- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.361
Merhaba,
Evleneli 3 ay oldu her denememiz hüsran olduen son nette araştırma ark yardımı derken 45 dk dayanabılcegın sıcak suda oturup therme-gel sıcak kompleksi bacak arana koyup xloycaine sıkıp sıcak kompleksi tekrar koyup uyuşuna kadar bu işlemi yaptık 2-3 saatlik uğraşın sonunda oldu okadar çok mutlu oldukki eşimle sevinçten ağladım. ama sonraki gün vajinamda inanılmaz bir kaşıntı başladı dedik tahriş oldu bide uyuşması için vajinanın içinede xloycaine sprey sıkmıştık heralde o tahriş yaptı 1 hafta bu kaşıntıyı çektim o esnada denemedik sonra hastalandım derken aradan 3 hafta felan gectı dedık hadı yıne deneyelim aynı işlemi yaptık ama bu sefer olmadı ve çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bi kadın olmayı bile beceremiyorum ilki olunca dedim tamam olcak düzeldi artık ama öyle değilmiş ben parmak sokamam egzersizleri okuyorum ama yapamam ben off neolur banada yardımcı olun kafayı yicem
ay ne kadar zormuş bu işler.başka çarem yok dediğin gibi mumla deneyim.birde şu heyecan olmazsa...offf offffff (nolursunuz akşama kadar biraz destek olun lütfen kızlar!)
yok zaten regl biteli bi kaç gün oldu.şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.senin dediğin gibi mumla denicem.aslında tek yapmam gereken heyecanımı dizginleyebilmek
Merhaba kızlar ne yazık ki bende bu hastalıktan muzdaribim ilk sayfaların çoğunu okudum ama birebir forumda olmak ve önerilerinizi almak daha iyi olacak lütfen bana yardım edin.
Ben 3 aylık evliyim..
Regl oldum deyince...
Afedersiniz, söylediklerimi de zaten biliyor olduğunuzu düşünmem lazımdı aslında. Anlayıp dinlemeden yazdım, özür dilerim
Benim başından beri egzersizlerde yaptığım şey şu:
Yorganımı katlayıp tortop yapıyorum, başımı koymak için. Kalçamın geleceği yere de kırlent koyuyorumü jel leke yapmasın diye de üstüne havlu örtüyorum. Sonra bilgisayarı yanıma çekiyorum. Dizi/film ne bulursam izliyorum ve o sırada egzersiz yapıyorum. Başlangıçta dikkatinizi oranıza verirsiniz ama yavaştan girmeye başladığı zaman açın bir şey izleyin. Aklınız ister istemez izlediğiniz şeye kayacağı için heyecan, kasıntı, hiçbir şeyiniz olmaz kolay kolay. Ben hep böyle yaptım. Sonuçta eliniz de gözünüz de aklınız da egzersizde olursa ister istemez panik yapabilirsiniz. Ama öbür türlü eliniz otomatiğe bağlıyor, öyle ileri geri yapa yapa bi bakıyorsunuz olmuş. Bunu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Elbette yardım edeceğiz, hoş geldiniz vereliniortak
Ama sanırım daha sağlıklı şeyler söyleyebilmemiz açısından biraz kendinizi anlatmanız gerek. İlişki denemeniz ne derece zor oldu, veya parmak egzersizi yapmaya sıcak bakabiliyor musunuz gibisinden. Biz de ona göre bir yerden başlayıp önerilerde bulunalım âcizâne.
merhaba arkadaşlar sohbetinize bende katılabilirmiyim acaba
yok canım ne özürü sende bana yardımcı olmaya çalışıyosun.çok sağol gerçekten ilgin için.dediklerini denicem.diyorum ya şuan tek yapmam gereken biraz cesaret.
ben kurtuldum çok şükür katya
parmak egzersizlerine başladım. 1.boğuma kadar oluyor aslında p...'de azıcık oluyo yani orası yasak bölge asla açmam diye birşey yok bende
yinede hala tam bir birleşme olmadı
Benim böyle bir tavsiye vermem ne derece doğru bilmiyorum ama, arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla doktorlar iki parmak egzersizi rahat yapıyor duruma gelmeden önce penis ile denemeyi pek önermiyor sanırım. Belki de parmaklarınızla vajinanın biraz açılmasını sağlayıp sonra denerseniz biraz daha olumlu sonuç almış olursunuz. Penisle sürekli denenmesi ve bir ilerleme görülmemesi belki moral bozukluğuna yol açar ikinizde de. Bunu aşmak aslında hiç zor değilken umudunuzu kaybetmeyin hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?