- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.821
yapın yapın bende size sorarım galiıyyy miğdem çok bulanıyo süt içmekten nefret ediyorummmmmm
öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme
Canım sana katılıyorum...Sevcihan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış,olumsuz birşey düşünme...Herşey güzel olacak,bebişini sağlıkla alacaksın kucağına Allahın izniyle...
ah canlarım tadını çıkarmaya çalışıyorumda olmuyorkii.. stres sürekliii eksik olmuyor.. bir sürü sorun var ayrıca ailevii.. kafam kazan gibi oldu bugün... çok yoruldum, alıp basımızı gidelim kimsenin tanımadıgı bi yere.. anam, babam, kocam olsun.. amannnn Allah ım yardım etsin bize bizim gibilere..
Canım haklısın,aslında bu dönemde hormonal olarakda etkileniyoruz herşeyden ama kendini üzmemeye çalış...Bebişinde etkilenip,üzülmesin...Oda hisseder,annesi..Sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün...Kimbilir nasıl tatlı bir kız olacak...Annesine mi benzeyecek,babasına mı?Bende ultrasonda görsemde çok merak ediyorum..Bakalım nasıl olacak oğlum diye...Bunları düşün,bak kursta kötü haberleri zilemeyin...Sizi etkilemesine izin vermeyin,hep iyi şeyler düşünüm dediler...Sende bunu yap..
etkilenmez miiartık güzel şeyler olsun istiyorum.. yatıcam birazdan zaten..
ayy haber maber hiç bişey izlemiyorum cok etkileniyorum.. annemlerde köye gidiyo ona buruldum biraz.. cnm görüşürz ben yatar... ii geceler sende yat valla bizim böle oturmamzda sakıncalı.. hadi baş başş
ya ben niden özle mesaj yazamıyorum alaaa alaaa
günaydın hanımlar...............:80::80::80:
günaydın tatlım... sabah sabah pek kimse olmaz... bu arada özel mesaj yazabilmen için 100 adet busayfalara yazı yazmış olman lazım... 100ü geçersen özel mesaj atabiliyorsun...
tşk ederim aykurt sende olmasan cevap verenyok bana
canım merak etme herkes cevap verir sana... ama şuan çoğu işyerinde... ya patron gelince kapatırlar.. ya simge durumuna küçültürler ... aynı benim gibi... bende müşteri gelince konşuya gidince dılşarı çıkınca felan ilgilenemiyorum... ayrıca çoğu haftasonu gişremiyorya geçmişi okuyordur... günlerce giremeyenler var... bende okuyorum ama şimdi kim yazmış kim varmış diye merak edip arada son sayfalarada bakıyorum yani... çok önemli bişey değilse buradan sorabilirsin... zaten hepimiz mecburiyetten açık saçık konuşuyoruz. tamamen tedavi amaçlı bu konuşmalar... bi sıkıntın varsa yaz bilen mutlaka cevaplar tatlım... vajiyi yenipte bu sitede herkese yardım eden büssürü arkadaşımız var biliyorsun
canım tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah. bende bıktım artık bu dertten bi türlü olmuyoooo bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama eşim biraz sıkıntı yaratıyo. az öncede kavga edip kapattık telefonu. bıktım artık bu sorunun getirdiği kavgalardan. eşimle iznimizi nasıl değerlendirelim diye konuşmamız gerekirken ettiğimiz kavgalara bak vajinismussss......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?