• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nilaycım. spermiyogram sperm testi demekmiş. kalitesine bakacaklar. dört gün perhizden sonra gideceğiz. bende pko olmasına rağmen doktor klomen kullanma diyor. bence sende iyice araştır. daha vajiyi yeni yendin. bakarsın sanada önce kendin dene derler.

canım. benim gittiğim diğer iki doktorda klomen den önce mutlaka spermiyogramı görelim dediler. hatta ikinci gittiğim dediki boşuna ilaç yüklemeyelim eşininde sonuçlarını görelim dedi.

kızlar ya moralim bozuldu bugün dr a gittim ürolaji idrar yollarım için idrar yolların temiz dedi ama sanki sol kasığında kist gibi birşey görünüyor dedi kadın doğumcuya sordum sıra yoktu kısaca sordum o yanlış görmüş olabilir yumurtada olabilir dedi peki yumurtaysa hala hamile kalma şansım varmıdır nedirki bu :((( tam yendik derken daha önce tertemizdi kist mist yoktu hiçç ağlarım ama bennn:43:

canım belki yanlış görmüştür. sen bir kadın doğumcuya git. bebeğe engel değil ama sanırım ilaçlarla o kist yok ediliyor. adetle temizleniyor galiba. bir ay içinde bile oluşabilirmiş. bir adetten öbür adete kadar.

canım. benim gittiğim diğer iki doktorda klomen den önce mutlaka spermiyogramı görelim dediler. hatta ikinci gittiğim dediki boşuna ilaç yüklemeyelim eşininde sonuçlarını görelim dedi.

banada 2 ay verdıgı tarıhlerde denıememi olmazzsa eşimle gıtmemı soyledı çarşamba gunu kontorolum var zaten bi gıdım gorısım barii aklımı çelıyosunuz amaaa:))))

kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim

gercekten cok rahatladım 6 ay gectı hala karı koca olamadık zar olayını unutmalıyım evet bu geceden ıtıbaren parmak gezersızıne ben de baslıyacagım umarım evlilik yıldönümüme kadar bu iş sürmez siz kısa surede yenmıssınız ama ben kendımden o kadar umutlu degılım ama yınede artık sizinleyım en azından okudukca cesaretlenıyorum ;)

şu zar olayını hep yanlış anlatmışlar bize. egzersizlere başlamadan önce orada kapalı bir zar var diye düşünürdüm.Zar falan hepsi hikayeymiş.Parmak egzersizi hiç yapamadım ben.Küçük bir kulak çubuğuyla başladım mumla devam ettim ve 20 günde falan yendim.Egzersiz yapmadan önce burayı okur cesaret alır öyle yapardım egzersizimi. İnşallah yeni gelen arkadaşlar sizler de en kısa zamanda başarırsınız.

kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim

Canım sen aparta geç bence, küs şeklinde yapmıştın ya hani parmağını, önce o kalınlıkta bir aparat yap, onu rahat aldığında biraz daha kalınlaştır aparatını, onu da aldığında p..s boyuna yakın bir aparatla çalış, p..s boyu aparatla egzersiz yapabiliyorsan, sonrasında yavaştan p..s denemesine geçersin:)

Günaydın kuzucuklarımm:)) Nerelerdesiniz bu sabah:)?

günaydın cnmmm....:1: dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide :32::32::32:

günaydın cnmmm....:1: dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide :32::32::32:

Aaaaaa gerçektenm icanım, çok sevindimmmm senin için):)) O zaman sana da halaylar gelsin:)) Anlat bakalımnasıl başardın:)

Teyyy teyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Aaaaaa gerçektenm icanım, çok sevindimmmm senin için):)) O zaman sana da halaylar gelsin:)) Anlat bakalımnasıl başardın:)

Teyyy teyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eşli parmak egzersizi yaptım gene ilişki öncesi,önce tek parmak sonra ikisini aldım bebe yağıyla ileri geri yaptık 15,20 dakika ve sonra tamam dedim baya rahatladıktan sonra,vee denedik hiç zor olmadı,inan bu kadar kolay olcağını tahmin etmiyordum..dün tam yumurtlama günümde birazda onun cesaretiydi sanırım bebek istiyoruz inş..:):) nefes egzersizleride çok önemli tabi,darısı hepinizin basına :)

Herkese yeniden selamlaaaaarrr.

Uzun aradan sonra yine sizlerle olmak çok hoş)
Yeni gelenler hoş geldi- inşallah yakın zamanda başarırsınız,
yenenleri de tebrik ediyorum.
Allah başka dert sıkıntı vermesin- Amin)

ne güzel bi haber sabah sabah..olessa tebrik ederim canım..rabbim başka sıkıntı vermesin..tekrarını göstermesin.cesaretine hayranım belkide hamile bile kalımışındır.:64::64:::64::64::64:

Back
X