- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.841
beni tebrik eden yok muuuuuuuuuuu
beni tebrik eden yok muuuuuuuuuuu
tebrikler canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesin
kızlar dua edin bizim için 3 lü test sonucumuz bugün çıkıyor İnşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklı sıhhatlidir.Tüm bebişlerimiz Rabbim korusun.
ayyyy oku oku bitiremedin ne çok yazmışsınız ayolllll
ayyyy oku oku bitiremedin ne çok yazmışsınız ayolllll
kızlar yaa ben hala yerimde sayıyorum.. moralimde çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamaktan helak olucam yaaa
sağlıklıdır canım.. benim gibi kendini helak etme sakın... o gün nerdeyse acillik oluyodum..
dimiiiiiii.. :)) nerelerdesin sen bakimm
inşallah canım Rabbim nurtopu gibi sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin hepimize.venüstenim hoş geldin sefa geldin nerelerdesin kıs sen...özlettin kendini...sen yaz ben gelince okurum öpüyorum hepinizi çıkım namazımı kılım hazırlanım gidim dr bakalım.hoşçakalınnnnn
kızlar yaa ben hala yerimde sayıyorum.. moralimde çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamaktan helak olucam yaaa
hayırdır sekerim....kızlar hiç ii değilim üst üste geldi bazı şeyler... napsam bilmiyorum yaaa
kızlar hiç ii değilim üst üste geldi bazı şeyler... napsam bilmiyorum yaaa
hayırdır sekerim....
offfffffff görünürde bişi yok aslında ama eşimle aramızda bi duvar oluştu ve gitgide kalınlaşıyor ve ben o kadar kırgnımki herkese herşeye sürekli bi ağlama hali hasıl oldu bende. hiç ii değilim hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?