- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #60.241
iyiyiz canım çok şükür.. biraz sıcaklarında etkiyle şişmeye başladım sanırım tuzlu yememeye gayret ediyorum.. 25 inde gitcez doktora.. bakalım canımcım durumlara göre artık biraz uzak kalabilirz.. sizler dua edin yeter.. sonrada görüşürüz...şimdi cıkmam lazım belim agrıdı... hepiciginizi öpüyorum.. kendinize iyi bakın.. sizi sefiyommm :))))
yeni kıslarr egzerszleri yapın heee.. arada gelip kontrol edicem.. :)) durumum pek elverişli degil cok uzun kalıp yardımcı olamıyorum hoşkalın... güzel haberlerde görüşmek üzereee
:83:.bayiliyorum bu sari kafaya ne güzelde anlatiyor bizi korkakligimizi. canim ben kegel hic yapmadim ama kegelin cok faydali oldugunu biliyorum, ama sanmiyorumki kegelle bu is hal olsun, bence egzersisde sart.
o buranın başkanı.... bırakmasın tabi
Canım tebrik ederim Allah başka dert vermesin inş :)Hayırlısıyla bebişiniz olsun
du gitmeden yanıtlıyım :))) kegel egzersizleri çok faydalı ama tabi tek basına değil tabi.. ben ilk tuvalette çişimi tutup bırakıyodum bu şekilde kaslarını kontrol ediyosunuz.. ayy bunu yaza yazaa bi hal oldum kacıncı yazısım bilmiyorum ama hiç kimse dikkate almıyooo.. :)) doktorun bana verdgi ilk egzersizdi bu.. bu kaslarınızı sıkıp gevsetmegi ögretiyo sonra parmak egzersizleri o kadar kolay oluyor ki tıkır tıkır iş çözülüyo.. inşallahbu kez dikkate alan olur.. ,hadi gittim mucukksss :)))
tebriklerrr canımmm...darısıı başımızaaaa =))ben halayımı çekmeyi unutmuşum yaaaa .......
bütün çamaşırlar foraaaaaaaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
çok teşekkür ederim tatlım..... amin..... seninle egzersizimin ilk günlerinde konuşmuştuk hatırlıyor musun
nasilsin canim neler yapiyorsun
tşk ederim iim sıcaktan evde tıkıldık kaldık.kızla uğraşıyorum.bende eski vajiliyim :) sen nasılsın ?
saol canim iyim kiz sen ne zaman yendin ne zaman hamis kaldin
okudunmu yaziyi
cnm ben 1.5 yıll yapamadımkasım 2009 da murat ulusoya gittim öle yendim.iki ay sonrada hamile kaldım sen yendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?