- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.081
günaydınnnnn hanımlaaarr![]()
günaydın tatlımmm nasıl gıdıyoorrrrr....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn hanımlaaarr![]()
saol cnmegzersize başla biran önce pns başıda almışsın devamıda gelecek emin ol
![]()
İnş canım benim çok sağol moral verdiğin için :)))
saol cnmegzersize başla biran önce pns başıda almışsın devamıda gelecek emin ol
![]()
inş canım benim çok sağol moral verdiğin için :))
inşallah canım allahın izniyle sende kurtulacaksın bu kara beladan:)))ama bence egzersize baslamadan penis deneme moralin bozulur canın sıkılır egzersıze yogunlas penisin de zamanı gelecek biraz sabıra ihtiyacın var sonra çoookk güzel günler seni bekliyor..inanırmısın her ilişkiden sonra eşim bana helal olsun nasıl basardın hala inanamıyorum der.düşün hiç inanmamış basaracagıma bende buraya gelene kadar hiç inanmamıştım.sen bi egzersizlere başla bak yaptıkca yapasın gelecek benim midem bulanıyordu hayatta yapamam dıyordum bir başladım günde 4 saat sıkılmıyordum çok mutlu oluyordum...
kızlar muma ben alışamıyorum parmak yapmak yetmezmi diyorsunuz bi de 2 parmağımı tam sokamıyorum pozisyonummu yanlış. sırt üstü yatıyorum belimin altına yastık koydum ama sağ elimle 2 parmağımı birbirine yapıştırıp yaptım hani o boğum varya onu geçtim ıkındıkça içine çekiyor sanki parmağımın hepsi girmiyor siz mum yaparken kaç santim girdirebiliyorsunuz ki? ama var ya kendime güvenim geldi bugün mutluyum yaaaaaaaaa
ayy canım benimm :)) benim de midem bulanır gibi oluyor daha egzersize başlamadan ama bir cearet geliyor bazen egzersize başlamaşıyım diye :)) işte çalıştığım için eve yorgun geliyorum bugün yarın yaparım diyorum sanırım ister istemez erteliyorum ama bu akşam kesin kesin başlayacağım :)))) ilk önce nasıl başlamalıyım krem falan kullanmalı mıyım bu konuda bilgi veriri misin canım ?
cnm önce oraya odaklanma yapmak zorunda deilsin ama yaparsan hayatın düzelicek ve çook mutlu olacaksın önce bunu düşün...ben tv karşısında daha rahat ediyordum tv izlerken nasıl oldugunu anlamıyordum bile...öncelikle okey jel al kayganlasması için çok faydası var sonra kulak cubugunu strecle ve jel sur aynanıda karsına al hem tv izle hem egzersizine başla ben bacaklarımı acamıyordum yaparken onun için salonumda bir ayagımı orta sehpaya bir ayagımıda kanepeye uzatıyordum daha rahat olur kasmıyordum fazla kendimi...çalışırken zor olur anlayabiliyorum seni sırf bu yuzden işten ayrıldım ben işim baya yorucuydu.ama her aksam yarım saat tv izlerken vakit nasıl gecıyor anlamıcaksın bile kulak cubugundan sonra mum egzersızlerıne baslarsın cnm önce kulak cubugugla dene derim vajıye bırsey gırdıgını gorunce daha da hırslanacaksın....ben ilk kulak cubugunu soktugumda hungur hungur aglamıstım ve hemen esımı aramıstım çunku benim için imkansızdı...cnm ben 1 ayda yendim daha erken yenenlerde var sakın erteleme mutluluga çok az kaldı erteledıkce huzursuz olucaksın ..yapabılırsınnn
nilay cnm 2. denemede oldu tabi öncesnde aparat jel vs. kullandım alışma süresindeyim onuda atlatsam iyi olucak kasılmalarda dvm edyo![]()
nilay cnm 2. denemede oldu tabi öncesnde aparat jel vs. kullandım alışma süresindeyim onuda atlatsam iyi olucak kasılmalarda dvm edyo![]()
venüsüm caaanımm kızılcık sopanı getireyimmi![]()
gecikmiş halayını 2. denemen için cekiyorum:))))olsun cnm sukur artık kurtulduguna 2.den sonra ınanmıssındır ben hala jele devam edıyorum valla şu jeller olmasa ne ederdik bilinmez:)))bende hala kasılıyorum ama olsun bunlarda tuzu biberi hiiçç takmıyorum kasarsam kasim elbet biyerden sonra alışıcaz ve kasmıcaz...
tabi tuzun kuru demi hanımım![]()
canım ya bana da imkansızmış gibi geliyorr..Bende inş başardığımda hemen eşime haber vereceğim..Onu mutlu etmek istiyorum çünkü o bunu fazlasıyla hakediyorr...Ne güzel 1 ayda yenmıişsin tebrik ederim canım :))))Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canımcım..bir sorum daha olacaktı kulak çubuğunu soktuğumda zarda yırtılma falan olur mu birde yeri tam olarak neresi oluyor açıklayabilir misin ?
aahh kih koh koohhakediyon bacım napamm
![]()
tabi tuzun kuru demi hanımım![]()