- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.941
günaydın kuşummm nasılsın..
uyuşuğumm bitkinim hiç halim yokkkkkk:82:
al benden de o kadar yaaa... rüyamda dayak yiyodum her tarafım mosmordu aynen dayak yemiş gibi uyandımmmmm
dünnn eşimle kavga ettimmmm sinirden uydunun kumandasını fırlattım duvaraaaa:26: aslında pilleri bile çıkmadı amaaa şimdi kumanda çalışmıorrrr sesii kısık kalmıss cihazdanda yapamıommm offf tvde islemiom artık bugün bütün gün net başında takılırım:26:
aynen canım aynenn.. yurt konuları abuk sabuk şeyler :) yok kilitlenirlermiş alt alta üstüste hastaneye kaldırılmışlar falan diye bi şehir efsanesi anlatılır durur mesela.. benn vajiden sonra ögrendim ki o olay sadece hayvanlarda olurmuş..töbeee yarabbiiimmm töbeeee
yaaa bu insanların amacı ne anlamıyorum.... bunu anlatan insan kilitlenmiş mi de bu şekilde etrafına anlatıyor olayı....................????????????????????? çok merak ediyorum doğrusu kendisi nasıl yapmış
sevcihan ben çatlamayaaa başlamışımm ne güsel seviniodummm yok diee çatlamam zaten göbeğim kocamandııı çatlamaz diodum çatlamışım meğer aşağı göremedim için ...eşim söledi sabahta bi aynaya bakam dedimmm harbiden çatlamaya başlamışşş...ayaklarımda şişmeye başlamışşş...göbeğim değildee gülü seven dikeninee katlanırr..ayaklarım şişmeseydiii bana temmuzun ortasında çok lasım o ayaklarrrr
çalışma yapan ve deneyen fıstıklar lütfen vazgeçmeyin başaramasanız bile denemeler yapın
ben dün acı bi tecrübe yaşadım rabbim herkezi daha zorlarından korusun ben pe. denemelerinde hamile kalmıştım 1aydır çok sorun yaşadım ve sonuç bebişim gelişmedi kesemde bozulmaya
başlamış ve bana zarar vereceği için kürtaj önerildi doktorum araştır 3 gün düşün dedi vajınal ult korkuyordum aslında daha kalınları nı aldık ama o farklı bi durum
dün özel bi hastaneye gitik doktora sorunumu anlattım alttan kontrol yapmadı ama ilecı yerleştirmemiz lazım diyip yerleştirdiler anestezi için gelecek olan görevlimi doktormu onu bekliyorduk
geldi yan odaya bi vaajınusmus hastası geldi bizi ne uğraştırdı dedi şansa bende bugün burayımı bulduk dedim a sendemi ama sen çok rahatsın o açmadı bile dedi gelenleri bi bayan doktor var alsancakta ona yönlendiriyoruz senin çok iyi 3 4 günde yenersin dedi bakalım denemelere 1ay sonra başlarım son noktadaydık yeneriz inşallah ve bebişime ozaman kavuşurum kısmet rabbimden
ve ben aslında yan odadaki okızdan da kötüydüm ama burası ve meleklerimiz sayesinde bu aşamalara geldim tek çekilerim bunlar olsun inşallah melekti diyemesemde obenim için melek kalbi oluşmasada rabbim onun olabileceği umudunu verdi bize
kısaca kızlar deneyin deneyin deneyin enazından yarın herhangi bir hastalıkta ilaç konulabilecek enazından bi doktor bakacak elleyecek aşamaya gelin obile nasıl moral anlatamam ki enson kontrol yapılırken çok rahattım doktorum o sen çok iyisin yenmiş sayılırsın dedi hem üzgünüm ama hem sevinçliydim özel biraz tuzlu oldu ama rabbim herkeze bu imkanı yaşatsın hele bazı şeyler anlatılınca rabbim hep korusun bizi ve gelecekte veya şuan sizin karnınızdaki meleklerimizi
ilerde kavuşacağım inşallah meleğim sana ve bu dünyada inşallah kardeşlerine
sevcihan ben çatlamayaaa başlamışımm ne güsel seviniodummm yok diee çatlamam zaten göbeğim kocamandııı çatlamaz diodum çatlamışım meğer aşağı göremedim için ...eşim söledi sabahta bi aynaya bakam dedimmm harbiden çatlamaya başlamışşş...ayaklarımda şişmeye başlamışşş...göbeğim değildee gülü seven dikeninee katlanırr..ayaklarım şişmeseydiii bana temmuzun ortasında çok lasım o ayaklarrrr
ay dün gelemedim seni cok özledim dur 1sarilayaim sana1.de öpeyim seni nasilsin iyimisin. bebis ne yapiyor
hoşgeldinnnnn canımmm....iyiyiz çok şükürrrrr..... sen şimdi pazartesi hastaneye yatıosun değilmiiiii...ee biz senden nasıl haber alıcazzzzzz...inşallahh hemen ayağa kalkarsındaaa durumunu bildirirsin bizeeee merak ederizzz
ay kuzum benim cikmam lazim. benimki aradi hazirlan seni almaya gelicem dedi. bak yarin gel mutlaka sen pazarlari pek gelmiyon ama. öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?