Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

al benden de o kadar yaaa... rüyamda dayak yiyodum her tarafım mosmordu aynen dayak yemiş gibi uyandımmmmm

dünnn eşimle kavga ettimmmm sinirden uydunun kumandasını fırlattım duvaraaaa:26: aslında pilleri bile çıkmadı amaaa şimdi kumanda çalışmıorrrr sesii kısık kalmıss cihazdanda yapamıommm offf tvde islemiom artık bugün bütün gün net başında takılırım:26:

ahh canm yaa kıyamam... nolcak bizim halimiz böyle yaa sinirlerimiz tavan yapıyo hepp.. bebişlerimize yazık yahu

yaaa bu insanların amacı ne anlamıyorum.... bunu anlatan insan kilitlenmiş mi de bu şekilde etrafına anlatıyor olayı....................????????????????????? çok merak ediyorum doğrusu kendisi nasıl yapmış

yapan yok zatiii kulaktan dolma şehir efsaneleri... hep anlatırlar bunu bizde yedik vakti zamanında işte.. en cok korktugm şeylerden biriydi.. sonrki arastırmalarımda ögrendim ki sadece hayvanlarda olurmuş oo.. milletin işi gücü yok işte bunlara sarmış

sevcihan ben çatlamayaaa başlamışımm ne güsel seviniodummm yok diee çatlamam zaten göbeğim kocamandııı çatlamaz diodum çatlamışım meğer aşağı göremedim için ...eşim söledi sabahta bi aynaya bakam dedimmm harbiden çatlamaya başlamışşş...ayaklarımda şişmeye başlamışşş...göbeğim değildee gülü seven dikeninee katlanırr..ayaklarım şişmeseydiii bana temmuzun ortasında çok lasım o ayaklarrrr

hadi yaa.. demin bende diyorum annemlere karnım kaşınıyo catlayacam mı napcam diye.. yapcak bişi yok gülüm yaa olucak bunlar... ama senin daha erken şişmen için benimde parmagımdan farkettim yüzük biraz sıkmaya başladı bende şişiyorum sanırım...

bu arada benim biraz cıkmam gerekiyo gelicem sonra görüşürüz şekerim.. muckkkss

Son düzenleme:

canım benim çok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.vardır bunda da bi hayır sakın üzme kendini

cnm mrb çatlaklara bebeyağı çok iyi geliyomuş benim arkadaşımda hamileyken hep bebeyağı sürmüş karnına falan hiç çatlağı olmamışş hergün sürmüş isterseniz deneyin sizde cnm

ay dün gelemedim seni cok özledim dur 1sarilayaim sana 1.de öpeyim seni nasilsin iyimisin. bebis ne yapiyor

hoşgeldinnnnn canımmm....iyiyiz çok şükürrrrr..... sen şimdi pazartesi hastaneye yatıosun değilmiiiii...ee biz senden nasıl haber alıcazzzzzz...inşallahh hemen ayağa kalkarsındaaa durumunu bildirirsin bizeeee merak ederizzz

ay kuzum benim cikmam lazim. benimki aradi hazirlan seni almaya gelicem dedi. bak yarin gel mutlaka sen pazarlari pek gelmiyon ama. öptüm

Canım bana doktor sebamedin bir losyonunu verdi çatlamayı engelliyormuş çatlaklar oluşur mutlaka sende dedi.. ben daha almadım henüz ama alcam inşallah ismi sebamed f+s losyon

canım şimdiden önlemini al. çatlaklara ne kadar erken müdahale edersen o kadar iyi sonuç alırsın. badem yağı, masaj yağı, babenin çatlak ürünleri, lierac, hangisi olursa. hatta birkaç ürün birden al, hangisi eline geçerse bol bol aklına geldikçe sür. çünkü belki sana içlerinden sadece bir veya iki tanesi iyi gelecek. ayrıca sadece göbek değil, kalça, bacak, vs. gebelikte çatlayabilecek her yerine sür. ver kocana kremleri o sürsün yetişemediğin yerlere. doğumdan sonra da çatlamalar devam ediyor, o yüzden doğumdan sonra da devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…