Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benım yaaa ne guzel keske bende hamış olsam..

bısey sorcam sıze bız bu vajıyı yendık yanı tam oldu cok sevındık ıkımızde yendım artıq hamıle kalıyım dıordum kı aynı sorun yıne karsımıza cıktı yıne acıyoo bu sefer yapamadık moralım sıfır yardım edın lutfeennn:44:

canım bak en iyi üstte pozisyon oluyor

cnm cok haklısın bız hep dıger turlu denıyorduk ustte deneyerek atlatmıstım sabaha kadarda canım yanmıstı ama kızlar gozunuz kormasın bu acıyı yasarken ıyıkıde oldu bıttı dıyosunuz..

benkı o kadar canı tatlı bı ınsanken yapmıssam sız haylı haylı yaparsınız suandada ıkıncı kez beraber olamıyorum yıne acıyooo bu neden oluyor bırı bana acıklarmı acaba delırıcem

canım
benim hiç canım yanmadı yemin ederim mantar yada enfeksiyon olabilir doktora görünmelisin bitmiş mi

yok ben egzersiz yapmıyorum yapmamakta da kararlıyım ya çoook itici geliyor çoook yapamıyorum napayım elimi bile süremiyorum

cnm egzersız yaparak daha rahat atlatırsın ınankı bende elımı bıle suremıyordum hep esımle denedık vee basarısız olduk bu sefer esınde rahatsız oluyor anlıomusun ama kendın egzersızle basarınca daha guvenın gelıyor en azından aaa gırıyor dıyıp sevınıyorsun ve sureklı yapmak bunu aşmak ıstıosun keske bende hıc beklemeden ılkten egzersız yapsaymısım dedım sonra..ve ıkı senemızı heba ettık..
ınan gecen yıllara uzuluorum kı ben bıle tam atlatmıs degılım hala acıyo hala aynı sorunları yasıyorum beynım allak bullak ınsallah herkes tam anlamıyla atlatır bu bela vajıyı..

kızlar egzersizle hiç ama hiç acı hissetmiyorsunuz

selamun aleykümmmmm kıslarrrr nasılsınızzzz sizsizzz günler hiç geçmior yawwwwww ben hazırlık içerisindeyim bide kaynanmlar burdaaa onlar olmazsaa gene gelirdimm oyusden gelemiommm......geçmişi okuyamıom varmı bi gelişme.....

canım
benim hiç canım yanmadı yemin ederim mantar yada enfeksiyon olabilir doktora görünmelisin bitmiş mi

cnm kaç kere doktora gorundum zaten o destek verdı yapıcaksın ve yapınca benı ara dedı ...
zaten oldu yanı tam bırlesme yasadık ve o gece sabaha kadar canım yandı..
bu hafta sonu tekrar deneyelım dedık ama yapamadık acıyoo..

doktor vajı yolumun acık oldugunu ve sorunun olmadıgını defalarca soledı yalnız bı doktor degıl kaç doktora gıttım en sonunda vajınusmus tedavısı bıle olucaktım kı bırlesme sagladık ama bu seferde ıkıncıye bısey olmadı allahım delırıcem ınsallah asarızda hamıle kalırım ınanınkı o kadar özlemını cekıyorumkı bı bebegın anlatamam sıze mıllette bebek yapmadıgımı ıstemedıgımı sanıyoo

bak bitanem sen egzersiz yap bence zaten bir birleşme sağlamışsınız bende ilk birleşmeden sonra sorun yaşadım ama hep öncesinde egzersiz yaparak acım problemşm olmadı hiç gerçekten egzersiz çok ama çok işe yarıyor

kızlar egzersizle hiç ama hiç acı hissetmiyorsunuz

esracım ben acı hıssedıyosunuz mu dedım?_

egzersızle acı hıssetmıyosunuz...ayrıca egzersız yaptıgınızda kendınıze guven gelıor kendınızı tanıyorsunuz..
bende sahsen egzersıze karsıydım hıc yapamıyordum fakat egzersız yaptıgımda kendıme guvenım geldı..bence hıc beklemeyın...

ya canım ben senin için söylemedimki bir kaç kişi şey yazmış egzersize akrşıyım ben daha bakireyim filan yazmış ya onlara dedim sadece senin yazının adına denk geldi

valla tam aştım artık acı olmaz derken yıne başa dondum o yuzden sınır oluyorum..ınşallah bunuda aşarım da hamıle kalırım...
egzersız hep yapıorum canım artık aşmam gerekıyor annelık duygularım depreştıı bıde sureklı aglıorummm ben neden yapamıyorum dıye..kımseye acılamamak da benı cok sıkıyordu bu forum ve sızler ıyıkı varsınızz

banada yardım edın ne olur cok zor durumdayım ne yapacağımı bilmıyorum bende
vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler

Canim bak simdi aciyo diyorsun ya o demekki hala kendini tam birakamiyorsun kendini kasiyorsun buyuzden. Dr a da gitmissin bisey olmadigini soylemis istersen ilk zamanlar once gene egzersiz yap onun ardindan hemen iliskiye girin. Bende ilk zamanlar oyle yapiyordum. Alisma donemi icin iyi oluyor. Dene derim ben. Ben ilk ustte oldugum pozisyonda yenmistim. Altta yapamiyordum. Sonra dedigim teknigi uyguladim ve cok iyi geldi canim. Yani kisa zamanda sekilden sekile girecen merak etme))ilk zamanlsr oluyor bu tarz seyler takma kafana rahat olmaya calis. Sikma kendini. Rabbim sana ve tum isteyenlere de yasatsin bu duyguyu insallah.

ya canım ben senin için söylemedimki bir kaç kişi şey yazmış egzersize akrşıyım ben daha bakireyim filan yazmış ya onlara dedim sadece senin yazının adına denk geldi

valla ınankı vajınusmuslu bırı olarak tum vajılılere ve kendımde ıcınde olmak uzere herkesın aşmasını ıstedıgım bır konu ..ölekı suan psıkolıjım bıle bozuldu o yuzden delıdır ne yapsa yerıdır dıyın bana herkese karsıda cok agresıf davranıyorum..özur..öle dedın sandım...

canım haklısın kendımı sıkıyorum ınss bu aksam denıcez ınss bu durumuda aşarızz..

hamıle kalıcagım gunu ıple cekıyorummmmm...
bende ılk ustte pozısyonda yendım bu en kolayı cunku ıpler senın elınde ...
o yuzden korkmadım ıns aksamıda rahat atlatırım..

vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler

Sen yeterki yardim iste canim bizler bu yuzden burdayiz zaten. Zaten yazdin ya simdi zaten buraya pesini birakmak yokkkkk. Canim bende 4,5yillik evliydim cozdugumde sende yapacaksin inan buna.
Anlat simdi biraz yasadiklarini ona gore bir yol cizelim.

cnm hosgeldın hıc ılıskı yasadınız mı yoksa hıc bısey olmadımı?kendını cokmu kasıyorsun (benım gıbı)
canım bende 2 yıllık evlıyım vajıyım ılk bırlesme oldu bızım..bıraz olsun rahatladım..
sormak ıstedıgın bır konu varsa seve seve yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…