Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

masallah venustencım kocaman olmus bebısın lekelenmelere aman dıkkat et rapor al evde dınlen hem kaynanan sana ıs yaptırmasın gercı 3 ayın dolmak uzere ınsallah gecer

ayyy çok sağol yawrum büyütmeye çalışıyoruz rabbim sağlık versin hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin....dr istirahat verdi ama iş yerinde yerime bakacak kimse yok patrona durumu anlattım şirkette mümkün olduğu kadar uzanıyorum boş bi oda var orda yatıyom acil durumlarda acil işleri yapıyorum şimdilik...senin nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti belli oldumu ?

Pamuğum elmam öncelikle sakin ol sakın illa bu akşam olmalı diye kendini şartlandırma....ilişkiye başlarken ben elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa bi dahaki sefere olur de öyle başla inan bana bu laf bile bilinç altını kasılmaktan kurtarıyo....bak ben üstte iken yendim ve halada o posizyon en sevdiğim posizyondur dr da zaten onu tavsiye etmişti bizim için kontrol çok önemli çünkü malesef deneme aşamasında eşimize güvenemiyoruz....sen derin nefes al ve eşin yerleştirsin sonra tekrar derin nefes al ben rahatım bunu yapabilirim diye tekrarla o an tek düşündüğün bunu yapabileceğine inanmak olsun az az milim milim it eşin ereksiyon kaybeder gibi olursa hafif hafif gitgel yapmaya çalış o esnada nefes alki girsin tam duvara geldiğin anda p...sin girdiğini hissedip panik yapacan orda dur derin nefes al bekle sakın çıkarma 5 sn beklesen çekiyo içine zaten rahatım ben yaparım demeyi ihmal etme bi bakmışın oluvermiş....o sırada kendinize yalakalık yapmayı ihmal etmeyin biz vajililer dünya güzeli hatunlarız güçlüyüz mükemmeliz ne kurtulmuş elimizden vaji kurtulsun.....bebişim ben sana güveniyorum sende kendine güven ve bu gece bitir işini vajinin çifte bayram yapalım ayolll

kızlar acaba ben venütsteni kıracak bişeymi yaptım herkese cevap veriyor ama bana vermiyor...

yawrum işteyim yetişemiyom niye cvp vermeyeyim biz hepimiz burada kardeşten öte olduk en mahrem sırlarımızı paylaştık hiç öyle şey olurmu kırılma darılmaaaa olmaz elimden geldikçe cvp yazıyom ama ağırlaştım genişledim biraz dahamı yavaş oldum ne

canım ben de aynı durumdayım yolu bulamadığımızdan oluyor o, oruç tutamıyorum diyabetliyim ben ama nefes egzersizi yapsan yada oturduğun yerde pc kaslarını sıkıp bıraksan bozulmaz herhalde sonuçta niyet önemli zevk için yapmıyoruz ki

selam, var tabi canım fairymm başardı herkes bayram telaşına düştü biran önce kurtulmaya çalışıyor çifte bayram yapmak için

bismillahhh bu ne hızzzz leynnnn yakında bu topik kapancak herhalde kimse kalmadııı kalanlarında az kaldııı teker teker dökülüonuzzzzzz bu ne hızzzz maşallahhhh

bismillahhh bu ne hızzzz leynnnn yakında bu topik kapancak herhalde kimse kalmadııı kalanlarında az kaldııı teker teker dökülüonuzzzzzz bu ne hızzzz maşallahhhh

ahhhhh bebişim keşke hiç vajili kalmasa ama her geçen gün artarak çoğalıyor vaji sorunu yaşayanlar bak bayramdan sonra düğün patlaması olacak akın akın gelecekler şu an bu sayfada 92 kisi var egzersiz yapan 38 kişide tembel teneke hala yerinde sayıyor 130 kişi yawrummmm inanılır gibi deillll sadece bi sayfada burasını keşfedenler cesaret edip yazanlar sessiz okuyan kimbilir kaç kişi var.... allah yardımcısı olsun herkesin bir an önce kurtulsun gelinliklerinin tadını çıkarsınlar......

hamişler tahmini doğum tarihlerinizi, cinsiyeti belli olanlar cinsiyetlerini ve koymayı düşündükleri isimleri bana özel msj atarlarsa sevinirim çünkü burada hem konu dağılmasın hemde gözden kaçmasınnnn msndekiler direk yazsın adının baş harfi özüm mesela

normal şartlar altında cinsel ilişki ağrı yapmaz.ağzımızın içini döşeyen epitel doku vajinanın içiyle aynıdır.nasıl ki kuru bir ekmeği çiğnemeden,tükürüğümüzle ıslatmadan yutmaya çalıştığımızda boğazımız tahriş olur acırsa,vajinanın içine de kuru kuruya penis sokulmaya çalışılırsa acır ve kanar.yani kadın rahatsa,kendini kasmazsa yeterli sulanma sağlanırsa ağrı acı ve kanama olmaz.çünkü vajinanın görevi penisi içine almak ve neslin devamını sağlamaktır.vajina bu görevi yaparken neden acı duysun ki?gözümüzün görevi görmeyi sağlamaktır.göz bu görevi yaparken ağrı,kanama olmuyor da vajina görevini yaparken neden ağrı kanama olsun?kızlık zarı çok ince ve esnek bir yapıdadır.erkeğin yumuşak davrandığı,kadının ön sevişmeyle yeterli ıslaklığı sağladığı ve kendini hazır hissettiği durumlarda kızlık zarında hafif bir açılma olur.bu esnada ağrı ve acı hissedilmez,kanama olmaz.bilinenin aksine kızlık zarı yırtılmaz,delinmez,patlamaz sadece uygun şartlarda biraz açılır.buda size acı vermez

yenen arkadaşlar özellikle sizden tecrübeli olduğunuz için cevap bekliyorum
ben şuanda korunmuyorum ama hemen de bebek düşünmüyorum şimdilik hap mı daha kesin çözüm olur acaba

ahhhhh bide bunları bizim beynimiz algılasa heşey daha kolay olcak walla

yenen arkadaşlar özellikle sizden tecrübeli olduğunuz için cevap bekliyorum
ben şuanda korunmuyorum ama hemen de bebek düşünmüyorum şimdilik hap mı daha kesin çözüm olur acaba

canım benim ben ilk 6 ay hap ile korundum sonrasında eşim korundu (geri çekme yöntemi ile)...istersen önce bir dr a git jinekolojik muayeneni ol ve ona durumu anlat sana en uygun olanı hap vs. o tavsiye edecektir... çekme yöntemin ile hamile kalma riski daha fazla imiş aradan sıyrılan fasulyecikler oluyomuş dr ne kadar süre ile korunmak istediğinizi söylersen o yardımcı olur ama benden sana tavsiye lütfen vajiyi yendikten sonra gidip muayene olun....

ahhhhh bide bunları bizim beynimiz algılasa heşey daha kolay olcak walla

busecim inan çok kolay hep yazılmış geçmiş sayfalardada zaten bu kadar kolay mı diyeceksiniz başardığınızda
arkadaş cem keçenin kitabından yazmış bende okumuştun faydası oldu en azından psikolojik olarak rahatlamamda
hatta kitabın ismini de bu forumda okuyup sonra almıştımm
sen hangi aşamadaydın cnm egzersizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…