- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #62.201
günaydın hanımlar.....
egzersiz bi kere yapmayı denedim yapamadım sokamıyorum parmağımı. 2 kere doktara gittim kadın doğum uzmanına tabi jinekolojik muayene olamadım bakamadı sıktım kendimi psikolojik dedi psikolog önerdi o oldu daha gitmedim.
egzersiz bi kere yapmayı denedim yapamadım sokamıyorum parmağımı. 2 kere doktara gittim kadın doğum uzmanına tabi jinekolojik muayene olamadım bakamadı sıktım kendimi psikolojik dedi psikolog önerdi o oldu daha gitmedim.
yok be kuzum mutsuzummmm
he valla böle diyince benden korkuyordu acıveriyodu hemen deliği
albuneaa sen çalışıyormusun canım
Evet canım çalışıyorum, hatta şu an ofisteyim:))
Sen çalışıyomusun?:)
kızlar özüm ceza almış dün biri ortamı gerdi oda dayanamadı belliki oda şikayet etmiş..
evet canım bende çalışıyorum. iş yok pek sıkılıyorum
iyidi özüm kötü bişi dememişki herzamanki şeyler bundan dolayı ceza verilirmi ki hem bu ceza ne cezası ne zaman bitiyo acaba bilen varmı
bende onu soracaktım vajinama aynadan baktığımda vajinanın önünde bi et parçası gibi bi şey var delik yok oraya bişey değdimi çok canım acıyo acaba o kızlık zarı mı? sizde de böyle bişey var mı?
bende onu soracaktım vajinama aynadan baktığımda vajinanın önünde bi et parçası gibi bi şey var delik yok oraya bişey değdimi çok canım acıyo acaba o kızlık zarı mı? sizde de böyle bişey var mı?
Özüm' ün kızdığı mesajı ben de gördüm, hatta sabah da ona istinaden bişeyler yazdım ama özüm epey sinirlenmiş:18: :)))
Mesajı yazan elemanın çok gururuna dokunmuş demek ki özümün yazdıkları. Oysa gayet haklı özüm.
Süprsin canım, bu emin ol hepimizin ilk verdiği tepkiydi. İlk dokunuşta acır gibi oluyor ama o tamamen sen kastıgın için oluyor. Sırt üstü uzan ya da hafif yatar gibi yap, bacaklarını iyice aç, ve ıkın, gör bak o et parçasının aşağısına doğru bir yer açılacak, işte orası delik, vajina girişi. ama bunu yapmadan önce biraz masaj yap, yumuşat bölgeyi.
evet evet gördüm deliği=) ama parmağımı sokmadım oruçluyum diye ama akşam deniyecem saolun ya sayenizde deliğimi buldum=) yardımlarınızla aşacam galiba bi umut burası benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?