Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersize pazartesi günü başladım ogünden beri bir cuma birde bugün hiç yapmadım ama perşembe geceye kadar 4 günde 2 parmağa kadar geldim çok şükür. eşim gecedeydi bende yanlız kaldığım o süre boyunca saatlerce egzersiz yaptım. şimdi eşim gündüze geçti biraz ondan ara verdim. umarım tekrar toparlanırım dua edin olurmu. şimdi başlıcam egzersize

rabbim yardimcin olsun. üzme kendini rabbimin izni, senin azminle gecicek bu günler :16:

inşallaah rabbim hayırlısını versin sağlıkla çocuğunuz da olur inşaallah :16:
nazlı dan benm de haberim yok ya :59: inşallah iyidiiir :59:

cnm yatıyorum diye giremedim.en son msj dan sonra lavaboya gittim bakım diye akıntım normale dönmüş.leke kan yok yani.bel ağrım ve kasık ağrım var ama ilk zamanlar gibi zaten ağrıyordu.dr gitcektik ama kesilince gitmedim.ama yine hafta içi gidicem eğer yarın falan olursa yine gidicez.ayaklarımı diktim bayağı bi öle yattım bi tek yemeğe kalktım.Rabbim korur inş.fasulyemizi genelde olur lekelenme rahime yerleşirken.ama bi daha olursa gidicem

evet canım iki parmakla içinde rahat alabildiğinde geçebilirsin yanman falanda geçecektir. yanma geçmezse başka sebebden de olabilir mantardan olabiliomuş geçmezse bir doktora gidebilirsin ama sanırım kasmaktan oluo benmde olmuştu yanmam ilk egzersizlerimde sonradan geçti... sen iki parmaktayken içinde sağa sola oynat makas gibi açmaya çalış biraz. gitgelleri de daha rahat yaptığında geçebilirsin denemeye. denemeden hemen öncesinde sıcak duş alırsın bak eşin masaj yapsın o çok rahatlatıyor bacaklara falan olunca afedersin açık yazdım ama .. rahat olmaya çalış ve aklındaki tedirginlikleri bi kenara bırak..birde denemden hemen öncesinde egzersiz yaparsan çok daha kolaylık sağlıyor canım

yanmam yavaş yavaş geçiyor aslında bende farkındayım ilk günlerdeki gibi değil, sanırım zamanla genişliyor. ben en iyisi ara vermeden egzersizlere gaz vereyim. çokta uzatmak istemiyorum aslında bu gazla biran önce başarmak istiyorum. benim için ve bütün bu derdin muzdaripleri için dua edin. tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim dikkate alıcam canım benim Allah razı olsun. iyi gecelerr

GÜNAYDIN KIZLARRRR.. tabi daha saat 08:15 oyüzden kimsecikler ayakta değil:) dün gece egzersizimi yaptım 2 parmak 3 boğumdayım ve yanmam neredeyse hiç kalmadı çok mutluyum. eğer şu anda iki parmakta olan arkadaşlar varsa biraz dişlerini sıkmalarını tavsiye ederim inanın egzersiz ne kadar çok yaparsanız okadar çabuk geçiyormuş. şimdi tekrar egzersiz yapıcam öğleden sonra bir daha düşünüyorum ve bu akşam penis denemesine kendimi hazır hissediyorum. benim için şans dileyin. en kısa zamanda başardım haberleri ile gelmek istiyorum inş

Canimmmm çok sevindim yaa bir kaç gün önce dıyordum ya sana bir kaç denemeden sonra geçecek o his diye çok sukur bak alıştın hemen dualarım sizlerle aksama eğer p.....is demeyeceksen canım önce iki parmağı yap kendin sonra p.....ise geç Buda çok iyi oluyor. Unutma sakın bak önce egzersiz sonra p....is :4: :1::

GÜNAYDIN KIZLARRRR.. tabi daha saat 08:15 oyüzden kimsecikler ayakta değil:) dün gece egzersizimi yaptım 2 parmak 3 boğumdayım ve yanmam neredeyse hiç kalmadı çok mutluyum. eğer şu anda iki parmakta olan arkadaşlar varsa biraz dişlerini sıkmalarını tavsiye ederim inanın egzersiz ne kadar çok yaparsanız okadar çabuk geçiyormuş. şimdi tekrar egzersiz yapıcam öğleden sonra bir daha düşünüyorum ve bu akşam penis denemesine kendimi hazır hissediyorum. benim için şans dileyin. en kısa zamanda başardım haberleri ile gelmek istiyorum inş

Son düzenleme:
cnm yatıyorum diye giremedim.en son msj dan sonra lavaboya gittim bakım diye akıntım normale dönmüş.leke kan yok yani.bel ağrım ve kasık ağrım var ama ilk zamanlar gibi zaten ağrıyordu.dr gitcektik ama kesilince gitmedim.ama yine hafta içi gidicem eğer yarın falan olursa yine gidicez.ayaklarımı diktim bayağı bi öle yattım bi tek yemeğe kalktım.Rabbim korur inş.fasulyemizi genelde olur lekelenme rahime yerleşirken.ama bi daha olursa gidicem

anladım canım bizde merak ettik ne oldu diye bende düşük yapmıştım bi sene önce korkuyorum o yüzden artık böle durumlardan. geçti demeekki çook şükür ya . sen genede ayaklanma çok. doktoruna gittiğinde genede söyle bence canım.
Rabbim sizi korusun :16:

Çok sevindim canım :nazar: dualarımız seninnlee inşallah başaracaksın.. sen inan yeterki
ecrinin dediği gibi denemeden hemen öncesi egzersizini yaparsan çok ii oluyor daha rahat oluyor gerçekten. .
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah . :16:

kızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. bu normal miiii????

of yaaaa 1 haftadır parmak egzersızı yapamadım fırsat bulamadım bır turlu yogundum moralım bozuk konsantre olup baslayamıyorum egzersızlere...........:2::2::2::2::2::2::2::14::14::14::14::14::14: beyonce15 napıyosun cnm ne alemdesın bakıyım..
yaa neden üzdün beni şimdi başla hemenboşverişi gücü yaaaa budaha önnelibende buakşamdeneme yapıcam önce esnetcembide yatak ucupozisyonudiyolarbakalımnasılmışonudenicem
Canım doktora gitmeden vajinismus olduğunu anlayamazsın.
Her ilişkiye giremeyen vajinismus diye bir şey yok.
Bazen insanlar kaygıdan dolayı birlikte olamayabiliyorlar.
merak ettimkaygıdannediryaniilişkiyegiremem sebebi vajihariçfiziksel hariçkaygıda mıonee
kızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. bu normal miiii????
evetbunumerak ettim çok yatak ucu pozisyonu nasıl rahat ki herkes öle yapıyor yatak ucuna gelip yatmak mı yoksa oturu gibimi eş ayakkta oluyor sanırım bidesana yardımcı olcaksa bişe sölemek istiyorum sen nasılrahatsan öle devam edin sonra değişiyormuş zaten

evetbunumerak ettim çok yatak ucu pozisyonu nasıl rahat ki herkes öle yapıyor yatak ucuna gelip yatmak mı yoksa oturu gibimi eş ayakkta oluyor sanırım bidesana yardımcı olcaksa bişe sölemek istiyorum sen nasılrahatsan öle devam edin sonra değişiyormuş zaten[/QUOTE]

canım ben yatıyorum yatağın ucunda eşim de diz çöküyor:)

canım psıkolojık olarak oyle hıssedıyorsunuz ılkı oyle olunca bıraz sure gecınce duzelıyor ıstedıgınız sekılde yapmaya baslarsınız bızımde oyle olmustu bır kac gun sonra duzelıyor merak etme

kızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. Biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. Diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. Bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. Bu normal miiii????

meraba canım :3: Sen uste olmayı denedınmı hıc.esın uzanıyor sen ustde oluyosun,ıkınızde kayganlantırıcı suruyorsunuz.

Back
X