenerım senın yenmene cok cok sevındım regl bıtınce hemen baslıcam pazar buyuk ıhtımal baaslarım sen hala regl olmadınmı p...s denemelerı yapıp banada anlaaaaattt bır an önceeeee:61::61::61::61::61::61:

Hayırlı Cumalar kızlar o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar artık takip edemiyorum.Ecrincim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin son günlerin en güzel umut dolu örneğisin sen yeni gelen arkadaşlarımıza.Hepimiz ne zorluklar yaşadık umutsuzluğa kapıldık resmen hayatımızı kararttık ama Allahın izni vede buradaki arkadaşların güzel taktikleri ile başardık.onun için hiç üzülmeyin egzersizleri zaman kaybetmeden yapmaya başlayın nasıl ilerlediğinizi kendi gözleriniz ile göreceksiniz.Ben hala inanamıyorum kendime,çok korkak birisiyimdir ama ben bile başardıysam kimse korkmasın diyorum.Allah şükürler olsun artık çok rahat yaşıyorum ilişkiyi çok zaman aldı ama değdi.İmtihanlarımız bitmiyor bebek istiyoruz bizde deniyoruz allahtan ümit kesilmez diyerek ama her ay yinede üzülüyorum olmayınca:97: 1 aydırda eşim işten çıktı evde oda çok üzüyor beni.dualarınızı bekliyorum

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.
çok tebrik ederim arkadaşım.....:16::16:
Yarabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..hamileliğinin son zamanlarına kadar saağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.bana ve bütün bebek isteyen arkadaşlarada bu muttluluğu nasip etsin inşallah yüce Allahım..

bende burda başardım arkadaşımdaha 3 gün önce..başarmanın muttluluğunu tarif edemem sana..1buçuk yıl hiç ilişkiye girememiştim..kalabek00 arkadaşımızın da dediği gibi önce ayna ile bi incele ıkındığında zaten oranın genişlediğini farkedeceksin..sonra eczaneden aldığın su bazlı vajinal kayganlaştırıcıyla birlikte ilk önce serçe parmağınla başlamanı tavsiye ederim..parmağını jelle ve vajiyide sonra burundan derin nefes al 4 sn..ye boyuncaağızdan yaavaş yavaş verek ittir serçe parmağını..ben ilk serçe parmağımı aldıktan sonra ordaki derinliği hissetmiştim sanki pötür pötür jöle gibi bi yumuşak derinlik vardı..ondan sonra işaret parmağı orta parmak derken iki parmağa geç ve bunları ilk serçe parmağı aldıktan sonra hemen geç ki bi sonraki güne bırakma.çünkü vaji ağzı genişliyor..inan bana...bunları yap gel yine yardımcı olurum sana şimdi hemen başla hiç zaman kaybetme..hiç acı yok..inan herkesin başarmasini cani gönülden istiyorum..bunun yüzünden eşimle aramda olan tartışmayı anlatamam sana..Herkes başarsın Allahım yenmeyen kalmasın inşallah

ecrincim seni gönülden kutluyorum :16: :49:rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. masallah rabbim esirgesin. :nazar: :nazar:. 1.sey sorucam kac yillik evlisin,ne.zaman yendin vajiyi.:26:

cnm benim üzülme rabbim inş. en kısa zmaanda dogru zamnada hayırlısını vercek bende 2 kez denedim olmadı cnm şimdi 3. deyiz bakalım hayırlısıyla gelsin stres yapma cnm benim inş. eşinde en kısa zamanda işe girer cnm benim.

Hayırlı Cumalar kızlar o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar artık takip edemiyorum.Ecrincim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin son günlerin en güzel umut dolu örneğisin sen yeni gelen arkadaşlarımıza.Hepimiz ne zorluklar yaşadık umutsuzluğa kapıldık resmen hayatımızı kararttık ama Allahın izni vede buradaki arkadaşların güzel taktikleri ile başardık.onun için hiç üzülmeyin egzersizleri zaman kaybetmeden yapmaya başlayın nasıl ilerlediğinizi kendi gözleriniz ile göreceksiniz.Ben hala inanamıyorum kendime,çok korkak birisiyimdir ama ben bile başardıysam kimse korkmasın diyorum.Allah şükürler olsun artık çok rahat yaşıyorum ilişkiyi çok zaman aldı ama değdi.İmtihanlarımız bitmiyor bebek istiyoruz bizde deniyoruz allahtan ümit kesilmez diyerek ama her ay yinede üzülüyorum olmayınca:97: 1 aydırda eşim işten çıktı evde oda çok üzüyor beni.dualarınızı bekliyorum

Kızlar merhaba, bende en son parmak ve mum egzersizlerindeydim. Ama uzun süre ara vermek zorunda kaldım şehir dışında olmam sebebiyle ama egzersizlere kaldığım yerden devam ediyorum. Tabi en başta en küçükten başladım biraz irkilerek :1: şu anda da mumu kalınlaştırıp penis boyutuna getirip alabiliyorum. Hatta penis denemeside yapmaya başladım ve hemde hiç korkmadan bu defa da benim koçiş hazır değil yani ben dur 1 sn nefes alim falan derken p....te yumuşama oluyo ne yapıcam bilmiyorum Venüstenciğimm sana da özel mesaj atamıyorum mesajlarım 100ü bulmadığı için :26:

Kızlar merhaba, bende en son parmak ve mum egzersizlerindeydim. Ama uzun süre ara vermek zorunda kaldım şehir dışında olmam sebebiyle ama egzersizlere kaldığım yerden devam ediyorum. Tabi en başta en küçükten başladım biraz irkilerek :1: şu anda da mumu kalınlaştırıp penis boyutuna getirip alabiliyorum. Hatta penis denemeside yapmaya başladım ve hemde hiç korkmadan bu defa da benim koçiş hazır değil yani ben dur 1 sn nefes alim falan derken p....te yumuşama oluyo ne yapıcam bilmiyorum Venüstenciğimm sana da özel mesaj atamıyorum mesajlarım 100ü bulmadığı için :26:

benimde bi dönem öle olduu bekle diyince p...s yumuşama oluooodu..eşlerde artıkk yoruluoo nasıl olsa olmıcak dioo onlarda bi ödev gibi bakıoooo yani ilişki edasında yapmıolarr yani sadece eşinde olan bişi değill buu...eşlerde yıpranıooo artık ben eşimee bekle dyeince sinirleniodu hemen istemedende olsa p...s yumusuoduuu git gel yapim bariii inmesin dioduuuu..bende tamam diodumm hafiften git gel yapıodu girmesede bile ucundan yapıodu p...s ayakta tutmak için:))) sende öle yappp bi dönem öle oluoooo...bayağı ilerlemişsinn başarman an meselesiiiiii .....

Back
X