Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızzz ne güzel konusmussun canım benim :):80::80::80:

Sağolll Canımm... İnşş Hepp Beraberr BaşarCAzz... Bakk yinee Motivee Oluyorumm sankimm = ))) Kafayıı Yedimm Tırlatıorumm Yahuuu

Bikaç gün kendi haline bırak istersen, sen de bu arada egzersizlerini yaparsın. SEn kamaya başla, o nasılsa kovalar seni :)) Sıkma hiç canını

günaydın hatunlar,

dün akşam kuzenimden bi dua aldım askerde komutanı vermiş...tüm dileklerin gerçekleşmesi için bir dua imiş birazdan yazacağım buraya...bu duayı abdest alıp namaz kılıp okursanız gökten 3 melek gelip duanızı hemen Allah-u Tealaya ulaştırıyormuş....bir sürü kişinin duası kabul olmuş...dualar içinde en makbul olanı kulun kula ettiği dua imiş o yüzden mutlaka birbirimize dua edeilim arakadaşlar.....

-inşallah bu mubarek gecenin hatrına herkesin duaları kabul olur..

günaydın hanımlar
öncelikle kandiliniz mübarek olsun dün eğzersize başladm sizlere çok tşk ederim. Kendime güvenm geldi parmağı içime alınca anladım ki içerisinde zaten zor olmuyo geniş bir yer. İnş bu gidişle yenebilirim. Tekrardan tşk ediyorum hepinize bugünde dua edicem inş herkes kurtulur bu durumdan

Eüzübillahimineşeytannirracim Bismillahirrahmanirrahim

Esselatu vesselamu aleyke ya ResulAllah

Esselatu vesselamu aleyke ya HabibAllah

Esselatu vesselamu aleyke ya Hetemel Enbiya-i Murselin

Ya erhamerrahimin

Ya erhamerrahimin

Ya erhamerrahimin

Sen kabul et dularımızı ya rabbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…