Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapın yapın bende size sorarım galiıyyy miğdem çok bulanıyo süt içmekten nefret ediyorummmmmm

Tabi canım,söyleriz neler lazım... Ben azar azar alıyorum zaten.Süt içmek mi? Ayy sorma bende hergün zorla içiyorum mecburen,hiç sevmem..Ama senin ilk aylar olduğu için bulantılarının olması çok normal..İnşallah çok uzun sürmez..Kendine ve bebişine iyi bak,canım...

öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme

Canım sana katılıyorum...Sevcihan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış,olumsuz birşey düşünme...Herşey güzel olacak,bebişini sağlıkla alacaksın kucağına Allahın izniyle...

ah canlarım tadını çıkarmaya çalışıyorumda olmuyorkii.. stres sürekliii eksik olmuyor.. bir sürü sorun var ayrıca ailevii.. kafam kazan gibi oldu bugün... çok yoruldum, alıp basımızı gidelim kimsenin tanımadıgı bi yere.. anam, babam, kocam olsun.. amannnn Allah ım yardım etsin bize bizim gibilere..

Canım haklısın,aslında bu dönemde hormonal olarakda etkileniyoruz herşeyden ama kendini üzmemeye çalış...Bebişinde etkilenip,üzülmesin...Oda hisseder,annesi..Sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün...Kimbilir nasıl tatlı bir kız olacak...Annesine mi benzeyecek,babasına mı?Bende ultrasonda görsemde çok merak ediyorum..Bakalım nasıl olacak oğlum diye...Bunları düşün,bak kursta kötü haberleri izlemeyin...Sizi etkilemesine izin vermeyin,hep iyi şeyler düşünün dediler...Sende bunu yap..

Son düzenleme:

etkilenmez mii artık güzel şeyler olsun istiyorum.. yatıcam birazdan zaten..
ayy haber maber hiç bişey izlemiyorum cok etkileniyorum.. annemlerde köye gidiyo ona buruldum biraz.. cnm görüşürz ben yatar... ii geceler sende yat valla bizim böle oturmamzda sakıncalı.. hadi baş başş

Tamam canım,bende yatarım..tekrar görüşürüz.İyi geceler,kendine ve bebişine iyi bak..

tşk ederim aykurt sende olmasan cevap verenyok bana

canım merak etme herkes cevap verir sana... ama şuan çoğu işyerinde... ya patron gelince kapatırlar.. ya simge durumuna küçültürler ... aynı benim gibi... bende müşteri gelince konşuya gidince dılşarı çıkınca felan ilgilenemiyorum... ayrıca çoğu haftasonu gişremiyorya geçmişi okuyordur... günlerce giremeyenler var... bende okuyorum ama şimdi kim yazmış kim varmış diye merak edip arada son sayfalarada bakıyorum yani... çok önemli bişey değilse buradan sorabilirsin... zaten hepimiz mecburiyetten açık saçık konuşuyoruz. tamamen tedavi amaçlı bu konuşmalar... bi sıkıntın varsa yaz bilen mutlaka cevaplar tatlım... vajiyi yenipte bu sitede herkese yardım eden büssürü arkadaşımız var biliyorsun

mesela ben varım :) naptınız bakalım kızlar..........

canım doktora hiç gerek yok.... bende ne kavgalar ettim ne tartışmalar yaptım ilk zamanlar....... ama herşey düzeliyo inan zamanla oluyo... bak ben 4 ay boyunca ara ara yaptım egzersizleri sonunda yendim.... inan kafan rahat olduğu zaman herşey yoluna geliyo..... ben izne çıktım izinde yendim bide düşün...... akrabaların evinde başardık :) 9 ay boyunca evimizde 2 kişiydik eşim ve ben.....9 ay boyunca olmadı.... bi izne çıktık akrabanın evinde başardık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…