- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni düşünüormuşşşşş yemiomusum içmiormusum hamileymişimdee ....içimdennnnnnnnn kan kusmak geliorrrr zamanında beni düşünmedinizz şimdi hiç düşünmeyin diyesim geliorrrrrrrrrrrrrrrrrr ...ah bi sölesemmm şimdimi aklınıza geldik desem ' biz varkende yapamıolar biz yokkende' dedikleri sözü yüzlerine çarpabilsem......şimdiye kadar düşünmediniz şimdiden sonrada hiç düşünmeyin diyebilsemmmmmmmmmmmmmm offffffffffffff tahammülüm kalmadııı bir ay çabucak geçsin Allahımmm gitsin köylerinee onları her gördmdeee kötü günlerim şerit gibii geçior gözümün önündenn... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
başaran arkadaşları tebrik ediyorum bu kabus gibi bir olay benim ilk ilişkim oldu daha sonra vücut kendini kapadı daha sonra başka pozisyonlarda belki kendi kasamam dedim öle denedik öle de yanlışlıkla makata girdi ve ben başardığımı sanıp anlamadım anlamadık 8 aylık evliyim bu illeti aşmak istiyorum artık haydar dümene gitmeye karar vermişken şimdi vazgeçtik çünkü dolandırıcı olduğu söleniyor vajinayı lokal anestezi yöntemiyle uyuşduruyormuş sadece arkadaşlar nolur bana yardım edin
canım tebrik ederim hade sanada geçmiş olsun. banada anca sizlere tebrik mesajları göndermek düşüyo zaten. canımcım çok sevindim kurtulduğuna. bari sizin mutluluğunuzla mutlu olim bende.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SİZLERİ SEVİYORUMACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK
![]()
Ya bu kaynanalar hep böle of varya beni de hesapta kaynanam düşünüo gibi davranıyor ama düşündüğü falan da yok ya. . bahane arıyorlar işte gelmek için bide.. bir ayın ne demek olduğunu kaynana varken çok iyi anlıyorum bende ama inşallah çabuk geçer canım ya ben hep çabuk geçsin diye dua ederdim .
onlarda köye gidip oraya yerleşirler innnşaaallaaahh
JASMİN sen yoksun diye ben yazdım uzuun bir aradan sonra ışıltılı harflerle.Sana teşekkürler herkesin adını atlamadan yazıyorsun ben uzak kaldım bu aralar:26:
aynen öleee düşünüoo gibii görünüolar akılları sıraaa..Allahımmm erkenden köylerine gitsinlerrrrr ..tahammülüm yok artıkkkkkkk![]()
Hoşgeldin canım burayı buldun ya artık başarmak için ilk adımı atmış oldun hiç merak etme sen.Burada yazılanları iyice oku egzersizlere zaman kaybetmeden başla göreceksin Allahın izni ve arkadaşların yardımları ile sende mutlu sona ereceksin
merak ettimkaygıdannediryaniilişkiyegiremem sebebi vajihariçfiziksel hariçkaygıda mıonee
Çok teşekkürler psikolajik olarak çöküntüdeyim ankarada jinekolog ve op. dok. süleyman karadağın vajinismus tedavi merkezi kiliniği varmış oraylada görüştüm 4 günde çözüyorlarmış giden varmı arkadaşım biliyormusun çünkü artık bir anda çözülmesini istiyorum çok yıprandım
Çok teşekkürler psikolajik olarak çöküntüdeyim ankarada jinekolog ve op. dok. süleyman karadağın vajinismus tedavi merkezi kiliniği varmış oraylada görüştüm 4 günde çözüyorlarmış giden varmı arkadaşım biliyormusun çünkü artık bir anda çözülmesini istiyorum çok yıprandım
Mutlaka vardır o doktora giden arkadaşlar bende hatırlıyorum mesajını okuduktan sonra sana cevap yazarlar.Ankarada mı oturuyorsun?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SİZLERİ SEVİYORUMACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK
![]()
selam canım ; benm o doktor la ilgili pek bilgim yok ama bence bu sorunu kendi başına çözebilirsin doktora gerek yok bence. . egzersizlere hiç başlamışmıydın?
hiç egzersiz yapmadım ama psikolajik olarak çok kötüyüm süreç gerektiren şeyleri denemek istemiyorum bir anda bu problemi aşmak istiyorum çok bunaldım haydar dümeni düşünuoduk ama herkes dolandırıcı dıyor bu doktor ve kendi alanı cinsel terapist baya bir araştırdım ankarada klinik merkezi var ve 4 5 günde garantisini veriyor ileri boyuttaki hastalara hipnoz tedavi olayıda varmış ama benımkı o kadar ileri değil benim ilk ilişkım oldu kızlığım bozuldu yanii ama gerisi gelmedi
hiç egzersiz yapmadım ama psikolajik olarak çok kötüyüm süreç gerektiren şeyleri denemek istemiyorum bir anda bu problemi aşmak istiyorum çok bunaldım haydar dümeni düşünuoduk ama herkes dolandırıcı dıyor bu doktor ve kendi alanı cinsel terapist baya bir araştırdım ankarada klinik merkezi var ve 4 5 günde garantisini veriyor ileri boyuttaki hastalara hipnoz tedavi olayıda varmış ama benımkı o kadar ileri değil benim ilk ilişkım oldu kızlığım bozuldu yanii ama gerisi gelmedi