Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzum nerelerdesın senı merak ettım. Nasılsın kuzum mercıemız nasıl

ablacım sanırım bana dedin.kusura bakma şimdi gördüm pc başında değildim.iyiyim çok şükür kanamam durdu şimdilik bir şey yok sanırım yorgunluktan oldu.dün paso yattım ayaklarımı dikip.mercimeğimizde iyidir inşallah sanki bulantılarım var gibi midem de ayaklanmalar oluyor arada inşallah bu şekilde kalır.sen nasılsın ablacım?ne var ne yok?

ablacım sanırım bana dedin.kusura bakma şimdi gördüm pc başında değildim.iyiyim çok şükür kanamam durdu şimdilik bir şey yok sanırım yorgunluktan oldu.dün paso yattım ayaklarımı dikip.mercimeğimizde iyidir inşallah sanki bulantılarım var gibi midem de ayaklanmalar oluyor arada inşallah bu şekilde kalır.sen nasılsın ablacım?ne var ne yok?

dün gece ilk defa bu kadar rahat oldu poziyon bulduk daha rahat oldu kaç kere denedik.bunuda görecekmişim allahım çok şükür 8 ay sonra ilk defa kendime rahat hissettim sanki biraz daha büyüdü gibi vaji

nazlim msn.e gel kuzum bekliyorum

slm kızlar, umarım herkes iyidir. bizim zamanımızda (3 ay kadar önce) daha çok vajili vardı.ve hepiniz aşmışsınız çok sevindim.gittikçe azalmış vajili sayısı. msn den konuşup aşmak isteyen arkadaşlar için adresim pericikk_83@hotm her şey gönlünüze göre olsun.

25 nisan 2011 vee kızlar bende BAŞARDIMMMM :):74::74::65: :21::21: çok mutluyummmm gecenin 01:30 u şu anda heyecandan hemen sizinle paylaşmak istedim. jasmincim benimde ismimi yazarsın artık sabırsızlıkla bugünü bekliyordum 6 ay sonra asla ama asla yapamıyacağımı düşündüğü parmak egzersizleri ve siz güzel arkadaşlarımın destekleri ile sadece 1 hafta içerisinde BAŞARDIM çok şükür. aslında bugün egzersizlerimi yapıcam akşamda pe..s denemesine geçicem dedikten sonra güne kötü başladım. çünkü parmak egzersizleri esnasında kanamam oldu ve şok oldum. normalde 2 parmağı defalarca yapmıştım ama ilk defa sabah kan geldi ve inanın hiç hissetmedim bile. fakat eşimin yanımda olmaması beni baya üzdü neyseki çok anlayışlı bir eşim var hiç sorun yapmadı. o moral bozukluğu ile egzersizi bıraktım aslında hiç anlamamıştım canımda yanmamıştı ama demorilize oldum. fakat akşam eşim gelip moralimi düzeltince dedim bunu burada bırakmıcam. vee 1 saat egzersiz yaptıktan sonra pen..s denemesine geçtik hemen olmadı biraz cesaretimi toplamam zaman aldı ama bir kaç denemenin sonunda hiç hissetmeden başardım. bu kadar basitmiymiş derlerdi yenen arkadaşlar, şimdi ne demek istediklerini çok iyi anladım.

ve bütün kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim. kızlar iyiki varsınız çok sağolun..:70::70:
:71::71:

25 nisan 2011 vee kızlar bende BAŞARDIMMMM :):74::74::65: :21::21: çok mutluyummmm gecenin 01:30 u şu anda heyecandan hemen sizinle paylaşmak istedim. jasmincim benimde ismimi yazarsın artık sabırsızlıkla bugünü bekliyordum 6 ay sonra asla ama asla yapamıyacağımı düşündüğü parmak egzersizleri ve siz güzel arkadaşlarımın destekleri ile sadece 1 hafta içerisinde BAŞARDIM çok şükür. aslında bugün egzersizlerimi yapıcam akşamda pe..s denemesine geçicem dedikten sonra güne kötü başladım. çünkü parmak egzersizleri esnasında kanamam oldu ve şok oldum. normalde 2 parmağı defalarca yapmıştım ama ilk defa sabah kan geldi ve inanın hiç hissetmedim bile. fakat eşimin yanımda olmaması beni baya üzdü neyseki çok anlayışlı bir eşim var hiç sorun yapmadı. o moral bozukluğu ile egzersizi bıraktım aslında hiç anlamamıştım canımda yanmamıştı ama demorilize oldum. fakat akşam eşim gelip moralimi düzeltince dedim bunu burada bırakmıcam. vee 1 saat egzersiz yaptıktan sonra pen..s denemesine geçtik hemen olmadı biraz cesaretimi toplamam zaman aldı ama bir kaç denemenin sonunda hiç hissetmeden başardım. bu kadar basitmiymiş derlerdi yenen arkadaşlar, şimdi ne demek istediklerini çok iyi anladım.

ve bütün kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim. kızlar iyiki varsınız çok sağolun..:70::70:

:64::64::64::64::64::64::64:tebrikler canım:64::64::64:Rabbim başka sıkıntı vermesin çok sevindim.darısı diğer arkadaşların başına:66::66::66::66::66:

Canimmmm çok sevindim yaa bir kaç gün önce dıyordum ya sana bir kaç denemeden sonra geçecek o his diye çok sukur bak alıştın hemen dualarım sizlerle aksama eğer p.....is demeyeceksen canım önce iki parmağı yap kendin sonra p.....ise geç Buda çok iyi oluyor. Unutma sakın bak önce egzersiz sonra p....is :4: :1::

ecrincimmmm yendim başardım elh :))) yanma hissi pe...stede oldu ama oda geçicek biliyorum. zaten hep öyle oluyor her aşamada bir kaç sefer yanma ondan sonra ona alışıyorsun.. ve dediğin gibi önce bir saat egzersiz yaptım sonra pe..s denemesine geçtik, çok mutluyum arkadaşımm çoookk..

Çok sevindim canım :nazar: dualarımız seninnlee inşallah başaracaksın.. sen inan yeterki
ecrinin dediği gibi denemeden hemen öncesi egzersizini yaparsan çok ii oluyor daha rahat oluyor gerçekten. .
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah . :16:

yendim canım bende başardım çok mutluyum gözüme uyku girmiyor heyecandan. 1 hafta içerisinde bütün kabuslarım bitti elh. en büyük korkumu tedirginliğimi cesaretsizliğimi yendim. insan oğlunun isteyp yoğunlaşıpta yapamayacağı hiçbirşey yokmuş bunu anladım. sana çok minnettarım canım ve tüm kızlara Rabbim herkese yardım etsin.. :70: :70:

:65: Canım çok tebrik ederiiim...:nazar: Allah başka sıkıntı vermesin ve mutluluğunuz daim olsun.. :nazar: Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaah...:64::64::64::64::64:

Back
X