Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 aylık evliym canım. geçen hafta bitti vajinismus kabusum..şimdilerde bebek planlıyorum :)

kızlar çookk teşekkürler herkese dualara devam edicem sizin için de
lütfen ertelemeyin ve üstüne gidin ben kendim bile çok fazla egzersiz yapamadım zaten hep eş parmağı denedik
2 parmak rahat olduktan sonra da direk denemeye geçtik zaten
geçen hafta emin olamamıştım demiştim ya ama bu sefer kesin çok şükür
pazartesi olmamıştı ama dün çok kolay oldu
kesinlikle beyinde bitirme olayı hiç bi sıkıntı yok ağrı, acı, sızı ben de baştan beri hiç kanam da olmadı bundan sonra da olmaz heralde zaten
kesinlikle burdaki yardımcı olan arkadaşlanrın tavsiyeleri çok yardımcı oldu doktor fikrimden burayı bulduktan sonra vazgeçtim param cebimde kaldı herkese çok teşekkür ediyorumm

yanmanın sebebi mantar olabilir çünkü bendede ilk yener yenmez yanmalı oldu meğer mantarmışım....bi jinekoloğa gidip ilişki esnasında yanma oluyor desen ilaç verebilir ama hafif bi yanma ise normaldir ilk girişlerde baskı ve yanma oluyor kendimizi çok kasıyoruz p...s girmeye çalışınca tahriş oluyor....bebişim benim tahminim kasmandan kaynaklı sorunlar bunlar tekrar denediğinizde içeriye bol jel sür ve ben rahatım rahatım diye tekrarla mümkün olduğu kadar p...se bakma biraz girdimi dur bekle nefes al itmek yerine yavaş yavaş vajinin içine çekmesini bekle milim milim ilerle zaten bi girdimi açılcak ama kasmalarını kontrol etmeye çalış.....birde aparat yada parmak hangisiyle rahatsan p....si hangi şekilde alacaksan onlarıda o şekilde kendin içeri almaya çalış ben şahsen çok faydasını gördüm bunun....olacak olacak hiç merak etme % 90 gitmiş olayın % 10u kalmışşşşş.....

tahrişlerin geçsin bence şimdi deneme yapma çünkü daha çok kötü olur.bence ilk egsersiz yap. neyle egsersşz yapıyordun bilmiyorum ama. aparatlarını ilk küçük dene bir dk. sonra büyüğü dene ..büyük alışsın biraz sürekli çıkart sok aparatıki girişin açılsın.sonra eşini çağır yanına oda hazırlansın. bunuda egsersiz gibi düşün.eşin yatsın sırt üstü sende onun üzerine ters otur yüzün eşinin ayaklarına baksın o şekilde elinle tut penisi egsersiz yapar gibi sok. hepsini sokmana gerek yok zaten yavaş yavaş alışa alışa zaten bi kısmı girince alışıyorsun. hafif hafif gelgit yap. orası alışınca sen alta yat eşin üzerine çıksın o yapsın. o şekilde biraz kasabilirsin kendini ama alışıyorsun. çünkü biz canımıza kıyıpda ilerleyemiyoruz. eşinde yavaş yavaş yapsın. yanman olabilir ama iki dk dişini çıkarsan ve panik yapmazsan alışıyor. bi dahaki denemedede aynı işlemi yap. egzersizle başla. çünkü birden pe.. girmeyebiliyor zorlanıyorsun.. sonraki denemelerdede ilk p..dene uzun ön sevişmeden sonra baktın olmuyo gene egsersizle başla.. 4. yada 5. denemede kesinlikle p.. çok rahat giriyooo.. egsersiz yapmana gerek kalmıyoo... ben öyle yapmıştım en azından... şimdide gene yanmalarım oluyoo eşim içimde hızlı gelgit yapınca.. ama dayanıyorum artık.. çünkü alışıyoo bi dahaki yapmada daha rahat oluyo bacaklarını kasmıyorsun...ben ayaklarımı beline bile dolamaya başladım...bide p.. denerken mutlaka elinle tutda yap. sen yada eşin. çünkü deliği bulacam diye bastırıyoruz felan orası tahriş oluyo.. benim öyle olmuştu..vajina girişinin altına bastırıyormusuz meğer onun için bende de tahriş olmuştu ve acıda oluyo direk vajina girişine tutup yapınca çok kolay oluyo...inş.faydası olur canım..

kızlar herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşamıştır belki ama ben bile şaşırıyorum bu kadar kısa sürede atlatabildiğime..ilk günler herşeye ağlar olmuştum tatil vs. herşey bunun gölgesinde geçti saolsun eşim her zaman destekledi ki egzersizlerde de çok yardımı oldu ben yapamadım çünkü kendim neyse burayı keşfettim şükür
o dönemde doktor araştırıyodum deli gibi ama gerek kalmadı sonunda, geçen hafta da olmuştu dedi eşim ama araya regl girince ben tekrar olacak mı acaba diye düşünüyodum neyse pazartesi denedik olmaddı sonuna kadar dün ben çok rahattım biraz uzun tuttuk girizgahıı neyse sonra nefes yardımıyla çok kolay aldım bi kaç kere denedik hatta her seferinde sorunsuz oldu şükür ben hep üstte denedim daha rahat hissediyorum kendimi

Albuneaacım aparat hakkında yorum yapamicam denemediğim için hatta ben burdan şu mum olayını okuyup denemye çalışmıştım ama yapamamıştım gerçi dedim ya ben parmakata da hep eş parmağı denedim
acaba biraz fazla mı zorladın bende hiç kanama olmadı egzersizde falan da
bence yavaş yavaş p...s denemeye devam edin hepsi aynı gün olmasa da aşama aşama olur sen sonuna geldin inşallah zaten az kaldı kuzucummm sabırr

masallah venustencım kocaman olmus bebısın lekelenmelere aman dıkkat et rapor al evde dınlen hem kaynanan sana ıs yaptırmasın gercı 3 ayın dolmak uzere ınsallah gecer

İnşalalh canım ya, hayırlısıyla muradıma erecem:)) P.ss denemesinden önce p..s boyu aparatla çalışıp sonra yapıyorum denemelerimi de aslında. Neyse cuma gün üfaaln yeniden deniycem inşallah bu defa olur:))

günaydın kızlar,dün deneme yaptığımız yazmıştım bugün de yapmayı düşünüyoruz ne yapmam lazım,çok heycanlıyım dün biraz giriyo gibi oldu yanma hissettim ve çok az kan geldi,ama sonrası gitmiyo kızlar ben üstteyken denemiştim,ıkındım eşimde ittirdi,ama gitmedi,eşim diyo p... kırılacak gibi oldu felan diyo..kusura bakmayın çok açık yazdım ama bugün bitirmek istiyorum bu işi,yardım edin..ama yinede çok heycanlıyım sabahtan beri bacaklaımda içten içe bişeler var heyecanlı heyecanlı

yönü dogru bulamadıgınız ıcın oyle oluyor canım ıstersen es parmagıyla egzersız yapın esın yonu ıyıce anlasın o zaman daha kolay olur,dırek gırmıyor zaten bıraz daha asagıya yanı popoya dogru egımlı

Son düzenleme:

tebrikler canım. darısı bizlerede inşallah

VAJİNUSMUSLU HAMİŞLERİMİZ

|isim|cinsiyet|tahmini d.tarihi|isim
1|aypar | | |
2|zehranurum | |doğdu|
3|zehraalımansur |erkek |doğdu |
4|ela_emre| |doğdu|
5|mutlu_umutlu | |doğdu |
6|zerr|kız |doğdu |
7|bahar07|kız|doğdu | duru
8|narcıcegı16|kız |doğdu|
9|g_y| | |
10|yasmın3561|erkek | |
11|fusuncuk | | | | | |
12|bocuss | | |
13|selmatem | | |
14|ada_439| | |
15|helpless | | eylul/2011|
16|gulcel |erkek|ekım/2011 |
17|gulcn| | |
18|nazlı1982 |erkek | ekım/2011|
19|elısaıst| kız| kasım/2011|
20|arzum66|erkek |kasım/2011 |
21|sevcıhan | |kasım/2011 |
22|nazlı_85 |erkek |aralık/2011 |
23|smpatı85 |kız |aralık/2011 |
24|ecrınecrın |kız |aralık/2011 |
25|jas_mın|kız |ocak/2012 |
26|terazı88 |erkek |ocak/2012 |
27|seremı2002 | |ocak/2012 |
28|gıngerus | | şubat/2012 |
29|ozum34 |kız | |
30|nadı | | |
31|pamuk58 | | |
32|ylnv | | |
33|rabıa84 | | |
34|cara | | |
35|green_89 | | |
36|aydamld | | |
37|tamek | | |
38|kelebek986 | | |
39|gunısıgım | | |
40|bestem | | |
41|nurulebrar | |şubat/ 2012 |
42|mıdye | | şubat/2012 |
43|fznb | | |
44|prenses43 | |şubat/2012 |
45|frd | | şubat/2012 |
46|sera87 | |mart/2012 |
47|venusten| |mart/2012 |
48|kad_er| | mart/2012 |
49|heıdı84 | | |
50|asmıncan | | |
51|tatlıceren| | |
52|thejust | | |
53|kklebekk | | |
54|besteee| | |
55|yaslandım|| |

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…