Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

albunea canım galiba gitti senin 'gıymatlın'

figo aklıma geldi ne zaman belli olacaktı senin durum
ay biz bile bu kadar meraklıyız sen meraktan çatlıyosundur
güzel heyecanlar ama hadi bakalım biz de yaşarız inşallah

mrb kızlar bnde bu siteye yeni üye oldum.. öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsn bende bu durumu yaşayıp kurtularlandanım çok şükür :) ve şuan dünya tatlısı bir kızım var ve normal doğum yaptım :) yani hiçte zor bişey değil ben bile yaptıysam inanın herkes yapar..

günaydın kızlar.. bu emla kremini vajinin içine mi sürülüyor.. bide kaç dk beklemek lazım acaba uyuştursun diye..

günaydın kızlar, eğer doktorun bana ilk sürdüğü emla krem ise ki bundan artık şüphem yok, vajina girişine sürdü ve emlakutularının iindeki bandı üstüne koydu 15 dakika bu bant burdan çıkmasın demişti. Biraz yakıyor ama ilk başta haberin olsun :))

bende bant yok ama .. bende öyle beklerim açıp bacaklarımı olur heralde. bende ağda yapmadan önce sürüyordum. bi tane kalmış elimde akşama deneyecem bakalım. artık tak etti canıma . öyle yada böyle olacak bu iş diyorum sabahtan beri kendimi motive etmeye çalışıyorum bakalım akşam ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…