- 28 Haziran 2009
- 396
- 115
- 648
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.921
yaklaşık 1 yıldır evliyim,hala eşimle ilişkiye giremedik,her denemenenim sonucu hüsran,oluyor gibi geliyor ama ilerleme sıfır.benim sorunum şu insan ilişkiye girer acır korkarsın benimkisi öyle degil acır mı acımaz mı onu bile bilmiyorum,egzersiz filan yapamam bana garip geliyor,doktor araştırıyorum şu anda acaba ben de bir gün normal kadınlar gibi olabilecek miyim?
slm kızlarrrrr yaa sabahtan beri ağrı çekiyorumm karnım çok ağrıyo midem bulanıyoregl oldum sabah ağrı kesiciler içiyorum sabahtan beri şimdi biraz biraz geçtii egzersizlere 1 hafta ara vermek zorundayımm. Akayyycımm sen tam gaz devam et reglden sonra yetişirim ben sana inş
tamam canım inşallah. ben de bugün yapamadım hiç fırsat bulamadım ama artık hiç ara vermeden yapcam yarın ikinci günüm zaten benim. yazarım yarın yapınca inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız? nazlıcım, bugün hiç vaktim olmadı deiğim gibi. müsaitmisin msn den bi görüşelim mi canım
yaklaşık 1 yıldır evliyim,hala eşimle ilişkiye giremedik,her denemenenim sonucu hüsran,oluyor gibi geliyor ama ilerleme sıfır.benim sorunum şu insan ilişkiye girer acır korkarsın benimkisi öyle degil acır mı acımaz mı onu bile bilmiyorum,egzersiz filan yapamam bana garip geliyor,doktor araştırıyorum şu anda acaba ben de bir gün normal kadınlar gibi olabilecek miyim?
ayy canım kusura bakma eşime bişiler hazırlıyordum şimdi gördüm neyse müsait bi zamanda görüşürüz inşallah...
senin kocişinde mi acıktı.. tam yatıcaktık benimkide aşermeye başladı herhalde onu bekliyorum hehehe bitirsin yemeginide yatalım..
yok şekerim daha işten gelmedi 1 de evde oluyor...ama aç geliyor mecbur bişiler hazırlıyorum zaten bişi yediği yok sevdiği şeyleri yapıyorum...
ayy gec geliyomuş kıızz.. keşke hepimiz memur olsaydık bee :)) adamlar en gec 7 de evde oluyo
ahh ahh keşke canım valla her sene sınavlara girmekten bıktım...bildiğin sınav manyağı oldum sınava girmeyince kendimi kötü hissediyorum artıkbu hafta banka sınavına gircem 9 yine kpss ama çalıştım yohhhh valla hiç canım kitap açmak istemiyor seneye kursa gidicem gari bebişimi kayınvalideye bırakıp
hep aynı durum canım.. al bendende o kadar yaniii.. kısmet artık kısmetimizde varsa o da olur inşallah.. sınavın iyi gecer umarım hangi banka..
inşallah canım ama bir bayan için en iyisi memurluk...ziraat canım olcağından değil zaten sırf ölesine belki tutar diye işte
ben kacar nazlıcımm.. yarın görüşürz inşallah.. hayırlı geceler datlı rüyalar
Günaydannnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.............
gunaydıınnnnn..
günaydın herkeseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?