- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #62.181
günaydın canım.hayrola biraz kızgın gördüm seni .bende bakayım akşam yazılanlara seni böle kızdırdıklarına göre
günaydınlar herkese.. aybice rapor ver bakimmm naptın hiç ne durumdasın bak ben burdayım yardımcı olurum nerde takıldıysan canım
Thejust, arkadasım, sen aştın dimi güzel güzel:))
Ben de muhtemelen 1 hafta sonra falan denemeye başlıycam sanırım. Aparat alırken kolay da, ilk baskı hissi korkutuyo beni yahuOnu ne yapmalı??
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bu dertten muzdaribim. 1 yılı aşkın evliyim. aşmak istiyorum artık bunu.önce sadece bende var zannaderdim burayı görünce birçok insanda bu dert var dedim. aşmış olanları görünce çok mutlu oluyorum bende yapsam diyorumbende kurtulmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk. bizim çocuğumuzda oldu.Allah'tan o oldu yani tek teselliyi onda buluyoruz.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bu dertten muzdaribim. 1 yılı aşkın evliyim. aşmak istiyorum artık bunu.önce sadece bende var zannaderdim burayı görünce birçok insanda bu dert var dedim. aşmış olanları görünce çok mutlu oluyorum bende yapsam diyorumbende kurtulmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk. bizim çocuğumuzda oldu.Allah'tan o oldu yani tek teselliyi onda buluyoruz.
canım sana geçmişi okumanı tavsiye ediyorum takıldığn yerler olursa yine burdan sorarsın sana yardımcı oluruz. ben nerdeyse geçmişin tamamını okumuştum ve çok işime yaradı sürekli söylüyorum ama biraz cesaret biraz sabır biraz inat sonuç mutluluk.. bi cesaretle başladın mı gerisi geliyor nolur sende erteleme artık bak burayı buldun ilk ve en büyük adımı atmış oldun. hadi canım ha gayret...
kızlar özümün nikinin altında neden kapsama alanı dışında yazıyo bilen varmı?
hoşbulduk canım saolun okudum hepsini zaten önce hep okuyodum sonra üye olmaya karar verdim. ya ben vahim bi vakayım bırakın penisin girmesini ben bacaklarımı yana açamıyorum daha.
günaydın hanımlar.....
günaydın hanımlar.....
günaydın canım hoşgeldin.. nasılsın
Günaydınlarr ,bu surat ifadesi ne güzelim, uykusuz musun:))?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?