Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaklaşık 1 yıldır evliyim,hala eşimle ilişkiye giremedik,her denemenenim sonucu hüsran,oluyor gibi geliyor ama ilerleme sıfır.benim sorunum şu insan ilişkiye girer acır korkarsın benimkisi öyle degil acır mı acımaz mı onu bile bilmiyorum,egzersiz filan yapamam bana garip geliyor,doktor araştırıyorum şu anda acaba ben de bir gün normal kadınlar gibi olabilecek miyim?

hoş geldin canım...hepimiz aynıydık acır mı acımaz mı bilmiyorduk ama acıyacak diye korktuğumuz için kasıp izin vermiyorduk.dr git yine fiziksel bir durumun var mı öğren.ama yine sana vereceği şey belli egzersiz.hepimize egzersizler zor ve garip geliyordu.ama düşününce mantıklı...beynimize oraya bir şeyin girebileceğini iletmemiz lazım onuda önce kendi ellerimizle yapıp alıştırmak ve oranın esnek bir yapıda olduğunu görmek...

tamam canım inşallah. ben de bugün yapamadım hiç fırsat bulamadım ama artık hiç ara vermeden yapcam yarın ikinci günüm zaten benim. yazarım yarın yapınca inşallah.

merhaba kızlar nasılsınız? nazlıcım, bugün hiç vaktim olmadı deiğim gibi. müsaitmisin msn den bi görüşelim mi canım

ben yaklaşık 10 gün önce yenmiştim kayganlaştırıcı jel ile birlikte araya reglim girdi bugün yendikten sonra ilk kez denedik,biraz da korkuyodum açıkçası ya olmazsa diye.inanamadım ruhen öle bi rahatlamışım ki kayganlaştırıcı olmadan rahatça olduuuuu
maşallah dedim ve çoook sev,ndim.gerçekten her yenen arkdaş burda yazıyodu"çok kolay oluyo bumuymuş dedim "diye. tabi insan acı çekerken çok ta anlamı olmuyo ama gerçekten öyle sanırım.allahın izniyle yenemeyen arkadaşlar da kendilerine inandıkları sürece başarıcaklar eminim.yardım isteyen olursa her daim yanında olurum kendi yaptğım aşamaları anlatırım.allah herkesin yardımcısı olsun yuvaları mululukla dolsun inşallah.hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız...

ayy canım kusura bakma eşime bişiler hazırlıyordum şimdi gördüm neyse müsait bi zamanda görüşürüz inşallah...

cnm ilişkiye girdiginde acı olur korkusuydu cogumuzdaki ama acı yok.. egzersizde cogumuza itici geliyordu bende öyleydim.. ancak doktora gitsende gitmesende bu işi egzersizden baska bi yöntemle çözemezsin çzsende zorlanırsın.. geçmiş sayfaları okursan ve istekle egzersizleri yapmaya başlarsan.. kısa zamanda sende yenenler arasına katılırsın eminim.. yine soruların olursa biz yenen kişiler olarak yardımcı oluruz :)

ayy gec geliyomuş kıızz.. keşke hepimiz memur olsaydık bee :)) adamlar en gec 7 de evde oluyo

ahh ahh keşke canım valla her sene sınavlara girmekten bıktım...bildiğin sınav manyağı oldum sınava girmeyince kendimi kötü hissediyorum artıkbu hafta banka sınavına gircem 9 yine kpss ama çalıştım yohhhhvalla hiç canım kitap açmak istemiyor seneye kursa gidicem gari bebişimi kayınvalideye bırakıp

hep aynı durum canım.. al bendende o kadar yaniii.. kısmet artık kısmetimizde varsa o da olur inşallah.. sınavın iyi gecer umarım hangi banka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…