Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım.. kocişim gelmedi daha iştenn bende bi bakınıyım dedim sıkıldım yaaaa.. acıktımmm sen neler yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik var mı sıkıntıı

cok sukur genel olarak buyuk bı sıkıntı yok canım umdugumdan daha ıyı gıdıyor. bulantılarım fazlalastı o kadar, benım sızlere gore daha rısklı bı gebelık cunku seker hastasıyım sureklı kontrol altındayım bazen daralıyorum gunde 2 kez seker olculuyor parmak kalmadı delınmekten 4 kerede ınsulın ama napalım yeterkı bebıs saglıkla gelsın hepsıne razıyım Rabbımın bugununede sukurler olsun

geçmiş olsun canım kıyamammm ya.. bulantılar cok kötü oluyo umarım cok olmaz sende.. bende 3 ay sürmüştü.. herşey yolunda gitsinde... hepimizin farklı farklı işte.. bende yata otura geciyo cok zor ( ağlıyorum oturup camdan bakıyorum bi hamile geciyo nasıl imreniyorum.. bu günümüze hamdolsun daha kötüsü olmasında canımcım.. bebişlerimizi kucagımıza alınca hepsi gececek, hiç hatırlamıycaz bile bu sıkıntıları eminimm

oyle canım oyle naparsın bosuna degıl cennet annelerın ayagı altındadır dıye...annemı sımdı daha ıyı anlamaya basladım kı bızlere ne var el bebek gul bebek yasıyoruz, onların zamanında...annem dıyor cocuk dogardı bır gun sonra tarlada bagda calısmaya gıderdık dıye onceden pek anlamazdım gulerdım sımdı aynı hıkayeler ama ben sok olarak dınlıyorum

Son düzenleme:

evet bende daha iyi anlıyorum annemii... daha cok öpüpp kucaklıyorummmmm bol bollllll.. temizligim yemegim hep annemin eline bakıyoo.. kurban olurum kıss onaa benn

aynen canim anneme diyorum cok fena migdem bulaniyor diyoki bana valla ben o kadar kalabaligin icinde bilmezdim migde bulantisi ne onceden gulerek dinlerdim ama simdi inanamiyorum anlattiklarina

evet bende daha iyi anlıyorum annemii... daha cok öpüpp kucaklıyorummmmm bol bollllll.. temizligim yemegim hep annemin eline bakıyoo.. kurban olurum kıss onaa benn

ne guzel ne sanslısın ben aılemden uzaktayım yaz tatılındeyım ama gıdemıyorum 3 ay dolmadan yolculuk yapmak ıstemıyoruz bebıs ıcın. bakalım oructa ınsallah gıdecegız memlekete bende kendımı onların elıne bırakcam, sımdı mecbur yemegı yapıyorum yazık esım hepsını yapamıyor bende bulantı olunca baska odaya dolasıp gelıyorum Allahtan cok sıddetlı degıl sabahları daha yogun oluyor

merhaba canim bugun cok fenaydi gene bulanti tuttu.ama simdi daha iyiyim.bebis de iyi ama bir tekmelese artik merak ediyorum yaaaa

ben söyliyimm 1-2 haftaya hafif hafif hissedeceksinn.. cok harika bişeyyy ya :)

hadi hadi bakalim hayirlisi, insallah hayirli haberlerle gelirsin, bakalim prensmi, prensezmi geliyor.

inşallah canım.. sağlıklı oldugunu duyayımda zaten ya kız ya erkek artık :)) heyecan basıyoo nedense düşündükce

evet iyiki evi yakın tutmuşuz eşimin zaten yakını yok burda, annemler elimiz ayagımız.. ramazanda bize annemlerde kalıcaz.. Allahtan hayırlısı artık bakalım.. ay inşallah bulantıların artmaz, tuzlu cubuk kraker falan ye sabahları kalkmadan yataktan anlıkta olsa işe yarayabiliyor..

şekerciklerim ben cıkıyorum bu arada.. kocişim geldii yemek yiyicizzzz :))) yuppiiiiiiii.. haydi hayırlı geceler sizlere... kendinize cici bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…