Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbuldum canımm yaa inanki bende çok sevindimm senin adına :62: :62:.

senden güzel haberler bekliyordum zaten maşallah bir hafta da hallettin bak .:nazar::nazar::nazar:
:16::16:

süper bi duyguymuş demi insan şoka giriyor .. ben kaç gün acaba rüyamıydı demiştim :)

darısı tüm vajili arkadaşlara inşallah .

ya gerçektende :) öyle şok oldum ki inanamadım eşime eminmisin girdimi diyorum oda efet kübraa diyor bakıyorum görüyorum ama inanamıyorum. bu duyguyu iyi bilrsiniz sanki asla ama asla yapamıcakmış gibiydim. tamamen yoğunlaşmakla alakalı. inş bütün arkadaşlar tez zamanda yenerler canım. bütün yaşadıkları o zor günler unutulur..

Son düzenleme:
arkadaşı tebrik ediyorum bende sabah p..s denemesi yaptım başını anca aldım gerisi çokkasılmış hissettim korkudan alamadım yeter dedim pesettim illede kafama sartladım önce benmumumla deneme yapıp esnnetip alcam die o yüzden

ya gerçektende :) öyle şok oldum ki inanamadım eşime eminmisin girdimi diyorum oda efet kübraa diyor bakıyorum görüyorum ama inanamıyorum. bu duyguyu iyi bilrsiniz sanki asla ama asla yapamıcakmış gibiydim. tamamen yoğunlaşmakla alakalı. inş bütün arkadaşlar tez zamanda yenerler canım. bütün yaşadıkları o zor günler unutulur..

innşaaallah canımmm. dediğin gibi yoğunlaşmakla alakalı gerçekten .. bende bu duyguyu yaşıcağmı sanmazdım burda herkes yapar ben yapamam derdim vala .. Ama oluyormuş gerçekten. yeterki üzerine gitmek gerekli sorunun .. aşılmıcak sorun değil Allahın izni ile..

buarada bi ben 2 ziyaretçi var çıkayım :69:
bide rüyamdaki 111 hayal oldu bari 2mayısa yetişsin diyodum of annemi erteleyip bi hafta hfz kubra gibi denesem mayısa olurmu ki dün kocam mercimek gibi ben nasıl ... yapayım diyor bi nohuta geçemedik ki mandalin kadar bari olsa manavım ya bağlıyım meyveye

kızz sen nerelerdesin kayıp :1: dene tabi bak oluyor senin neden olmasın bir haftada azmet gülüm üzerine üzerine git :1:
kız hepimizin mercimek gibi o ittirince esneyerek alıyor içine merak etme sen :70:..

bu gece yne denemeyi düşünüyorum istiyorum da başaracağıma inanıyorum ama kafamdan atamıyorum yne acırmı düşüncesini hepinzn destekleri sayesnde yeneceğime inanaıyorum Bİde arkadasların başarılarını görünce dhada bi hevesleniyor istekleniyorum Hepimz içn hayrlısı olsun en kısa zamnda kurtulurz inş.Snde cnm şimdi egzersiz aşamasındamısın

selam canım bak sende yolun sonundasın . o tedirginliğin den dolayı o acı hissi oluyor kendini hazırla biraz bak eşin masaj yapsın rahatlatıyor inanki . sıcak duş al . öncesinde mutlaka egzersiz yap denemeden önce çok faydası oluyor. eşinlede egzersiz yapabilirsen ilişki öncesi daha faydası olabiliyor.

arkadaşı tebrik ediyorum bende sabah p..s denemesi yaptım başını anca aldım gerisi çokkasılmış hissettim korkudan alamadım yeter dedim pesettim illede kafama sartladım önce benmumumla deneme yapıp esnnetip alcam die o yüzden

işte cesaretini toplamak zor kolay değil ama işte üstüne gitmek gerekiyor... ama dediğin gibi güzelce esnet ve iyice alış.. egzersiz ne kadar çok yaparsan okadar kolay oluyor. güzel haberlerini alırız inş

selam canım bak sende yolun sonundasın . o tedirginliğin den dolayı o acı hissi oluyor kendini hazırla biraz bak eşin masaj yapsın rahatlatıyor inanki . sıcak duş al . öncesinde mutlaka egzersiz yap denemeden önce çok faydası oluyor. eşinlede egzersiz yapabilirsen ilişki öncesi daha faydası olabiliyor.

tmm cnm saolun dediklerinizi yapıcam ewt yolun sonundayım ama o yolun sonu bi türlü gelmiyor.Bi gelse zaten.Çok teşküürler desteklernz içn.

Canım arkadasım tebrik ederim cokk sevindim:46::46::46:
Ben çok inanıyordum sana çok azimliydin maşallah 1haftada atlattın aslında bak ne kadar kolaymış dımı insan basarinca anlıyor sende yaşadıklarını arkadaslara anlat canım Rabbim kimseye yaşatmasın yenmeden önce insana asla yapamayacakmissin gibi geliyor insallAh diğer arkadaslar yazdıklarımızı dikkatlice okur ve cesaret alırlar.
Canım taze gelinliğin tadını çıkar gün Aşırı deneyin artık esinle çabucak alışman ve git gelleri daha çabuk hızlandırman acısından çok iyi oluyor.
Darısı diğer arkadaslarımızın basına insallAh.
:64::64::64::62::62::62:

25 nisan 2011 vee kızlar bende BAŞARDIMMMM :):74::74::65: :21::21: çok mutluyummmm gecenin 01:30 u şu anda heyecandan hemen sizinle paylaşmak istedim. jasmincim benimde ismimi yazarsın artık sabırsızlıkla bugünü bekliyordum 6 ay sonra asla ama asla yapamıyacağımı düşündüğü parmak egzersizleri ve siz güzel arkadaşlarımın destekleri ile sadece 1 hafta içerisinde BAŞARDIM çok şükür. aslında bugün egzersizlerimi yapıcam akşamda pe..s denemesine geçicem dedikten sonra güne kötü başladım. çünkü parmak egzersizleri esnasında kanamam oldu ve şok oldum. normalde 2 parmağı defalarca yapmıştım ama ilk defa sabah kan geldi ve inanın hiç hissetmedim bile. fakat eşimin yanımda olmaması beni baya üzdü neyseki çok anlayışlı bir eşim var hiç sorun yapmadı. o moral bozukluğu ile egzersizi bıraktım aslında hiç anlamamıştım canımda yanmamıştı ama demorilize oldum. fakat akşam eşim gelip moralimi düzeltince dedim bunu burada bırakmıcam. vee 1 saat egzersiz yaptıktan sonra pen..s denemesine geçtik hemen olmadı biraz cesaretimi toplamam zaman aldı ama bir kaç denemenin sonunda hiç hissetmeden başardım. bu kadar basitmiymiş derlerdi yenen arkadaşlar, şimdi ne demek istediklerini çok iyi anladım.

ve bütün kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim. kızlar iyiki varsınız çok sağolun..:70::70:
:71::71:

25 nisan 2011 vee kızlar bende BAŞARDIMMMM :):74::74::65: :21::21: çok mutluyummmm gecenin 01:30 u şu anda heyecandan hemen sizinle paylaşmak istedim. jasmincim benimde ismimi yazarsın artık sabırsızlıkla bugünü bekliyordum 6 ay sonra asla ama asla yapamıyacağımı düşündüğü parmak egzersizleri ve siz güzel arkadaşlarımın destekleri ile sadece 1 hafta içerisinde BAŞARDIM çok şükür. aslında bugün egzersizlerimi yapıcam akşamda pe..s denemesine geçicem dedikten sonra güne kötü başladım. çünkü parmak egzersizleri esnasında kanamam oldu ve şok oldum. normalde 2 parmağı defalarca yapmıştım ama ilk defa sabah kan geldi ve inanın hiç hissetmedim bile. fakat eşimin yanımda olmaması beni baya üzdü neyseki çok anlayışlı bir eşim var hiç sorun yapmadı. o moral bozukluğu ile egzersizi bıraktım aslında hiç anlamamıştım canımda yanmamıştı ama demorilize oldum. fakat akşam eşim gelip moralimi düzeltince dedim bunu burada bırakmıcam. vee 1 saat egzersiz yaptıktan sonra pen..s denemesine geçtik hemen olmadı biraz cesaretimi toplamam zaman aldı ama bir kaç denemenin sonunda hiç hissetmeden başardım. bu kadar basitmiymiş derlerdi yenen arkadaşlar, şimdi ne demek istediklerini çok iyi anladım.

ve bütün kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim. kızlar iyiki varsınız çok sağolun..:70::70:
:71::71:
canım çok çok tebrik ederim seni. gerçekten senin adına çok sevindim allah başka dert keder vermesin ne güzel kurtuldun sende. tekrar tebrikler canım kendine iyi bak

sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inş. valla canım ben aslında hiç parmak denemesi yapamıcam zannediyordum, kulak çöpü ile başladım hep başla cisimlerle denicektim. sonra bir kere parmak denemesi yaptım baktım ki kendi organınla yolu daha rahat buluyorsun ondan sonra hep parmakla yaptım. parmağıma pre...tif geçirerek yaptım sürekli. önce serçe parmakla başladım, işaret parmağı sonra daha kalın die orta parmağa geçtim. orta parmağıma peçete sarıp kalınlaştırdım ardından biraz daha sonra iki parmak yaptım en son iki parmağı tamamen alınca yanmam geçsin die biraz daha egzersiz yaptım. dün gece 1 saat egzersiz yaptım ve 3 parmağıda almayı denedim onuda alabilince eşimle pe..s denedik tabi hemen olmadı cesareti toplamak zaman aldı ama pes etmedim. bir kaç denemeden sonra girdi. egzersizi ne kadar çok yaparsan okadar alışıyorsun. mesela ben bugün bile 3 parmak ile egzersiz yaptımki akşam dahada alışmış olayım die. Allah yardımcın olsun canım kolay dğeil yaşadığım için çok iyi biliyorum ama biraz gayret gösterince inş başarılmıcak bişey değil.

inşallah canım bu sıkıntıyı çekmeyen bilemez.psikolojisi bozuluyo insanın mutlu olmuyo hiçbişekilde..reglim bitsin hemen denemeye devam edicem burda başarı hikayeleri okudukça güç alıyorum allahın izni ile burda başarmayana bayan kalmayacak,bizde yenicez ve sıkıntısı olanlara burdan yarıdm edicez inşallah..rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin hepimize..

hfz kübraaa tbrk ederim kıs maşallahhhh:53::53::53::53::46::46::46::46::46:

kıslar kaynanamlar gene bana gelior kalmayaaaa:43::43::43:gelemicem buraya artık offffffffff 1 ay kalır köye giderler 1 ay nasıl sabredecemm offffffff offffffffff offfffffffffff:43::43::43::43::43::43::43::43:

beni düşünüormuşşşşş yemiomusum içmiormusum hamileymişimdee ....içimdennnnnnnnn kan kusmak geliorrrr zamanında beni düşünmedinizz şimdi hiç düşünmeyin diyesim geliorrrrrrrrrrrrrrrrrr ...ah bi sölesemmm şimdimi aklınıza geldik desem ' biz varkende yapamıolar biz yokkende' dedikleri sözü yüzlerine çarpabilsem......şimdiye kadar düşünmediniz şimdiden sonrada hiç düşünmeyin diyebilsemmmmmmmmmmmmmm offffffffffffff tahammülüm kalmadııı bir ay çabucak geçsin Allahımmm gitsin köylerinee onları her gördmdeee kötü günlerim şerit gibii geçior gözümün önündenn... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

beni düşünüormuşşşşş yemiomusum içmiormusum hamileymişimdee ....içimdennnnnnnnn kan kusmak geliorrrr zamanında beni düşünmedinizz şimdi hiç düşünmeyin diyesim geliorrrrrrrrrrrrrrrrrr ...ah bi sölesemmm şimdimi aklınıza geldik desem ' biz varkende yapamıolar biz yokkende' dedikleri sözü yüzlerine çarpabilsem......şimdiye kadar düşünmediniz şimdiden sonrada hiç düşünmeyin diyebilsemmmmmmmmmmmmmm offffffffffffff tahammülüm kalmadııı bir ay çabucak geçsin Allahımmm gitsin köylerinee onları her gördmdeee kötü günlerim şerit gibii geçior gözümün önündenn... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay özümcüm ya sana bir rahat vermediler ha anam sıkma kendini tatlım ya bak fasülyecik var dikkat et iyiakşamlar meleklerim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :62::62::62::62::62::62::62::62::62: çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SİZLERİ SEVİYORUM :16::16::16::16::16: ACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::16::16::16::16::16:

BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :62::62::62::62::62::62::62::62::62: çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SİZLERİ SEVİYORUM :16::16::16::16::16: ACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::16::16::16::16::16:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmm yaşasın yuppiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: inşallahhh bebiştee Allahın izniyle olurrrrrrrr.....:emir_bebek::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:64::64::64::64:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmm yaşasın yuppiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: inşallahhh bebiştee Allahın izniyle olurrrrrrrr.....:emir_bebek::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:64::64::64::64:

CANIM COK TEŞŞEKUR EDERIM COK MUTLUYUM ALLAH BU SIKINTIYI KIMSEYE YAŞATMASIN İYİKİ VARSINIZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

başaran arkadaşları tebrik ediyorum bu kabus gibi bir olay benim ilk ilişkim oldu daha sonra vücut kendini kapadı daha sonra başka pozisyonlarda belki kendi kasamam dedim öle denedik öle de yanlışlıkla makata girdi ve ben başardığımı sanıp anlamadım anlamadık 8 aylık evliyim bu illeti aşmak istiyorum artık haydar dümene gitmeye karar vermişken şimdi vazgeçtik çünkü dolandırıcı olduğu söleniyor vajinayı lokal anestezi yöntemiyle uyuşduruyormuş sadece arkadaşlar nolur bana yardım edin

aaaayyyy canımmmm çoook sevinndimmmmmmm :62::62:
çok tebrik ederimm :nazar::nazar::nazar: nasıl mutlu oldum adına bilemezsin. hep senden bi haber bekliyordum ya Rabbim bundan sonrasında başka dert vermesin canım mutluluğun daim olsun:16:
bebişinde tez zamanda olsun inşallah :16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X