Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bugün 2 parmak 1 boğum ödevina başlicam da korku var içimde 1 parmak aşamasında bu kadar değildi bilmiyorum başlayamadım bir türlü nasıl başlicam nasıl motive edicem kendimi bilemiyorum siz nasıl başladınız.....

ben bugün 2 parmak 1 boğum ödevina başlicam da korku var içimde 1 parmak aşamasında bu kadar değildi bilmiyorum başlayamadım bir türlü nasıl başlicam nasıl motive edicem kendimi bilemiyorum siz nasıl başladınız.....

canım benim ilk başladığında imkansızmış gibi geliyor ama yaptıkça alışıyosun bende senin gibiydim ilk zamanlar (istersen 1500-1600 sayfalarda okuyabilrsin benim yazdıkalrımı) vakit buldukça geçmiş sayfaları okumaya çalış... benim vaji olma sebebim kırmızı görücem diye idi ilk zamanlar her parmağımı soktuğumda bakıyodum kırmızı olmuşmu diye hatta gözüme inanmayıp peçete ile siliyodum ama hiç bişey olmadı o yüzden sakın korkma canım benim kendini rahat bırak ve ben bu işi yapıcam de :71:

canım benim ilk başladığında imkansızmış gibi geliyor ama yaptıkça alışıyosun bende senin gibiydim ilk zamanlar (istersen 1500-1600 sayfalarda okuyabilrsin benim yazdıkalrımı) vakit buldukça geçmiş sayfaları okumaya çalış... benim vaji olma sebebim kırmızı görücem diye idi ilk zamanlar her parmağımı soktuğumda bakıyodum kırmızı olmuşmu diye hatta gözüme inanmayıp peçete ile siliyodum ama hiç bişey olmadı o yüzden sakın korkma canım benim kendini rahat bırak ve ben bu işi yapıcam de :71:

çok teşekkür ediyorum arkadaşım beni biraz rahatlattın bugün ödeve başlicam da korkuyorum ister istemez nasıl konsantre olacağımı bilemedim

arkadaşlar bugün 2 parmak 1 boğum ödevindeyim konsantre olamıyorum bu aşamayı geçenler nasıl geçti ne hissederek başladınız çalışmaya lütfen şimdi yazdıklarımı okursanız bana yardımcı olurmusunuz cesaret veriri misiniz başlicam da bugünnn lütfennnnn:((((

bana mesaj attmana çok sevindim canım arkadaşım senin hotmail adresine yazdım sıkıntımı şimdi okuyabilirsen bana cevap yazabilir misin ayrıca senin başarmana çok sevindim gerçekten tebrik ediyorumm

asmincim seni candan kutlarim canim :70: :71: :54: gördünmü ne kadar basitmis deyilmi. hepimiz ne kadar korkuyorduk simdi diyoruz.ki bundanmi korkmusuz bu kadarmiymis bu kadar basit olamaz diyoruz,sonra insan sasiriyor.cünkü biz hep acicak diye kendimizi inandirmisiz, ben dedimki herhalde tam olmadi,onun icin acimadi. bazi arkadaslarim kirmizi gelmedi günlerce kirmizi gelmesini bekledi ben saskin.da ne.zaman acicak diye bekledim. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur rabbim 1.daha göstermisin. :64::64::64::64::64::64: :64::64::64: :65: :64::64::64::64::64::64::64::64: YENI GELINIMIZ ASMINCAN TEBRIKLER :46: :nazar: :nazar: rabbim daim etsin.

sağolasınn canım,darısı herkesin başına inşallahhhhhhh.......

asmin gelin nasilsiniz nasil gidiyor

ya canım bu sayfa açık ama ben arada başka sitelere takılıyorum görmemişim kusura bakma,kızma bana :21: iyidir bu akşam 2. denemeyi yaptık.iyiydi ilki kadar girdi,yani 2 cm falan kalıyor,idare edicez artık :9: ya bide ilişkiden sonra çoook hafif pembemsi kan gibi bişey geldi.geçen ayda öyle olmuştu.adetten sonraki birkaç ilişkide oluyor sonra normale dönüyor.nedendir ki acaba? kızlıkla ilgili olamaz çünkü benim ilk gece gitmişti zaten.

ya canım bu sayfa açık ama ben arada başka sitelere takılıyorum görmemişim kusura bakma,kızma bana :21: iyidir bu akşam 2. denemeyi yaptık.iyiydi ilki kadar girdi,yani 2 cm falan kalıyor,idare edicez artık :9: ya bide ilişkiden sonra çoook hafif pembemsi kan gibi bişey geldi.geçen ayda öyle olmuştu.adetten sonraki birkaç ilişkide oluyor sonra normale dönüyor.nedendir ki acaba? kızlıkla ilgili olamaz çünkü benim ilk gece gitmişti zaten.

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3:

canım o adet sonrası ilişkiye girdinden ben 2 parmak egsersizinii adetten sonra hemen yapmazdım bir kaç kere yaptımm parmağıma pembemsi kan geldiii... gelmesi bişi değil gusül almam gerekiodu oyüzden adet sonrası yapmıodum parmak egsersizi

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3:

canım o adet sonrası ilişkiye girdinden ben 2 parmak egsersizinii adetten sonra hemen yapmazdım bir kaç kere yaptımm parmağıma pembemsi kan geldiii... Gelmesi bişi değil gusül almam gerekiodu oyüzden adet sonrası yapmıodum parmak egsersizi

günaydın hayırlı sabahlar

Back
X