Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kahverengi lekeler ilk aylarda benimde olmustu düşük önleyici ilaç kullanman gerekebilir bi de dinleniceksin bolca agır bişiler kaldırma kendini yorma .. dr a mutlaka görün

dün biraz ağır kaldırmıştım o mu yaptı acaba ama çok zorlanmadım öyle.kaç gündürde yatamadım iş yapıyorum diye sürekli oturdum hep.koçiş kalksında bi gidelim bakalım tırstım iyice yaradan dolayı mı bebişten mi artık neden bi baksınlar.vajimde yanıyor sürekli ama yaradan taze kan gelir.

dün biraz ağır kaldırmıştım o mu yaptı acaba ama çok zorlanmadım öyle.kaç gündürde yatamadım iş yapıyorum diye sürekli oturdum hep.koçiş kalksında bi gidelim bakalım tırstım iyice yaradan dolayı mı bebişten mi artık neden bi baksınlar.vajimde yanıyor sürekli ama yaradan taze kan gelir.

muhtemelen yoruldugundan olmustur canım yaradan olcagını pek sanmıyorum çok paniklenicek bi durum yok dr a gidene kadar ayaklarını hafifçe yükselterek dinlen ..

ayyyyyyyyyyyyyyyy nerdesinizzz uyuzlarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84: bekle bekle gelmediniz sıkıldım burda tek başımaaa çıkıom ben deee:63::63::63::63::84::84::84::84::84:

of yaaaa 1 haftadır parmak egzersızı yapamadım fırsat bulamadım bır turlu yogundum moralım bozuk konsantre olup baslayamıyorum egzersızlere...........:2::2::2::2::2::2::2::14::14::14::14::14::14: beyonce15 napıyosun cnm ne alemdesın bakıyım..

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz

cnm ben de tam doktora gitmeyi planlama aşamasında burayı buldum ve burda 5 günde yendim. eğer gerçekten kararlıysan burda halledebilirsin , çözümü burda bulabilirsin. doktorun verdiği destekten daha fazlası seni anlayan ve yaşadıklarını aynen yaşamış olanlar tarafından burda sana verilicektir , emin olabilirsin. zaten verilicek tavsiyeler de doktorların uyguladığı yöntemlerden farksız. tek yapman gereken yapabilecğine inanmak ve kararlı olmak, vazgeçmemek :) egzersizlerini umutsuzluğa kapılmadan yapmak. umarım çözümünü burda bulursun, paran da cebinde kalır :) :1:

hosgeldin canim :3: frd arkadasin dedigi gibi.burdaki yazilanlari 1.oku 1.cok sey bulacaksin,burda cok sey ögrenip uygulayabilirsin. ve burda her.an yardima hazir arkadaslar bulabilirsin.

rabbime sonsuz sükür bende cok iyim hersey güzel gidiyor :1::1: seni sik göremiyorum besteyi.de göremiyorum. sen calisiyormusun? :26:

:nazar::nazar::nazar: maşallah cnm her zaman da böyle gönlünce gider inşallah herşey.
evet malesef ben pek sık giremiyorum, bazen girsem de bişi yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. evet çalışıyorum, öğretmenim ben:61::61:

Back
X