• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim yaaa :))) bu akşam başlıyorummmmm egzersizlereeeeee sağolsun nilaycım nasıl yapılmasını anlattı ilk önce kulak çubuğu ile deneyeceğim bakalım ne olcakk :))))

hadi canım kolay gelsin hayırlı haberlerle dön inş.yapıcaksın hiiç merak etme tahmininden daha kolay geçiyo yeterki kendini kasma.

amin canım allah hiçbirimizi darda bırakmasın,
canım hatırlıyorum ilk geldiğinde çok azimliydin,ama tatile falan gittin sanırım
araya zaman girdi,aman diyim canım nolur ihmal etme egzersizlerini :20::20:,bak hergün iki kere yarımşar saat kendine vakit ayırsan inan bikaç güne halledersin
insan yenince,ne kadar saçma sapan bişey için yıllarını boşa heba ettiğini anlıyo,o yüzden canım herkesin biran önce yenmesini istiyorum,dualarım seninle
artık senden de güzel haberler bekliyoruz.

doğru söylüyosun canım.hala azimliyim inan yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum kendime hiç acımıyorum acısa da zorluyorum ama araya o kadar çok şey girdi ki nerdeyse 1 ay yapamadım.şimdi tekrar regl oldum ama inş.bitsin dediğin gibi günde iki kere yapmak istiyorum ben de.ve halledicem bu işi kafaya koydum..

çok gecmiş olsun cnm inşallah önemli birsey yoktur...sendeki şans esin evde ve sen regli:((bu zamanlarrı ii degerlendırmek vardı:)))kısmet balım balayınızda gec olur ama guzel olur inşallah:)))

reglim bitti strese girdim cok ıstıyorum bu ay hamiş kalmak ne bilim cok degısık duygular ıcerısındeyım...

nilaycım merhaba. doktora gittinmi yendikten sonra

doğru söylüyosun canım.hala azimliyim inan yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum kendime hiç acımıyorum acısa da zorluyorum ama araya o kadar çok şey girdi ki nerdeyse 1 ay yapamadım.şimdi tekrar regl oldum ama inş.bitsin dediğin gibi günde iki kere yapmak istiyorum ben de.ve halledicem bu işi kafaya koydum..

biraz daha azim canım benim o mutlulugu rabbim sızede yasatacak inşallah senin haberin yakındır

canım benim yaaa :))) bu akşam başlıyorummmmm egzersizlereeeeee sağolsun nilaycım nasıl yapılmasını anlattı ilk önce kulak çubuğu ile deneyeceğim bakalım ne olcakk :))))

başla cnm her fırsatta dene başlamak çook önemli dvmıda geliyo zten emin ol kolay gelsinnn:16: buraya rapor vermeyide unutma hergün

canım arkadasım, anestolu bırakırsam yınede ıcıme rahat gırebılırmı dersın? bu gece esım nobetcı ,yarın gece 3.denemı yapacagım , anestolsuz basrabılırm umarınm,
yanı bılmıyorum ınsallah olur , egzersız yapmalıyım pekı oncesınde parmak falan , yanı yapmadan dırek denesek grermıkı ::(( ??

canım tebrik ederim.
yendin zaten gerek yok artık anestol e
sen sadece okey kayganlaştırıcı jel kullan.
başarılar:nazar:

canım ben 3 parmak 2 boğumdan sonra aparata geçmiştim.bana da ilk zamanlar çok sert geldi fakat ona da alışılıyo sonuçta ilk başlarda parmağımızı da garipsemiştik ama alıştık ona da alışılıyo.düğüm dediğin şeyi nerde hissediyosun ilk girişte mi??

hadi canım sende sıra.
güzel haberler bekliyoruz:nazar:

merhaba cnm...evet yendıkten 3 gun sonra vajıdaki akıntımdan dolayı gıttım suanda fitil kullanıyorum araya reglıde gırdı önümüzdeki hafta içi tekrar gidicm bebiş için konusucam doktorla soramadım doktora bişey...

doktor bana 6 ay dene dedi. olmazsa yumurta çoğaltıcı mı çatlatıcı mı ne. öyle ilaçlar oluyormuş. gerekirse kullandırırız dedi.inşallah hayırlısıyla hiç tedavisiz en kısa zamanda hepimizin tüm isteyenlerin olur canım

doktor bana 6 ay dene dedi. olmazsa yumurta çoğaltıcı mı çatlatıcı mı ne. öyle ilaçlar oluyormuş. gerekirse kullandırırız dedi.inşallah hayırlısıyla hiç tedavisiz en kısa zamanda hepimizin tüm isteyenlerin olur canım

inşallah cnm ya reglım yeni bitti gün aşırı bırlesme daha iyi olurmus sperm katlıtesı için ben vakit kaybetmek istemiyorum artık çünkü 3 yıl boyunca hiç çocuğum olamıcakmı dıye yedım bıtırdım kendımı allahım inşallah sanada banada tüm isteyenlere vaktıyle nasıp eder...

Back
X