- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.561
masallah venustencım kocaman olmus bebısın lekelenmelere aman dıkkat et rapor al evde dınlen hem kaynanan sana ıs yaptırmasın gercı 3 ayın dolmak uzere ınsallah gecer
günaydın kızlar,dün deneme yaptığımız yazmıştım bugün de yapmayı düşünüyoruz ne yapmam lazım,çok heycanlıyım dün biraz giriyo gibi oldu yanma hissettim ve çok az kan geldi,ama sonrası gitmiyo kızlar ben üstteyken denemiştim,ıkındım eşimde ittirdi,ama gitmedi,eşim diyo p... kırılacak gibi oldu felan diyo..kusura bakmayın çok açık yazdım ama bugün bitirmek istiyorum bu işi,yardım edin..ama yinede çok heycanlıyım sabahtan beri bacaklaımda içten içe bişeler var heyecanlı heyecanlı
kızlar acaba ben venütsteni kıracak bişeymi yaptım herkese cevap veriyor ama bana vermiyor...
ne örüonuzzz kıslarrrrrrvarmı bi gelişme geçmişe bakmadımmmm
selam, var tabi canım fairymm başardı herkes bayram telaşına düştü biran önce kurtulmaya çalışıyor çifte bayram yapmak için
bismillahhh bu ne hızzzz leynnnnyakında bu topik kapancak herhalde kimse kalmadııı kalanlarında az kaldııı teker teker dökülüonuzzzzzz bu ne hızzzz maşallahhhh
bismillahhh bu ne hızzzz leynnnnyakında bu topik kapancak herhalde kimse kalmadııı kalanlarında az kaldııı teker teker dökülüonuzzzzzz bu ne hızzzz maşallahhhh
normal şartlar altında cinsel ilişki ağrı yapmaz.ağzımızın içini döşeyen epitel doku vajinanın içiyle aynıdır.nasıl ki kuru bir ekmeği çiğnemeden,tükürüğümüzle ıslatmadan yutmaya çalıştığımızda boğazımız tahriş olur acırsa,vajinanın içine de kuru kuruya penis sokulmaya çalışılırsa acır ve kanar.yani kadın rahatsa,kendini kasmazsa yeterli sulanma sağlanırsa ağrı acı ve kanama olmaz.çünkü vajinanın görevi penisi içine almak ve neslin devamını sağlamaktır.vajina bu görevi yaparken neden acı duysun ki?gözümüzün görevi görmeyi sağlamaktır.göz bu görevi yaparken ağrı,kanama olmuyor da vajina görevini yaparken neden ağrı kanama olsun?kızlık zarı çok ince ve esnek bir yapıdadır.erkeğin yumuşak davrandığı,kadının ön sevişmeyle yeterli ıslaklığı sağladığı ve kendini hazır hissettiği durumlarda kızlık zarında hafif bir açılma olur.bu esnada ağrı ve acı hissedilmez,kanama olmaz.bilinenin aksine kızlık zarı yırtılmaz,delinmez,patlamaz sadece uygun şartlarda biraz açılır.buda size acı vermez
yenen arkadaşlar özellikle sizden tecrübeli olduğunuz için cevap bekliyorum
ben şuanda korunmuyorum ama hemen de bebek düşünmüyorum şimdilik hap mı daha kesin çözüm olur acaba
ahhhhh bide bunları bizim beynimiz algılasa heşey daha kolay olcak walla
Albuneaa aybice yok bugün nerelerde acaba:44:
güzel haberleri olsa da mutlaka uğrardı diye düşündüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?