- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.541
vuuuuuuuuuu..sana haksızlık..enteresansın valla..hayretim şaştı..benim bi dişimi çektiler hastaneyi ayaga kaldırdım..nası aglıyorum hıçkıra hıçkıra..eşimm yanda muayene olyodu oda ordan duymuş sesimi...agdaya dayanyorum ben bile şaşırıyrm..ilkte çok zordu ama şimdi hiç hissetmyrum..alıştı kökler zayıfladı baya seyrek ayda 1 çok hafif çıkıyo..rahat yanni..bende senin kadar yürek yok valla..ne kadarlık evlisin..egzersizde n aşamadasın başladıysan..
yahu ne falakası venüsten'immm:)), 2 kere p.ss denemesi yaptım ve ikinci de eşimin söylediğine göre yarıya kadar aldım, lakin ok kanadın 2. denemede, kasıyorum malesef hala, tahriş diye ara verdik bikaç gün, haftasonu tekrar deneyecem. Lakin tecrübelerinize ihtiyacım var;
1- kasıyorum bacakalrımı,
2- yanma oluyor,
3- kanamam oldu,
4 - girişte baskı ve acı hisediyorum
BEN NAPACAM??
ya canım sorma, şu an hiçbirşey yapmıyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum malesef. İlk p..s denemesinde hala bacaklarımı kasıyordum, başını aldım, ama kanadı ve yanmam çok oldu. İkinci denemede bu defa daha fazlasını aldım ama daha çok kanadı ve yandı, ki ilk girişte de zorlandım ve bacaklarımı kasmam hala devam ediyor, gerçi öncesine nazaran biraz daha rahatlamaya çalıştım. Eşim de kanamayı görünce bıraktı. Tahriş olma ihtimaline karşı biraz ara verelim dedik, fito kullanıyorum şimdi pazar gününden beri ama onu da günde 1 defa ancak yapabiliyorum ramazandan dolayı. Orda kaldım işte, bir akıl verin bana canım ya bir yol gösterin napayım ben şimdi?? egzersizlerimi falan da yapabildim hiç de sorun yok ne yapacağımı bilemiyorum valla. Doktora da gitmek istemiyorum şimdi.
bebişim o kadar çok yazmışsınızki oku oku bitiremedim 6555 sayfaya geldim ancak devamını daha sonra okuyacağım ve ekleyeceğim listeye eğer yendiğini daha önce belirttiysen seni görüp eklerim belirtmediysen hangi tarihte yendiğini yazarsan sevinirim
bebişim biraz zor bi hamişlik geçiriyorum lekelenmem var hala bitmedi inşallah biter bir an önce allah yardım ederdebulantılarım çoktu geçiyo sanırım bu ara kk ye geliyorum ama hamişlik topiklerine takılıyorum çünkü bilmediğim çok şey var mecburen oradaki arkadaşlardan faydalanıyorum bu topiktede zaten sizin derdiniz size yetiyo kendi sorunlarımla sizi sıkmak istemiyorum dua edin toparlanayım bir an önce kızılcık sopamı da alıp geleyim akşamda kociş şehir dışında diye kaynana bizde kalıyo o acayip meraklı pc den ayırmıyo gözünü girsem görcek google vaji yazınca direk burda bulcak kendini
Albuneaacım aparat hakkında yorum yapamicam denemediğim için hatta ben burdan şu mum olayını okuyup denemye çalışmıştım ama yapamamıştım gerçi dedim ya ben parmakata da hep eş parmağı denedim
acaba biraz fazla mı zorladın bende hiç kanama olmadı egzersizde falan da
bence yavaş yavaş p...s denemeye devam edin hepsi aynı gün olmasa da aşama aşama olur sen sonuna geldin inşallah zaten az kaldı kuzucummm sabırr
günaydın kızlar,dün deneme yaptığımız yazmıştım bugün de yapmayı düşünüyoruz ne yapmam lazım,çok heycanlıyım dün biraz giriyo gibi oldu yanma hissettim ve çok az kan geldi,ama sonrası gitmiyo kızlar ben üstteyken denemiştim,ıkındım eşimde ittirdi,ama gitmedi,eşim diyo p... kırılacak gibi oldu felan diyo..kusura bakmayın çok açık yazdım ama bugün bitirmek istiyorum bu işi,yardım edin..ama yinede çok heycanlıyım sabahtan beri bacaklaımda içten içe bişeler var heyecanlı heyecanlı
oruçluyken egzersiz yapılmıyo demi kızlar?
kızlarrrr günaydın çokkkk mutluyummmm bugün artık eminimmmm
oldu sonunda hem de çok kolayy çok şükür artık bitti bu iş
çok teşekkür ediyorum hepinizeee doktorsuz halletmemde büyük yardımlarınız içinn
venüsten beni de ekle fairymm 23.08.2011
halayımıda istiyorum kızlarrr
oruçluyken egzersiz yapılmıyo demi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?