Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?

ya kızlar bende emla kullandım ilişki öyle oldu.bir sefer emlasız ilişki yaşayabildim o da bol kremle.azaltayım diyorum yavaş yavaş ama nebilim o olmadığı zaman çok acıyo.gerçekten bırakamayacakmışım gibi geliyo

vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?

bi seferlik için düşünüyorum bi kere girsin şu meret gerisi gelir heralde bikere girince biraz alışır genişler diyorlar. bakalım inş. bu akşam cesaretimi toplaya bilirsem olacak bu iş .

al buneee şimdi kusucam üstüneeeeee heeeee döndürme şu karıyıııııııı o avatarııı görmüştüm gördükçe başım dönüoooooo kusarım bak heeee

özüüüm özüüüm iki gözüm aman sen kusma, bebiş sağlam kalsın ben değiştiririm avatarı:)) dur başka alternatifler arıyorum zaten şimdi, hehe :))

kızlar ben vajiismus muyum? hikayemi anlatayım. ilk ilişkimiz çok acılı ve kanamalı oldu. sonraki günerde devam edince doktora gittik. kızlık zarımın kalın olduğu için zor yırtıldığını söyledi. 15 gün perhiz verdi. sonrasında düzelir dedi. perhizden sonra önceki ilişkiler çok acılı olduğu için kendimi kasmaya başladım. yine arasıra kanama ve acı oluyor. o yüzden ilişki tamamlanamıyor. bu arada 40 günlük evliyim henüz. ne yapmalıyım sizce kızlar. sorunum sizinki le aynı mı yoksa farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…